Selge bolig i Mandal og Lindesnes

Sørmegleren har erfarne eiendomsmeglere og er lokalkjente til fingerspissene i Mandal og omegn. Skal du selge hus eller hytte i Mandal eller Lindesnes skal det lønne seg å få en uforpliktende salgsvurdering av en eiendomsmegler fra Sørmegleren. Vi tilbyr også gratis stylingveiledning til deg som skal selge bolig. Velkommen til et godt Sørmeglertilbud!

Før boligstyling i Mandal

Før styling

Etter boligstyling i Mandal

Etter styling

 

Skal du selge bolig i Mandal?

Vi i Sørmegleren tror på kvalitet, og ønsker å presentere din bolig slik at flest mulig legger merke til den. Da kommer flere på visning, og du får solgt til markedets beste pris. Sørmegleren spanderer stylingveiledning på alle sine kunder  helt uten ekstra kostnad. 

Hos Sørmegleren Mandal får du:

  • Lokalkjente eiendomsmeglere med hjerte for Mandal
  • God og realistisk eiendomsrådgivning 
  • Rask finansieringsavklaring fra Sparebanken Sør
  • Ingen uventede kostnader. Dersom vi – mot alle odds – ikke får solgt boligen din, betaler du ingenting for jobben, kun for direkte utlegg.
  • Ingen liten skrift 

Vi har kontor i samme lokale som Sparebanken Sør midt i Mandal sentrum. 

 > Besøk vårt kontor 

 
MANDAL

Bestill gratis salgsvurdering med eiendomsmegler i Mandal

Fyll ut skjema, så vil en eiendomsmegler kontakte deg i løpet av kort tid. 

Vennligst vent. Laster skjema...

 

Selge bolig i Mandal

En salgsvurdering fra en av våre lokalkjente eiendomsmeglere i Mandal er både uforpliktende og gratis. Ta gjerne en prat med oss om forventninger, prosess, pris og kostnader. I Mandal har Sørmegleren kontorer nederst i gågata, mot Elvegata, i samme bygg som Sparebanken Sør. Ring oss, eller fyll ut skjema under så vi kan ringe deg. 

Selge bolig i Lindesnes

Vi har eiendomsmeglere som kjenner markedet i Lindesnes, og Kai Osestad er på torsdager tilgjengelig på Sparebanken Sørs kontor på Vigeland. 

Verdivurdering og E-takst

Salgsvurdering med eiendomsmegler gis muntlig. Ved behov for skriftlig dokumentasjon koster E-takst kr. 2.400,- / 2.000,- for kunder i Sparebanken Sør.

Les mer om E-takst