Eiendomsmegler Sandefjord

Vårt kontor i Sandefjord

Adresse

Jernbanealleen 27
3210 Sandefjord

 

Kontakt

Telefon: 469 53 003 

E-post: 
 

Åpningstider

09:00 - 16:00

Kontakt oss for individuelle avtaler,
vi vil gjerne møte deg!

 

Selge bolig i Sandefjord

1. september 2020 åpnet Sørmegleren kontor i Sandefjord. Våre dyktige og lokalkjente eiendomsmeglere er klar til å selge din bolig. Kontakt oss for en hyggelig boligprat og befaring. 

 

Bestill befaring

Våre eiendomsmeglere i Sandefjord

Tor André Selåsdal

Eiendomsmegler / Avd. leder Avd. Sandefjord

Stian Dahlen Brændsrød

Eiendomsmegler MNEF Avd. Sandefjord

Lisa Ludvigsen

Eiendomsmeglerfullmektig Avd. Sandefjord

Rikard Moen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Avd. Sandefjord

Om Sørmegleren Sandefjord

Sørmegleren Sandefjord består av dedikerte eiendomsmeglere med bred fagkompetanse og lang transaksjonserfaring på bolig- og fritidsmarkedet i Sandefjord og omegn. Vi kan tilby deg som vår kunde en trygg, ryddig og profesjonell håndtering av salgsprosessen, som er tilpasset din eiendom og dine behov, i enhver markedsituasjon.

Våre gjennomprøvde verktøy og rutiner, vårt engasjement og vår erfaring gir oss det beste utgangspunkt i det å kunne utføre et vellykket boligsalg for deg. Vi etterstreber gode kundeopplevelser og har høy kundetilfredshet som et av de viktigste målene i vår strategi. Derfor er vi svært opptatt av at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt i alle faser av prosessen – helt fra vårt første møte, frem til eiendommen overleveres ny eier og oppgjør er foretatt.

Vi elsker å planlegge! Vi legger tidlig en strategi for salg av din eiendom, som vi sammen blir enig om. Da kartlegger vi hvilke salgsforberedelser vi står ovenfor, eventuelle utbedringer, «timing» for publisering, omfang av markedsføring, gjennomføringen av visningen m.m. Du kan forvente deg profesjonell rådgivning og ærlige tilbakemeldinger fra oss – nettopp for at vi sammen skal kunne oppnå et best mulig sluttresultat.

Vi har et svært godt og velfungerende samarbeid med Sparebanken Sør, med kort vei til beslutninger om finansiering. Dette er svært nyttig i budrunder hvor interessenter ønsker å by, men ennå ikke har finansieringen avklart.

«Vi gir oss ikke før din bolig er solgt!»
Vi ser frem til et hyggelig samarbeid!

Mer fra kontoret