Kristiansand - Søgne

Kossevigåsen 13

Prisantydning
9 790 000 kr
Omkostninger
78 670 kr
Totalpris
9 868 670 kr
P-rom
155 ㎡
Bruksareal
194 ㎡
Tomteareal
420 ㎡
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

LANGENES - Eksklusiv og solrik arkitekttegnet villa m nydelig innhold og spektakulær sjøutsikt - Basseng er tilvalg

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Eksklusiv og solrik arkitekttegnet villa med nydelig innhold og spektakulær utsikt til Søgnes vakre skjærgård.
Integrert dobbel garasje og 2 terrasser med utgang fra stuen.
High end materialvalg og kvalitetsmessig utførelse.

Basseng er en tilvalgsopsjon og kostnader ifm dette vil tilkomme. Ca kr 400.000,-

Velkommen til en ny, lekker og eksklusiv prosjektert villa ved sjøen på Langenes.
Kossevigåsen 13 ligger i Søgne på vakre Langenes. Huset bygges i et helt nytt felt, Kossevigåsen .
Herfra er det ca.5 minutter m/ bil til Tangvall Sentrum og ca 15-20 minutter til Krsand sentrum.
Landets vakreste rekreasjonsområder i nærområdet. Med både svaberg, strender og turområder.

Innhold

Arealene som er oppgitt på tegninger i denne salgsoppgaven og i prisliste, er angitt som Bruksareal (BRA). BRA er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes også areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940:2012).

Primærrom (P-rom) er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom med omsluttende vegger. Arkitekt har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA.

BRA
1.etasje: BRA 107 kvm  (areal inkl garasje og bod)
2. etasje: BRA 87 kvm

P-ROM
1. etasje: 68 kvm. Entre, garderobe, vaskerom/ bod, bad, stue, 2 soverom.
2. etasje: 87 kvm. Stue og kjøkken, bad, wc, soverom og garderobe.

Standard

Fargevalg: Det leveres hvitmalt på gipsvegger og himling.
Vegger: Alle veggoverflater leveres med gipsplater ferdig sparklet/malt med glatt overflate.
Listverk: Leveres ferdig malingsbehandlet fra fabrikk i hvitt (tak leveres listefritt) vinduer leveres listefri gips mot vinduer. Dørlist og gulvlist hvitmalt
Innerdører: Leveres hvite slette med hvitmalt karm lett type og type A2012 håndtak.
Trapp: Det leveres hvitmalt trapp. Til en verdi av 50.000 kr inkl. mva.
El. skap: Det leveres el. skap som plasseres i teknisk rom. El. skapet har tilstrekkelig størrelse for TV/bredbånds boks.
Belysning: Lyspunkt i tak på soverom, vaskerom og boder. Det leveres spotter i stue/kjøkken, bader/WC trapperom og gang, totalt 20 stk. Utvendig belysning ved inngangsdør/garasjeport og på terrasser iht nek 400.
Kjøkken: Det er medregnet kjøkken, hvitevarer og garderober, valgfritt, levert av Norema kjøkken eller en samlet pris 100.000.- inkl. mva veilede pris. Montering er medregnet i pris.
Bad: Det legges 60x60 gulvflis Ihht beskrivelse/eller valgfritt inntil 300kr pr m2, nedsenket dusjsone med mosaikkfliser. Det monteres 60x60 veggfliser Ihht beskrivelse/eller valgfritt inntil 300kr pr m2, i himling monteres 13mm gips som males med våtromsmaling.  Anlegger får komplette sanitærinstallasjoner. Det er inkludert baderomsmøbler fra anerkjent leverandør se beskrivelse.
Dusjvegger: Det leveres glassdører med pakning mot fliser.
Gulv:  Det monteres i stuer, kjøkken, soverom, garderobe, 1 stavs parkett, eller valgfritt inntil 350kr pr m2, i entre monteres 60x 60 gulvflis Ihht beskrivelse/eller valgfritt inntil 300kr pr m2, i bod/vaskerom monteres 20x20 gulvflis m/oppkant 100mm. Det leveres betonggulv i garasje og bod i garasje. Det medtas varmekabler i gulv, ihht romskjema.                        

Yttervegger: Byggets fasader utføres med tre kledning type Royal brun19x148 Telemark tett kledning,
Vinduer: Leveres etter krav til TEK 17/Energiberegninger, vinduene levere sort utvendig og innvendig.
Ytterdører: Sort slett dør med glassfelt, se beskrivelse fra leverandør
Terrasser: Terrasse 2.etg utføres av impregnerte bord i typen 28x 120 som er lagt på impregnerte tilfarere.
Terrasserekkverkene leveres i Royal impregnert sort som vist i fasadetegninger. Ellers glassrekkverk der det er vist i fasade.

Viser forøvrig til romskjema og beskrivelse i salgsoppgaven.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse/ innflytting vil være estimert: 2023

Oppvarming

Boligen blir levert med varmekabler i alle bad og entre i 1 etg. Det blir levert stålpipe startsett. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Selger tar følgende forbehold for realisering av prosjektet: Kristiansand kommune må godkjenne igangsetting og byggetillatelse på salgstegningene i denne salgsoppgave. Byggelån innvilges og igangsettingstillatelse må foreligge i tråd med forutsetningene beskrevet i salgsoppgaven.
Ved tilvalg basseng tas det forbehold om nødvendige godkjenninger for dette.

Avbestilling
Dersom forbrukeren avbestiller før igangsetting er vedtatt, fastsettes avbestillingsgebyret til 5 % av kontraktsummen inkludert evt. mva. Dersom Kjøper avbestiller etter at igangsetting er vedtatt, gjelder Bustadoppføringslovens regler, jfr. §§52 og 53. Kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av avbestillingen, herunder nødvendige prisavslag ved videresalg. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må uansett betales i sin helhet.

Forsikring

Frem til overtagelse vil bygget være forsikret av Selger, jfr. buofl. § 13 siste ledd. Etter overtagelse må Kjøper selv besørge forsikring samt løsøre- og innboforsikring

Beliggenhet

Adkomst

Fra Søgne: Kjør mot Høllen. Ta til venstre mot Stausland innpå Stauslandsveien. Følg skilting mot Vågsbygd/ Langenes. Følg Langenesveien til du passerer kirken på høyre hånd og sving av til høyre ved skilt Kossevigheia. Følg veien rett frem og tomtefeltet ligger på høyre hånd.

Fra Kristiansand: Sving av i Kjosbukta mot Langenes og følg Langenesveien ca. 9,2 km. Sving av til venstre mot Kossevigheia rett etter KIWI. Følg veien rett frem og tomtefeltet ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Sørmegleren visningsskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Kossevigåsen 13 har en flott beliggenhet med nydelig utsikt over Søgneskjærgården. Eiendommen ligger idyllisk til i sjønære omgivelser sentralt på Langenes i Søgne. Her har du umiddelbar nærhet til sjøen med herlige badeplasser og båtliv. Nydelig turterreng i nærhet. Ellers fremstår området som meget barnevennlig med gangavstand til barneskole og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til gode servicetilbud.

Skjærgården innbyr til late sommerdager i og på vannet. Her er det mulighet for fiske, vannsport, padling og en rekke andre sommeraktiviteter. I Søgne er det aktive miljøer innen både dykking, seiling og padling. Med båt er det også kort vei til de andre øyene i den vakre skjærgården, til yrende folkeliv eller små bortgjemte perler. Ytre og Indre Kilen er kjent for å ha noe varmere badevann enn i sjøen utenfor, og dette området er et fint utgangspunkt for fotturer mot Donevannet og Roligheda. Området har også et moderne ridesenter på Åros og skihytte.

Kossevigåsen har en flott beliggenhet i Søgne - med nærhet til alt du trenger, og mer til. Området er godt opparbeidet med gode turløyper og lekeplasser i naturen. Flotte badevann og nærhet til sjøen gjør Kossevigåsen til et Sørlandsparadis.

Langenes skole med tilhørende idrettsanlegg ligger rett ved, med barnehage ikke så langt unna. Her kan barn vokse opp i rolige og frodige omgivelser, med kort skolevei, mye boltringsplass og rom for aktivitet.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Langenes. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangvall en rekke butikker, spisesteder, vinmonopol, apotek og helsetjenester. Kristiansand, med alt av bymessige tilbud, ligger også godt innen rekkevidde. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tangvall, 13 min til Lunde og 21 min til Kristiansand.

Tomt

Areal: 420 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten leveres ferdig planert med stedlige masser. Oppkjørsel og gårdsplass leveres ferdig gruset.
Hagen opparbeides med stedlige masser.  Skråningen leveres etter gjeldene forskrifter.

Parkering

Garasje - Bod: 39,9 m2 BRA iflg. arealopplysninger fra selger.
For øvrig parkering på egen tomt samt felles parkeringsplass i gaten, jfr. reguleringsplan.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig- frittliggende småhusbebyggelse, tilhører reguleringsplan Plan nr. 1518 Kossevigheia nord, Detaljregulering datert 04.03.2021. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

BFS1: Innenfor BFS1 skal det oppføres 9 eneboliger. Bebygd areal (BYA) 190 kvm. Kossevigåsen nr. 9, 11, 13,15, 17, 19, 21, 23, 25
BFS2: Innenfor BFS2 skal det oppføres 3 eneboliger. Bebygd areal (BYA) 190 kvm. Kossevigåsen nr. 18, 20 ,22
BFS3: Innenfor BFS3 skal det oppføres 3 eneboliger i rekke. Bebygd areal (BYA) 125 kvm.Kossevigåsen nr. 3, 5, 7

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er en del av en større utbygging av området og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet privat vei. Hjemmelshaver Kosseviga AS
Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp.
Tilkobling til tomtegrense for vann og avløp p.t. kr. 25.000,- (faktureres direkte fra kommune)

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
2020/1980571-1/200  Erklæring/avtale. Tinglyst 14.01.2020

Rettighetshaver:Knr:4204 Gnr:416 Bnr:1  
Bestemmelse om grøfter/kummer

Overført fra: 4204-416/195

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Andel i realsameie:
2022/676368-1/200  Opprettelse av realsameie. Tinglyst  22.06.2022
Hver matrikkelenhet har andel 1/15 i:  Knr:4204 Gnr:416 Bnr:403

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter, og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes i energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

9 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 100 000,-)) 78 670,- (Omkostninger totalt) 9 868 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kostnader til drift og vedlikehold av boligen påhviler eier. Offentlige avgifter er ikke endelig fastsatt. Det være seg eiendomsskatt, feie- og tilsynsavgift, abonnementsgebyr vann og avløp, forbruk vann og avløp og vannmålergebyr. Renovasjon kommer i tillegg. Gebyret faktureres forhold til antall tømminger

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er ikke endelig fastsatt

Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

Øvrige mulige kostnader

Medlemsskap i Velforening.
Tilkoblingsgebyr til kommunalt vann og avløp p.t. kr. 25.000,- (faktureres direkte fra kommune)
Avgifter/gebyrer til stat og kommune og evt. avgifter/gebyrer i forbindelse med tilknytning til TV/tele/data/strøm eller lignende er ikke inkludert i prisen, og betales av kjøper selv.

Gebyr ved videresalg

Dersom kontrakten ønskes videresolgt før overtakelse, vil det påløpe et gebyr fra Selger på kr. 20.000,- inkl. mva. for merarbeid i forbindelse med salget. Dette kan faktureres/innkreves av Sørmegleren. I tillegg kommer eventuelle utgifter ved bruk av megler, som f.eks. meglerprovisjon og gebyrer.

Videresalg kan ikke gjøres uten Selgers samtykke. Selger kan nekte uten å måtte begrunne sin avgjørelse. Det er kun mulig å samtykke til videresalg av opprinnelig avtale, dersom opprinnelig kjøper er forbruker og har kjøpt boligen for selv å bo der eller til noen i sin familie. Slikt videresalg skjer ved transport av kontrakten, og ervervet vil kunne tinglyses direkte til tredjemann. For at Selger skal godta slik transport må man benytte Selgers "Avtale om transport av kjøpekontrakt" som fås hos selger. Transport av kontrakt godkjennes ikke de siste 6 uker før overtagelse.

For øvrige videresalg (videresalg fra næringsdrivende eller fra forbruker på spekulasjon) kan ikke kontraktsposisjonen selges, jfr. bufl. § 1b.

Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra Kjøpers side etter bud/aksept, vil det påløpe et administrasjonsgebyr på kr. 8 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto etter påkrav fra megler. Eventuell endring krever Selgers forutgående samtykke.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Kossevigåsen 13, Gnr. 416 Bnr. 384 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Garantier

Boligene selges ihht. Lov om Bustadoppføring, og selger plikter å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Eventuell overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti ihht. bustadoppføringslovas § 47.

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse. Boligene overleveres i byggrengjort stand. I nyoppførte bygninger må forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter: Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen med utstyr.

Kjøpekontrakter

Sørmeglerens standard kjøpekontrakt vil bli benyttet  ved salget.

Tilvalg / Endringer

Selger vil - før innredningsarbeidene starter - utarbeide en tilvalgsmeny, hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang til tilvalg/endringer er begrenset til 15 % av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/påslag fra utbygger. Alle tilvalg avtales direkte mellom utførende entreprenører og kjøper, slik at avtaler og fakturering gjøres direkte. Selger tar ingen påslag ved slike endringer.

Selgers rett til endringer

Boligen blir prosjektert etter krav i Plan- og bygningsloven (pbl) og teknisk forskrift TEK 17.
Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjonen, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger skal så langt det er praktisk mulig, informere Kjøper om slike endringer.

Forbehold om realisering

Selger tar følgende forbehold for realisering av prosjektet: Kristiansand kommune må godkjenne igangsetting og byggetillatelse på salgstegningene i denne salgsoppgave. Byggelån innvilges og igangsettingstillatelse må foreligge i tråd med forutsetningene beskrevet i salgsoppgaven.

Visning

Visning etter avtale med megler på 900 200 59

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes Kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som Kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der Kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Når bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges boligene etter avhendingsloven. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

14-23-0006

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/14-23-0006. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Jon Andreas Røsstad, tlf. 90 02 00 59

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3067838