Finn avdeling og megler

Mandal

Store Elvegate 35, 4502 Mandal

Eiendomsmegler Mandal

Skal du selge hus eller hytte i sørlandsperlen Mandal? Norges sørligste by er også sentrum i storkommunen Lindesnes. Byen er blant annet kjent for Sjøsanden og andre praktfulle sandstrender, lakseelva Mandalselva, og Skalldyrfestivalen.

Vi er stolte av og glad i vårt lokalområde som dekker alt fra land- og strandområdene med øyene ytterst på Lindesnes-halvøya, til dal- og heiområdene nordover til Ljosland i Åseral. Alle våre meglere bor og arbeider i det flotte kystlandskapet på sørspissen mot Skagerrak, og flere av oss har valgt seg ferieeiendom i «dalstroka innafor».

Vi er den største nybyggmegleren i Mandal. I bruktboligsegmentet er vår ekspertise å sette riktig pris på både de små, hvite trehusene i sentrum, hyttene på holmene og boligene i byggefeltene utenfor byen. Den kunnskapen deler vi gjerne, og tar mer enn gjerne en uforpliktende boligprat med deg – også før du bestemmer deg. Ring oss, legg turen innom kontoret vårt i sentrum, eller fyll ut skjemaet under.

Bestill befaring Mandal

Vi har lokalkunnskapen, nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din – kontakt oss i dag for å bestille befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Mandal

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.