Finn avdeling og megler

Farsund

Kirkegaten 7, 4550 Farsund

Åpningstider: 10:00 - 14:00

Kontakt oss for individuelle avtaler, vi vil gjerne møte deg!

Eiendomsmeglere i Farsund

Farsund

Saksbehandlere

Eiendomsmegler Farsund

Skal du selge bolig i Farsund? Byen binder Lista-halvøya med fastlandet, og er kjent som Kaperbyen, de hvite sørlandshusene i jugendstil – og ikke minst den fantastiske naturen, preget av høye fjell og dype daler, milevis med flotte sandstrender og et rikt fugleliv. Den viktigste næringen i Farsund er industri, i tillegg er Farsund en betydelig jordbrukskommune. De siste årene har turisme blitt en stadig viktigere næring. Dette gjelder i første rekke om sommeren, der blant annet Kaperdagene som arrangeres i juli hvert år, trekker mange skuelystne til byen.

Sørmegleren selger hver tredje bolig i Agder og er landsdelens ledende eiendomsmegler. Vi står klare for å gi deg den beste salgsopplevelsen, og tar mer enn gjerne en uforpliktende boligprat med deg – også før du bestemmer deg. Ring oss, legg turen innom kontoret vårt, eller fyll ut skjemaet under.

Bestill befaring Farsund

Vi har lokalkunnskapen, nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din – kontakt oss i dag for å bestille befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Farsund

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.