Selge bolig i Mandal og Lindesnes

Sørmegleren har erfarne eiendomsmeglere og er lokalkjente til fingerspissene i Mandal og omegn. Skal du selge hus eller hytte i Mandal eller Lindesnes skal det lønne seg å få en uforpliktende salgsvurdering av en eiendomsmegler fra Sørmegleren.
 

 

Selge bolig i Mandal

En salgsvurdering fra en av våre lokalkjente eiendomsmeglere i Mandal er både uforpliktende og gratis. Ta gjerne en prat med oss om forventninger, prosess, pris og kostnader. I Mandal har Sørmegleren kontorer nederst i gågata, mot Elvegata, i samme bygg som Sparebanken Sør. Ring oss, eller fyll ut skjema under så vi kan ringe deg. 

Selge bolig i Lindesnes

Vi har eiendomsmeglere som kjenner markedet i Lindesnes, og Kai Osestad er på torsdager tilgjengelig på Sparebanken Sørs kontor på Vigeland. 

Verdivurdering og E-takst

Salgsvurdering med eiendomsmegler gis muntlig. Ved behov for skriftlig dokumentasjon koster E-takst kr. 2.400,- / 2.000,- for kunder i Sparebanken Sør.

Les mer om E-takst

Bestill gratis salgsvurdering med eiendomsmegler i Mandal eller Lindesnes

Vennligst vent. Laster skjema...

Eller ta direkte kontakt med en eiendomsmegler i Mandal

Kai Andrè Osestad

Eiendomsmegler MNEF Avd. Mandal

Audun Remesvik

Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder Avd. Mandal

Stein J. Nørgaard

Eiendomsmegler Avd. Mandal

Anita B. Torjussen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Avd. Mandal

Hva skjer på befaring med eiendomsmegler? 

På befaring går eiendomsmegler og selger gjennom huset og snakker om forventninger, prosess, pris og kostnader. Når du får en eiendomsmegler på befaring er det lurt å i forkant tenke gjennom hva som er viktig for deg. Forbered deg gjerne med å finne frem det du har av informasjon, som oppussing, bygnings-, tomtestørrelse og grenser. 

Vår jobb er å tilrettelegge så du føler deg trygg. 

Les mer om stegene i et boligsalg. 

Hva bør du tenke på når du skal velge eiendomsmegler? 

Det er mye som spiller inn når du skal velge hvem som skal selge huset ditt, og dette er et spørsmål med flere svar. Når du skal velge eiendomsmegler er det lurt å tenke blant annet på dette. 

  • Tilgjengelighet
  • Lokalkunnskap
  • Nettverk
  • Erfaring
  • Magefølelse

Sørmegleren gjør din bolig synlig. Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg.