Finn avdeling og megler

Vennesla

Revia 1, 4700 Vennesla

Åpningstider: 10:00 - 14:00

Kontakt oss for individuelle avtaler, vi vil gjerne møte deg!

Eiendomsmegler Vennesla

Skal du selge bolig i Vennesla? Sørmegleren i Vennesla ligger i hjertet av en spennende og trivelig bygd som de siste årene har hatt den største befolkningsveksten i Agder. Vi er stolte over å ha vært med på å utvikle bygda med spennende prosjekter i mange år. Vennesla er en trygg kommune hvor folk trives og bryr seg om hverandre. Bygda har et bredt idretts- og kulturtilbud der frivilligheten står sentralt. Her er det også rike muligheter for et aktivt friluftsliv. Det er flust av flotte destinasjoner og turområder, som Fjellmannsvegen, Tømmerrenna, Moseidvarden og Nesbøvarden. I tillegg har vi den store turistattraksjonen Setesdalsbanen, som i dag drives som museumsjernbane.

Vi som jobber på kontoret er fra bygda og bor her, noe som gjør at vi har inngående kunnskap om boligmarkedet. Det at vi er samlokalisert med Sparebanken Sør gir oss stor kompetanse og nedslagsfelt. Vi står på hver dag for å gi kundene den faglige trygghet som kreves for å gjennomføre et trygt boligsalg.

Bestill befaring Vennesla

Sørmegleren i Vennesla har nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din. Kontakt oss i dag for å bestille uforpliktende befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Vennesla

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.