Avtal verdivurdering

Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark. Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under.Kontakt megler

Sørmegleren består av et mangfoldig knippe erfarne og engasjerte eiendomsmeglere.
Velg avdeling, eller søk etter en bestemt megler, i feltet under.Hvorfor velge Sørmegleren

Erfarne og

ENGASJERTE

meglere

Velger du Sørmegleren, får du erfarne og engasjerte meglere med stor lokalkunnskap og et bredt nettverk. Fordi vi er den ledende megleraktøren på Sørlandet, har vi også et spesielt slagkraftig markedsapparat. Dette inkluderer vårt eget boligmagasin, Sørmegleren, med et bredt opplag i begge Agder-fylkene, samt gode eksponeringsmuligheter i alle våre avdelingskontorer. I tillegg kommer selvfølgelig den mer tradisjonelle markedsføringen på finn.no og i lokalavisene. Dermed tør vi å påstå at vi kan gjøre din bolig synlig for flere, noe som også vil øke sjansene for å finne den rette kjøperen.

Gode råd om visning

Det er salget av

DIN BOLIG

vi lever av - og for!

Førsteinntrykket

En dårlig stelt plen, ugress og synlig søppel utenfor huset frister de færreste og skremmer de fleste. Sørg derfor for at utsiden av eiendommen er pen og ryddig.

 

Oppussing og reparasjoner

Vegger som flasser, dryppende kraner, skjeve dører og vinduer er ikke bare småting når du skal selge eiendommen din. Det vil ofte koste deg mindre å få dette reparert i forkant enn hva den reduserte kjøpelysten hos potensielle kjøpere kan koste deg. Hvis noe likevel er ødelagt, ikke unnskyld deg. Si det som det er. Ærlighet varer alltid lengst.

 

Rydding og rengjøring

Rent og pent er en selvfølge. Unngå røyk- og matlukt.

 

Musikk og dyr

Det kan være lurt å holde kjæledyr utendørs under visningen av hensyn til allergikere. Skru av radio og TV.

 

Visning og samtaler

Dersom du som selger ønsker å være til stede på visninger, kan følgende være gode tips: Vær høflig. Ikke påtrengende. Husk at ikke alt behøver å forklares. De fleste vet at et kjøkken er et kjøkken. La de som er på visning få orientere seg i fred og ro, men svar på spørsmål. Et godt råd er å oppføre seg som en god kelner; tilstede, men merkes ikke.

 

Navn, telefon og informasjon

Dersom du blir kontaktet av potensielle kjøpere når megler ikke er tilstede, må du notere navn, e-post, telefonnummer og annen viktig informasjon fra de som kommer. Virker den besøkende interessert? Må han eller hun selge egen eiendom først? Er det spesielle forhold interessentene var opptatt av? Det er en fordel hvis du kan gi god informasjon til interessenten om lokale forhold som alle er opptatt av, slik som nærmiljø, skolevei, offentlig kommunikasjon og avstand til nærmeste butikk. Jo mer informasjon, jo bedre kan Sørmegleren følge opp interesserte og dermed selge eiendommen din raskere.

 

Mas på oss

Det finnes ingen dumme spørsmål. Husk at det er salget av din bolig vi lever av og engasjerer oss for!

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under