Vi er opptatt av at du skal få mest utbytte av ditt boligsalg. Det handler om å gjøre boligen synlig for riktig kjøpegruppe. Vårt digitale markedsføringsverktøy SYNLIG sender boligannonsen akkurat dit den skal.

Hva er Synlig?

Når du skal selge bolig eller hytte er pris et sentralt og naturlig tema. De fleste er opptatt av å få mest mulig for boligen. Bruk av strategiske markedsføringsverktøy kan være det viktigste hjelpemiddelet på veien. Flere interessenter øker sannsynligheten for flere budgivere, som igjen øker sjansen for en høyere salgssum. Sørmeglerens digitale løsning er Synlig. Som navnet tilsier, er produktet tilpasset for å gjøre din bolig synlig for flest mulige potensielle kjøpere.

Synlig digital boligannonse

Synlig identifiserer de rette kjøpergruppene for din bolig og gir deg maksimal rekkevidde. Synlig er digital markedsføring som viser annonser på Facebook, Instagram, i lokale- og regionale aviser. Annonsen lages med flere ulike uttrykk, og målrettes mot relevante boligkjøpere.

Tilpassede annonser

Med tilpassede annonser blir både innholdet og det visuelle inntrykket endret i takt med hvem som ser på. En småbarnsfamilie vil tiltrekkes av andre bilder og overskrifter enn et eldre par med helt andre behov. Målet er derfor å tiltrekke ulike boligkjøpere med ulike preferanser til en og samme bolig – i de tilfellene hvor boligen passer for flere.

Slik trekker vi flere interessenter til din bolig og oppnår en høyere salgssum for deg.

En smartere boligannonsering

  • En av markedets beste boligkampanjer
  • Enda bedre rekkevidde
  • Flere og bedre målgrupper
  • Unike og personlige annonser
  • Automatisk optimalisering
  • Live rapportering

Følg salget minutt for minutt

Med Synligs Liverapport kan du hele tiden følge med og få oppdatert informasjon om boligsalget på mobil, nettbrett og PC. Her kan du blant annet se hvor mange visinger kampanjen har fått, hvilke kanaler besøkende kommer fra og hvilke målgrupper som er nådd.

Fant du det du lette etter?