Finn ditt nye hjem her

Til salgs


Totalt har vi

616

boliger for salg

På boligjakt?

Vurderer du å selge boligen din??
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg for en uforpliktende verdivurdering.Last flere boliger


Tips og råd for boligkjøpere

Magefølelsen er

NESTEN ALLTID

riktig

Førsteinntrykket
Magefølelsen er nesten alltid riktig, ta den med deg gjennom hele visningen.

Vær grundig
Å kjøpe bolig er en formidabel investering for de fleste av oss. Ingen spørsmål er dumme! Spør selger og spør megler hvis du lurer på noe.

Gå nøye gjennom boligsalgsrapporten
Dette er ”NAF-testen” på eiendommen. Det kan være vanskelig å klage på feil eller mangler senere, spesielt hvis de kunne vært oppdaget ved en nøyere gjennomgang av boligsalgsrapporten. Hvis ikke en slik rapport foreligger, snakk med oss om muligheten til å få utarbeidet en. Du kan også ta forbehold om boligsalgsrapport i budet ditt. Les egenerklæringen, dette er selgers opplysninger om feil han vet eksisterer ved boligen. Alle selgere av bolig må fylle ut egenerklæringen og selv stå til ansvar for at opplysningene som er gitt er riktige.

Bruk gjerne en bygningskyndig du stoler på
Han vil være på ditt ”parti”, og kan kanskje bidra med opplysninger du ikke ville fått i boligsalgsrapporten eller egenerklæringen.

Vær aldri redd for å se boligen mange ganger
Sørg for at hele familien er med i avgjørelsen, og ikke vær redd for å mase på oss eller boligselger. Vi har stor forståelse for at det dukker opp spørsmål som bør avklares. Husk, dette er en av ditt livs viktigste avgjørelser.

Gi oss navn og nummer
Å gi oss disse opplysningene trenger ikke å bety at du er klar for å by på huset. Ditt navn og telefonnummer hjelper oss å holde deg skikkelig orientert dersom det skjer en utvikling i prosessen, som at det kommer inn bud, osv.

Vær litt tilbakeholden
Du skal stille spørsmål, men ikke gi selger inntrykk av at du er interessert for enhver pris. Snakk med megler dersom du er i tvil om noe som helst.

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under