Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen har etter mange år utenbys flyttet hjem og driver nå Sørmeglerkontor på Evje. Jan Terje er hyttemegler på Hovden og i områdene rundt, og trives godt med å bruke hele det mangfoldige dalføret som eiendomsmeglerkontor. 

Tett på eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen

Hva jobbet du med før?

Jeg har jobbet som eiendomsmegler hele mitt liv. Jeg startet som visningsansvarlig samtidig som jeg gikk på skolen da jeg var 19 og begynte å megle samme år. Jeg jobbet de første 14 årene som eiendomsmegler i Oslo, Asker og Bærum. Deretter de neste 5 årene i Risør og Tvedestrand. Nå er jeg endelig hjemme på Evje, og har de siste årene meglet boliger og hytter i hele Setesdal.

Hvem er du og hvorfor velger kunden deg?

Jeg får tilbakemeldinger på at jeg er en dyktig selger, tilgjengelig, ordentlig, profesjonell, positiv og ærlig. Jeg leverer stort sett alltid det jeg lover kunden og blir oftest anbefalt videre etter et salgsoppdrag.

Hva forbinder du med Setesdalen?

Jeg pleier si at jeg har verdens fineste kontor med hele Setesdal som arbeidsplass. Setesdøler er også virkelig jordnære og hyggelige mennesker. Jeg har aldri fått så mye kake og kaffe som etter at jeg startet her.

Jan Terje på hjemmebane 

Jeg er gift, har tre jenter i tillegg til hunden Doffen.