Avtal verdivurdering

Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark. Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under.Kontakt megler

Sørmegleren består av et mangfoldig knippe erfarne og engasjerte eiendomsmeglere.
Velg avdeling, eller søk etter en bestemt megler, i feltet under.Hvorfor velge Sørmegleren

Erfarne og

ENGASJERTE

meglere

Velger du Sørmegleren, får du erfarne og engasjerte meglere med stor lokalkunnskap og et bredt nettverk. Fordi vi er den ledende megleraktøren på Sørlandet, har vi også et spesielt slagkraftig markedsapparat. Dette inkluderer vårt eget boligmagasin, Sørmegleren, med et bredt opplag i begge Agder-fylkene, samt gode eksponeringsmuligheter i alle våre avdelingskontorer. I tillegg kommer selvfølgelig den mer tradisjonelle markedsføringen på finn.no og i lokalavisene. Dermed tør vi å påstå at vi kan gjøre din bolig synlig for flere, noe som også vil øke sjansene for å finne den rette kjøperen.

Tips til boligsalg

Det er salget av

din bolig

vi lever av - og for

Førsteinntrykket
La det se pent ut utenfor. En dårlig stelt plen, ugress og synlig søppel frister ingen.

Oppussing og reparasjoner
Vegger som flasser, dryppende kraner og skjeve dører er ikke bare ”småting” når du skal selge boligen din. Det vil sannsynligvis koste deg mindre å få dette reparert enn hva den reduserte kjøpelysten hos interessentene kan koste deg. Hvis noe likevel er defekt, si det som det er!

Ren og pent
En grundig rengjort bolig før visning er en selvfølge. Røyk- og matlukt frarådes, radio- og TV bør skrus av, og det er også lurt å holde kjæledyr utendørs.

Visning og samtaler
Dersom du er til stede på visningen, la dem som er der få orientere seg i fred og ro.

Lokalkunnskap
Alle er interessert i nærmiljø, skolevei, offentlig kommunikasjon og avstand til butikker osv. Som selger bør du være forberedt på disse spørsmålene.

Navn og telefon
Dersom du er alene: Notér navn, telefonnummer og annen viktig informasjon som fremkommer under visningen. Virker den besøkende interessert? Må han eller hun selge egen bolig først? Var det spesielle forhold som vedkommende var opptatt av? Med disse opplysningene kan Sørmegleren bedre følge opp interesserte, og dermed selge boligen din raskere.

Mas på oss
Det finnes ingen dumme spørsmål! Husk at det er salget av din bolig vi lever av – og for!

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under