Finn avdeling og megler

Arendal

Vesterveien 1B , 4801 Arendal

Eiendomsmegler Arendal

Skal du selge bolig i Arendal? Agders nest største by forbindes gjerne med sommer, skjærgård, båt og ferie, men kommunen er også kjent for et rikt kulturliv og har sterke tradisjoner innen handel og industri. I tråd med handels- og industritradisjonene er byen også i dag under utvikling, og det er stor optimisme rundt Morrow batterifabrikk skal bygges i kommunen og som vil gi ringvirkninger langt utover bygrensene.

Arendal huser blant annet Arendalsuka, en politisk festival som arrangeres hver sommer. Byen har flere naturskjønne områder å by på i nær tilknytning til sentrum. Hove har flotte tur- og bademuligheter. Østsiden byr på flere flotte friluftsområder, og på vestsiden av Galtesund, i innseilingen til Arendal, finner du Hisøya med sin karakteristiske sørlandsbebyggelse.

Våre eiendomsmeglere selger omtrent hver tredje bolig i Arendal og omegn – flere enn noen andre. Vi tør derfor påstå at de aller fleste som kjøper bolig i området er i kontakt med oss, noe som gir våre eiendomsmeglere en unik kunnskap om boligmarkedet og potensielle kjøpere til nettopp din bolig.

Vi ønsker å gi deg den beste rådgivningen, tett oppfølging og en trygg og strukturert salgsprosess. Vi tar mer en gjerne en uforpliktende prat med deg om det du måtte lure på – ring oss, legg turen innom kontoret vårt, eller fyll ut skjemaet under.

Bestill befaring Arendal

Vi har lokalkunnskapen, nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din – kontakt oss i dag for å bestille befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Arendal

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.