Finn avdeling og megler

Søgne

Sentrumsveien 27, 4640 Søgne

Åpningstider: 10:00 - 14:00

Kontakt oss for individuelle avtaler, vi vil gjerne møte deg!

Eiendomsmegler Søgne

Skal du selge hus eller hytte i Søgne? Nesten 12 000 personer bor og trives i denne naturskjønne og sentralt plasserte bygda. På Tangvall er det stor aktivitet, med ny idrettsbane, ungdomsskole, et stort antall butikker og flere nye, attraktive leilighetsbygg. Søgne gamle prestegård er et kjent kulturminne, og ute ved kysten ligger de superpopulære bade- og rekreasjonsperlene Åros og Høllen. Fra Langenes i øst til Trysnes og Ålo i vest begeistrer flott natur og vakker skjærgård både fastboende og tilreisende. På Trysnes og i Ålo er det også et stort antall attraktive fritidsboliger.

Sørmeglerens lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere brenner for å gi deg den beste salgsopplevelsen. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende boligprat med deg – også før du bestemmer deg. Ring oss, besøk kontoret vårt på Tangvall, eller fyll ut skjemaet under.

Bestill befaring Søgne

Vi har lokalkunnskapen, nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din – kontakt oss i dag for å bestille befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Søgne

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.