Eiendomsmegler Kristiansand Ina Andersen

Ina Andersen

Eiendomsmegler
Avd. Sentrum, Kristiansand

Hun er født og oppvokst på Flekkerøya i Kristiansand, og har med seg flere års meglererfaring hjem da hun nylig flyttet til Posebyen.

Endelig tilbake til Sørlandet 

I fjor giftet Ina Andersen seg med ungdomskjæresten. De kjøpte leilighet i Posebyen og snart vil båten være på plass i Otra. Hun elsker hjembyen, og trives allerede i Sørmeglerens avdeling i Kristiansand Sentrum.

Ina har erfaring fra mange jobber, hun begynte å arbeide allerede da hun var 12 år gammel med renhold i farens møbelbutikk. Hun har solgt is på fiskebrygga, bakervarer på Grim og vært innom helsesektoren. Som student hadde hun fire jobber samtidig mens hun studerte eiendomsmeglerstudiet. Hun er med andre ord vant med å ha mye å gjøre, det kan komme godt med i en travel hverdag ifølge Ina.

Hun syns det er godt å være tilbake på Sørlandet igjen etter flere år i meglerbransjen i Bergen. Hun gleder seg til å selge boliger i området hun kjenner aller best. Opprinnelig er hun vokst opp på Flekkerøy, men har funnet seg godt til rette i sentrum. Hun har bare godord å si om sine kollegaer. – De er en utrolig flott gjeng og måten de har tatt meg imot på er virkelig helt fantastisk!

 

Å være ekte er det aller viktigste for meg, sier Ina om yrket sitt. – En gang hadde jeg en kunde på privatvisning en sen kveld, hvor kunden plutselig stoppet opp og spurte om jeg elsket jobben min. Da svarte jeg at det gjør jeg! Det er viktig for Ina at de hun møter skal oppleve at hun er glad i jobben sin. Hun er fremoverlent og gir seg ikke før arbeidet er utført. I tillegg synes Ina det er et privilegium å komme tett på kundene hun arbeider for. 

 

Mitt kontor

Sentrum, Kristiansand

Telefon: 38 02 22 22
E-post: kristiansand@sormegleren.no

Skippergata 10, PB 33
4661 Kristiansand

Vis kontor