Finn avdeling og megler

Kristiansand

Åpningstider: 09.00-16.00

Postboks 33, 4661 Kristiansand

Lund

Østre Ringvei 22, Kristiansand

Vågsbygd

Kirsten Flagstads vei 7, Kristiansand

Sentrum

Skippergata 10, Kristiansand

Eiendomsmeglere i Kristiansand

Lund

Vågsbygd

Sentrum

Saksbehandlere

Eiendomsmegler Kristiansand

Skal du selge bolig i Kristiansand? Sørlandets hovedstad har 113 000 innbyggerne, og er med det Norges 6. største kommune målt i folketall. Kristiansand er kjent som en sommerby. Dette kan forklares med det behagelige klimaet, de mange strendene, den smellvakre skjærgården, utvalget av attraktive restauranter – og ikke minst Dyreparken, Norges nest mest besøkte turistattraksjon. Også når det gjelder kultur står Kristiansand sterkt, mye takket være det fantastiske konsert- og teaterhuset Kilden. Vegg i vegg med Kilden reiser Kunstsilo seg, Sørlandet Kunstmuseums nye signalbygg som etter planen skal innvies i 2024.

Vi har lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som brenner for å gi deg den beste salgsopplevelsen. Med kontorer på Lund, Kvadraturen og i Vågsbygd er vi nærme der du er. Vi tar mer enn gjerne en uforpliktende boligprat med deg – også før du bestemmer deg. Ring oss, besøk et av våre kontorer, eller fyll ut skjemaet under.

Bestill befaring Kristiansand

Vi har nettverket og markedsapparatet som skal til for at du skal få best mulig pris for boligen din – kontakt oss i dag for å bestille befaring!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Kristiansand

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.