Skal du selge bolig?

0,- stress

Bestill befaring

 

Sørmegleren er Sørlandets største eiendomsmegler, og selger omtrent hver tredje bolig i Agder. Siden oppstarten i Telemark i 2017 har vi tatt en solid markedsposisjon også i Grenland. Vi tør derfor påstå at de fleste som kjøper bolig i Agder og Telemark er i kontakt med oss, noe som gir våre eiendomsmeglere en helt unik kunnskap om boligmarkedet og potensielle kjøpere til nettopp din bolig. Våre eiendomsmeglere brenner for yrket og for å gi deg den beste salgsopplevelsen.

0,- stress

Det skal være uforpliktende og informativt å snakke med en eiendomsmegler. Vi tilbyr gratis befaring av din eiendom hvor du får informasjon om hvilken prosess du kan forvente, og hva som er viktig når du skal selge ditt største private formuesgode. Nå tilbyr vi også å jobbe gratis for deg. Hvis vi ikke skulle lykkes med å selge din bolig, betaler du ingenting til eiendomsmegler, kun for direkte utlegg. 

Kontakt oss

38 02 22 22

   

E-post

 

Se alle kontorer

Kontakt meg

Vennligst vent. Laster skjema...

Hvorfor velge Sørmegleren? 

Sørmegleren har lokale og erfarne eiendomsmeglere som brenner for lokalmiljøet og landsdelen. Vårt fokus og engasjement for Sørlandet er vårt fortrinn vår største styrke. Du møter våre eiendomsmeglere på idrettsbanen, på butikken og på 17. mai, som alle andre, også boligkjøpere. Vi er alltid beredt til en boligprat. 

Fordi vi selger omtrent hver tredje bolig som omsettes på Sørlandet, har vi også et spesielt slagkraftig markedsapparat. Dette inkluderer annonsering på finn.no, Facebook, Google, samt i lokale og regionale medier. I tillegg vil boligen din bli godt eksponert i våre sentralt beliggende avdelingskontorer.

På grunn av Sørmeglerens markante posisjon i eiendomsmarkedet, tør vi påstå at vi kan gjøre boligen din synlig for flere. Dette vil igjen øke sjansene for å finne den rette kjøperen som er villig til å betale prisen du ønsker.

Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg

Gratis og uforpliktende befaring!

Første steg når du skal selge bolig er å invitere en eiendomsmegler hjem på befaring av eiendommen din. Fyll ut skjemaet, og en eiendomsmegler fra Sørmegleren vil om kort tid kontakte deg for å avtale en uforpliktende og kostnadsfri befaring! 

Hva skjer på befaring?

På befaring går vi gjennom boligen og snakker om forventninger, prosess, pris og kostnader. Når du får en eiendomsmegler på befaring er det lurt å i forkant tenke gjennom hva som er viktig for deg. Vår jobb er å tilrettelegge så du føler deg trygg. 

Les mer om stegene i et boligsalg

Bestill befaring

Vi vil gjerne vise deg