Finn avdeling og megler

Lyngdal

Åpningstider: 10:00 - 14:00

Kontakt oss for individuelle avtaler, vi vil gjerne møte deg!

Lyngdal

Alleen 4, 4580 Lyngdal

Lister

Alleen 4, 4580 Lyngdal

Eiendomsmegler Lyngdal

Skal du selge bolig i Lyngdal? Lyngdal er landets nest sørligste kommune, og et trygt og godt sted å vokse opp. Kommunene strekker seg bokstavelig talt fra hav til hei; fra det sørligste punktet i skjærgården til det nordligste punktet på grensen til Åseral, er det hele 65 km i luftlinje. Byen er også et viktig handelssentrum i Lister-regionen. Lyngdal har sterke tradisjoner innen jordbruk, en næring som preger kommunen den dag i dag. Handelssentrumet Alleen har de senere år vokst i rask takt, og har blitt et handelssentrum i Lister-regionen. Mange forbinder også Lyngdal med folkefesten Dyrskuet og det populære innendørsbassenget Sørlandsbadet.

Sørmegleren selger hver tredje bolig i Agder og er landsdelens ledende eiendomsmegler. Vi står klare for å gi deg den beste salgsopplevelsen, og tar mer enn gjerne en uforpliktende boligprat med deg – også før du bestemmer deg. Ring oss, legg turen innom kontoret vårt, eller fyll ut skjemaet under.

Bestill befaring Lyngdal

Vi har lokalkunnskapen, nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din – kontakt oss i dag for å bestille befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Lyngdal

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.