Finn avdeling og megler

Sandefjord

Jernbanealleen 27, 3210 Sandefjord

Eiendomsmegler Sandefjord

Skal du selge bolig i Sandefjord? Byen er særlig kjent for sjøfart, skipsbygging og hvalfangst. I nyere tid har næringslivet trukket til seg flere kunnskapsbedrifter innen IT, elektronikk og ingeniørarbeid. Historieinteresserte vil også vite at det var i Sandefjord Gokstadskipet fra 800-tallet ble oppdaget. På Torp ligger Sandefjord lufthavn, Norges nest største flyplass på internasjonal trafikk, og fra havnen det går daglig ferger til Strömstad.

Våre dedikerte eiendomsmeglere har bred fagkompetanse og lang erfaring fra bolig- og fritidsmarkedet i Sandefjord og omegn. Vi kan tilby deg som kunde en trygg, ryddig og profesjonell håndtering av salgsprosessen, som er tilpasset din eiendom og dine behov.

Våre gjennomprøvde verktøy og rutiner gir oss det beste utgangspunktet for å gjennomføre et vellykket boligsalg. Vi etterstreber gode kundeopplevelser og har høy kundetilfredshet som et av de viktigste målene.

Vi elsker å planlegge! Vi legger tidlig en strategi for salg av din eiendom, som vi sammen blir enige om. Da kartlegger vi hvilke salgsforberedelser vi står overfor, eventuelle utbedringer, «timing» for publisering, omfang av markedsføring, gjennomføringen av visningen m.m. Du kan forvente deg profesjonell rådgivning og ærlige tilbakemeldinger fra oss – nettopp for at vi sammen skal kunne oppnå et best mulig sluttresultat.

Vi har et svært godt samarbeid med Sparebanken Sør, med kort vei til beslutninger om finansiering. Dette er svært nyttig i budrunder hvor interessenter ønsker å by, men ennå ikke har finansieringen avklart.

Bestill befaring Sandefjord

Ring oss, legg turen innom kontoret vårt i sentrum, eller fyll ut skjemaet under for å bestille befaring – helt uforpliktende. Vi har lokalkunnskapen, nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din.

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Sandefjord

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.