SKIEN - GULSET

Øvre Maihaugen 3E

Prisantydning
1 590 000 kr
Omkostninger
9 200 kr
Andel fellesgjeld
407 485 kr
Totalpris
2 006 685 kr
Formuesverdi
562 602 kr
Formuesverdi sekundær
2 137 887 kr
Felleskostnader
4 254 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1973
Internt bruksareal (BRA‑i)
87 ㎡
Bruksareal
102 ㎡
Tomteareal
22 130 ㎡
Etasje
4
Antall soverom
2
Eierform
Andel
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Smakfull og nyoppusset leilighet. Delikat bad og pent kjøkken. 2 soverom. Innglasset balkong. Flott utsikt. Bør ses!

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Leiligheten inneholder følgende:
- Entré, kjøkken, bad, stue, soverom 1 og soverom 2.

I tillegg er det 1 kjellerbod med gode lagringsmuligheter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varme i gulv på bad. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Felles parkeringsplass i borettslaget. Leie av garasje i Maihaugen Garasjelag med tildeling etter ventelisteordning er mulig. Det er EL-bil lading for 6 plasser.

Beliggenhet

Gåavstand til skoler, butikker og andre nødvendige tjenester gjør det enkelt å ordne alt du trenger i hverdagen. Med gode transportforbindelser i nærheten er det også enkelt å komme seg rundt i byen og utforske alt den har å tilby. Med praktisk fasiliteter og en ideell beliggenhet til det aller meste.

Fra den romslige og innbydende balkongen kan du nyte solfylte dager og frisk luft - rommet blir av noen benyttet som et soverom deler av året. Med høy plassering og ingen naboer som kikker inn, kan du virkelig føle deg avskjermet og fri.

Og hvis du er glad i naturen, er det et vell av turmuligheter like utenfor døren. Om vinteren er det også gode muligheter for skiturer og andre vinteraktiviteter rett i nærheten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger brukstillatelse datert 1/10-1973. Ferdigattesten gjelder "langblokk. 56 leiligheter". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - nåværende, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, flomfare, veg - nåværende i kommuneplan datert - 25.05.2023. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 400,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 9 200,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til Øvre Maihaugen 3E!

ENTRÈ
Entreen til leiligheten gir et meget godt førsteinntrykk. Her er det nylagt laminat på gulv, sletter vegger og lysmalt himling. God plass til å henge og sette fra seg yttertøy.

BAD
Bad med spa-følelse! Bad ble ferdig i 2023. Her er det store 60x60 fliser, varme i gulv og downlights i himling. Meget pen servant med underskap, speil med lys, vegghengt klosett og dusjnisje. Ingen bemerkninger i tilstandsrapport.

KJØKKEN
Smakfullt kjøkken fra 2022. Kjøkkenet er fra Epoq og har gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Her er det integrerte hvitevarer som ovn, induksjonstopp, kjøl- og fryseskap. På kjøkkenet er det meget god plass til spisebord.

VASKEROM
Mellom kjøkken og stue er det praktisk og nyoppusset vaskerom. Her er det fliser på gulv, våtromsplater på vegger og lysmalt himling.

STUE
Romslig stue med god plass til sofagruppe, spisegruppe, tv-seksjon og øvrig ønsket møblement. Her er det laminat på gulv, malte vegger og lysmalt himling. Fra stuen er det adkomst til innglasset balkong mot sør.

SOVEROM 1 OG 2
I leiligheten er det 2 romslige soverom. Her er det laminat på gulv, malte vegger og lysmalt himling. På det ene soverommet mot nord er det integrert skap, mens på soverommet mot sør har frittstående skap - dette skapet medfølger i handelen.

BALKONG
Innglasset balkong som fint fungerer som en forlengelse av stuen. Noen benytter seg av balkong som soverom deler av året. Fra balkong er det flott utsikt. Malt panel og teppe på gulv.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Hvitevarer på vaskerom medfølger ikke.

Diverse

Styreleder:
- Odd Inge Andersen
Tlf: 91 78 06 94

Styreleder opplyser om at felleskostnadene vil øke til ca. 6.979,- ila juni/juli.

Varmtvann, snømåking og utvendig vedlikehold ligger inne i felleskostnadene.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81240041. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Byggemåte

Det er trevinduer med isolerglass og med utvendig aluminiumskledning i boligen.

Ytterdører:
Hoveddør til leiligheten er lyd- og brannhemmende dør fra fellesareal/trapperom/gang. Balkongdør er malt tredør med 2l. isolerglass.

Balkong:
Balkong på ca. 10 kvm, innglasset med enkle glass som kan åpnes.

Polisenummer

SP0000587960

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Tv og internett er inkludert i fellesutgiftene. Viken fiber.

Sammendrag selgers egenerklæring

2. Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom? Ja, bad og vaskerom er totalrenovert i borettslagets regi. Skien rørlegger forretning. Foreligger dokumentasjon.
10. Er det utført arbeid på det elektriske anlegget? Ja, oppussing av stue, kjøkken og soverom. Elteras Skagerak. Foreligger dokumentasjon.
13. Er det utført arbeid på utvendige eller innvendige avløpsrør eller vannrør? Ja, Vaskerom og bad er tatt i regi av borettslaget. Utvendig rør er byttet ut til kum i regi av
borettslaget. Skien Rørlegger forretning. Dokumentasjon foreligger.
16. Er det utført arbeid på varmeanlegg eller ventilasjonsanlegg? Ja, nytt ventilasjonsanlegg i leiligheten i regi av borettslaget. Skien Rørlegger forretning. Dokumentasjon foreligger.
29. Foreligger det planer eller bestemmelser som kan medføre endringer av felleskostnader eller fellesgjeld? Ja, økning av felleskostnader i juni/Juli 2024.
32. Har du andre opplysninger om boligen eller eiendommen utover det du har svart? Ja, Kjøkken er oppført av mine 2 sønner som er tømrere. Det er nytt gulv i hele leiligheten.
Produktnummer: A44D920E-6CAB-4A00-ABD9-8F5FCCE66E0A Kategori: