Vurderer du selge bolig i Arendal?

0,- STRESS

Som landsdelens største eiendomsmegler selger vi flere boliger enn noen andre. Dersom vi – mot alle odds – ikke får solgt boligen din, betaler du ingenting for jobben, kun for direkte utlegg.

 

Våre eiendomsmeglere i Arendal har lang erfaring innen eiendomsmegling, og er lokalkjente til fingerspissene. Skal du selge boligen din i Arendal eller Froland får du en uforpliktende salgsvurdering av en eiendomsmegler her. 

Selge bolig i Arendal 

Ta gjerne en uforpliktende prat med en av våre eiendomsmeglere om forventninger, prosess, pris og kostnader. Sørmeglerens kontorlokaler ligger like ovenfor Amfi, i samme bygg som Sparebanken Sør. Ring oss, eller fyll ut skjema under, så ringer vi deg. Vi har erfarne eiendomsmeglere i Arendal og Froland.

0,- stress å bestille befaring i Arendal

Vennligst vent. Laster skjema...

Eller ta direkte kontakt med en eiendomsmegler i Arendal

Even Nyheim Guttormsen

Eiendomsmegler / Jurist Avd. Arendal

Helga Sverdrup Hvass

Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder Avd. Arendal

Tor Jan Endresen

Eiendomsmegler MNEF Avd. Arendal

Rune Narten

Eiendomsmegler Avd. Arendal

Hva skjer på befaring med eiendomsmegler? 

På befaring går eiendomsmegler og selger gjennom huset og snakker om forventninger, prosess, pris og kostnader. Når du får en eiendomsmegler på befaring er det lurt å i forkant tenke gjennom hva som er viktig for deg. Forbered deg gjerne med å finne frem det du har av informasjon, som oppussing, bygnings-, tomtestørrelse og grenser. 

Vår jobb er å tilrettelegge så du føler deg trygg. 

Les mer om stegene i et boligsalg. 

Hva bør du tenke på når du skal velge eiendomsmegler? 

Det er mye som spiller inn når du skal velge hvem som skal selge huset ditt, og dette er et spørsmål med flere svar. Når du skal velge eiendomsmegler er det lurt å tenke blant annet på dette. 

  • Tilgjengelighet
  • Lokalkunnskap
  • Nettverk
  • Erfaring
  • Magefølelse

Sørmegleren gjør din bolig synlig. Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg.