Ina Andersen

Eiendomsmegler
Avd. Sentrum, Kristiansand

Hun er født og oppvokst på Flekkerøya i Kristiansand, og med flere års meglererfaring i bagasjen flyttet hun våren 2019 hjem for å megle i byen som ligger hennes hjerte nærmest.

Endelig tilbake til Sørlandet 

I 2018 giftet Ina Andersen seg med ungdomskjæresten. De kjøpte leilighet i Posebyen og fikk raskt båten på plass i Otra. Etter et år i Posebyen fant de drømmeplassen og flyttet hjem til Flekkerøya. Hun elsker hjembyen, og trives godt i Sørmeglerens avdeling i Kristiansand Sentrum.

Ina har erfaring fra mange jobber, hun begynte å arbeide allerede da hun var 12 år gammel med renhold i farens møbelbutikk. Hun har solgt is på fiskebrygga, bakervarer på Grim og vært innom helsesektoren. Som student hadde hun fire jobber samtidig mens hun studerte eiendomsmeglerstudiet. Hun er med andre ord vant med å ha mye å gjøre, det kan komme godt med i en travel hverdag ifølge Ina.

Hun syns det er godt å være tilbake på Sørlandet igjen etter flere år i meglerbransjen i Bergen. Hun gleder seg over å få selge boliger i området hun kjenner aller best. Hun har vokst opp på Flekkerøy, og drømmen har lenge vært å flytte hjem. Hun har bare godord å si om sine kollegaer. – De er en utrolig flott gjeng, og å jobbe med en så engasjert og positiv gjeng hver dag er virkelig helt fantastisk!

 

Å være ekte er det aller viktigste for meg, sier Ina om yrket sitt. – En gang hadde jeg en kunde på privatvisning en sen kveld, hvor kunden plutselig stoppet opp og spurte om jeg elsket jobben min. Da svarte jeg at det gjør jeg! Det er viktig for Ina at de hun møter skal oppleve at hun er glad i jobben sin. Hun er fremoverlent og gir seg ikke før arbeidet er utført. I tillegg synes Ina det er et privilegium å komme tett på kundene hun arbeider for. 

 

Mitt kontor

Sentrum, Kristiansand

Telefon: 38 02 22 22
E-post: 

Skippergata 10, PB 33
4661 Kristiansand

Vis kontor