Skal du selge bolig?

0,- stress

Bestill befaring

 

Sørmegleren er Sørlandets største eiendomsmegler, og selger omtrent hver tredje bolig i Agder. Siden oppstarten i Telemark i 2017 har vi tatt en solid markedsposisjon også i Grenland. Vi tør derfor påstå at de fleste som kjøper bolig i Agder og Telemark er i kontakt med oss, noe som gir våre eiendomsmeglere en helt unik kunnskap om boligmarkedet og potensielle kjøpere til nettopp din bolig. Våre eiendomsmeglere brenner for yrket og for å gi deg den beste salgsopplevelsen.

0,- stress

Det skal være uforpliktende og informativt å snakke med en eiendomsmegler. Vi tilbyr gratis befaring av din eiendom hvor du får informasjon om hvilken prosess du kan forvente, og hva som er viktig når du skal selge ditt største private formuesgode. Nå tilbyr vi også å jobbe gratis for deg. Hvis vi ikke skulle lykkes med å selge din bolig, betaler du ingenting til eiendomsmegler, kun for direkte utlegg. 

Vis boligen fra sin beste side

Hva skjer på befaring, og hvordan forbereder du deg som selger? Få gode tips om befaring fra Eiendomsmegler Emilie Nordvik Hopland i videoen under, eller les mer om befaringen her.  
 

Kontakt oss

38 02 22 22

   

E-post

 

Se alle kontorer

Kontakt meg

Fyll ut informasjon i skjema under og en eiendomsmegler vil kontakte deg i løpet av kort tid. 

Vennligst vent. Laster skjema...

Vi vil gjerne vise deg