Justneshalvøya

Marikåpeveien 60

Prisantydning
8 990 000 kr
Omkostninger
241 750 kr
Totalpris
9 231 750 kr
Formuesverdi
2 225 911 kr
Formuesverdi sekundær
8 458 462 kr
Byggeår
2018
Internt bruksareal (BRA‑i)
248 ㎡
Bruksareal
260 ㎡
Tomteareal
330 ㎡
Antall soverom
6
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

En lekker enebolig over 3 etasjer med totalt 6 soverom og tilhørende hybel. Stor garasje og solrik takterrasse. Utestue

Om eiendommen

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. Peis er montert på kjøkken, brannplate på gulv er iht. krav. Vannbåren gulvvarme i mange rom. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Parkering

Parkering i garasje med egen port til motorsykkel i garasjen. Eller parkering på tomt.

Beliggenhet

Meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet på solrik utsiktstomt toppen av Justneshalvøya, kun ca 6 km fra Kristiansand sentrum. Umiddelbar nærhet til Drømmestien og Trollstien. Nyere boligfelt mellom Topdalsfjorden og Gillsvann, godt tilrettelagt for barnefamilier og unge i etableringsfasen. Boligen ligger i et rolig område med friområder, lekeplasser og padelpane. Kort vei til UiA, dagligvareforretning på Fagerholt, bussholdeplass, barnehage, barneskole og ungdomsskole. I nærområdet finner man også gode bademuligheter i sjø og ferskvann, samt et av byens flotteste turterreng i Jegersberg. Bussholdeplass like ved med avganger ca. hver 30 minutt. Det er kun ca. 7 km (køfrie) til Kristiansand sentrum, 10 minutter med bil eller ca. 30 minutter på sykkel. Korte avstander til treningssenter, golfbane, Hamresanden, dyreparken og ellers alle fasiliteter. Rema og Coop Extra på Fagerholt er nærmeste butikker, ca. 1 km unna som begge er søndagsåpne. Jokerbutikk på Justvik. For øvrig kort og effektiv reisevei til flere av byens store arbeidsplasser i Sørlandsparken eller Kvadraturen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på enebolig datert 30.04.2018, på stålpipe med ildsted datert 25.07.2022 samt på påbygg (utestue som påbygg på eksisterende garasje) datert 14.03.2023. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens bebyggelse. Det er blitt bygd to soverom i del av loftstue. Rommene er godkjent til varig opphold. På det ene av de to soverommene er det blitt satt inn et nytt vindu. Utførende entreprenør Krag sammen med arkitekt Arkicon mener at dette ikke er et søknadspliktig tiltak, grunnet at endringen ikke fører til forandringer i bygningens karakter. Nabo har signert på at det nye vinduet er ok.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 899-D "Detaljplan for Justneshalvøya, Felt C3", datert 16.01.2013. Det foreligger en mindre endring av detaljreguleringen datert 07.02.2017. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har godkjent hybel, som består av stue, kjøkken, 2 soverom samt et bad med dusjkabinett, toalett og servant. Leid ut for kr. 9000 + strøm. Boligen er godkjent med kun en boenhet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 697078. Tinglyst: 15.09.2010. Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening.
Bestemmelse om bebyggelse. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 409520. Tinglyst: 23.05.2013. Erklæring/avtale. Rettighetshaver: GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 409533. Tinglyst: 23.05.2013. Erklæring/avtale. Rettighetshaver: GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011.Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 180258. Tinglyst: 28.02.2017. Erklæring avtale. Rettighetshaver: GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011. Bestemmelse om rett til oppsetting av 2 stk. nettstasjoner. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 180275. Tinglyst: 28.02.2017. Erklæring/avtale. Rettighetshaver :GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011. Bestemmelse om rett til å legge 24 kV jordkabel. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info energiklasse

Eiendommen er ikke energimerket. Det følger av forskrift om energimerking § 5 at dersom selger etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning innen ett år etter avtale om salg er inngått.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 224 750,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 241 750,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Marikåpeveien 60!
En lekker enebolig over 3 etasjer med tilhørende hybel. Stor garasje og solrik takterrasse.

Huset har følgende planløsning:
1. etg.: Flislagt gang/trappehall med varmekabler i gulv. Plassbygget skap til oppbevaring av ytterklær og sko. Soverom 1, dør med inngang til hybel, romslig bad med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med underskuffer. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fra badet er det inngang til stor garasje med plass til både bil og motorsykkel/sykler.

2. etg.: Hovedetasjen består av stue med utgang til platting, lettstelt hage og koselig utestue. Spisestue som er åpent mot kjøkken. Koselig peisovn mellom spisestue og kjøkken. Flott kjøkken fra HTH med matt sorte fronter. Kjøkkenet har meget rikelig med skap og benkeplass. Kjøkkenøy med oppbevaring. Integrerte hvitevarer som ovn, kaffemaskin, kjøleskap/frys, oppvaskmaskin og platetopp med nedfelt ventilator medfølger salget. Hovedsoverom med direkte adkomst til walk in garderobe og eget bad. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Dusjhjørne, badekar og servant med underskuffer.

3. etg. Tv-stue med utgang til en meget solrik og romslig takterrasse. 2 soverom. Bad med fliser på gulv. Dusjhjørne, vegghengt toalett og servant les underskuffer.

Hybel: 9000,- i mnd. + strøm. Består av stue, kjøkken, 2 soverom og et bad med dusjkabinett, toalett og servant.

Tilstandsrapport:
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 09.02.2022, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i 2018 og er i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig er samtlige bygningsdeler i god stand, vanlig vedlikehold bør beregnes
Innvendig ble det ikke utført hulltaking i vegger inn mot sanitærrom da eier har fremlagt dokumentasjon. HTHkjøkkeninnredning i 1. etasje er i god stand, induksjon platetopp med integrert ventilator er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i enkelte rom, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap x 2 med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert i bad/vaskerom. Ved og elektrisk til oppvarming. Peis er montert på kjøkken, brannplate på gulv er iht. krav. Vannbåren gulvvarme i mange rom. ENSY boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes. Garasje m/bod og hagestue er medtatt i samlet arealmåling for boligen. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.
 
Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Innvendig > Radon.
Innvendig > Andre innvendige forhold.
Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater Gulv.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger boligen: integrerte hvitevarer.

Diverse

ENSY boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag. Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11230099. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Velforening

Det er tinglyst at eier av eiendommen til enhver tid er pliktig til å være medlem av områdets velforening. Selger opplyser at hun betaler kr. 500 i året, og det inkluderer brøyting/strøying/feiing.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 697078. Tinglyst: 15.09.2010. Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening.
Bestemmelse om bebyggelse. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 409520. Tinglyst: 23.05.2013. Erklæring/avtale. Rettighetshaver: GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 409533. Tinglyst: 23.05.2013. Erklæring/avtale. Rettighetshaver: GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011.Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 180258. Tinglyst: 28.02.2017. Erklæring avtale. Rettighetshaver: GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011. Bestemmelse om rett til oppsetting av 2 stk. nettstasjoner. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 180275. Tinglyst: 28.02.2017. Erklæring/avtale. Rettighetshaver :GLITRE NETT AS. Org.nr: 982974011. Bestemmelse om rett til å legge 24 kV jordkabel. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info kommunale avgifter

Renovasjon fra Avfall Sør kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2024 er kr. 4802,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

- Er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade?
Satt inn et vindu. Krag A/S. 2023.

- Har du bygd på eller gjort om kjeller, loft eller annet til boligrom?
Satt opp 2 vegger. Krag A/S. 2023.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: A5AC18F2-75A6-4B7D-A50F-87AAEEA26FCF Kategori: