Kongerød

Kongerødvegen 38C

Prisantydning
1 500 000 kr
Omkostninger
8 860 kr
Andel fellesgjeld
686 013 kr
Andel fellesformue
32 390 kr
Totalpris
2 194 873 kr
Felleskostnader
7 919 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1966
P-rom
69 ㎡
Bruksareal
77 ㎡
Totalt bruksareal
77 ㎡
Tomteareal
37 811 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Pent oppusset 3-roms leilighet med nyere bad og helt nytt kjøkken

Om eiendommen

Oppvarming

Peisovn i stuen, samt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Beliggenhet

Adkomst

Kjør i retning Klyve, og ta til høyre inn Kongerødvegen ved Coop Extra Klyve. Fortsett langs Kongerødvegen i cirka 500 meter, og ta så til høyre inn mot Kongerødvegen 38. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon

Bussholdeplass like utenfor borettslaget. Ved Coop Extra er det elektriske bysykler driftet av kollektivtrafikkselskapet for utleie.

Parkering

Biloppstillingsplasser utenfor blokka. Borettslaget har også et antall elbilladere til benyttelse av gjester og beboere. For dette benyttes Plugpay, en betalingsordning der man betaler for bruken.

Beliggenhet

På Kongerød bor du i et etablert boligområde preget av korte avstander. I boligens umiddelbare nærhet er det gode bussforbindelser med hyppige avganger og en svært påkostet lekeplass for barna. Det legges tydelig ned mye arbeid i å holde borettslagets område velstelt og attraktivt med asfalterte internveier og velstelte gressplener i tillegg til området rundt lekeplassen.

I nærområdet for øvrig er det fine turmuligheter og gangavstand til Kongerød ungdomsskole, Klyve skole og flere barnehager. Dagligvarene handler du på Coop Extra lenger ned i Kongerødvegen eller Meny på GS-Senteret der du også finner apotek, Asia-mat og blomsterforretning

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.08.1967. Ferdigattesten gjelder "oppføring av blokk F, 24 leiligheter". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er senere blant annet gitt ferdigattest for endring av bad, datert 16.08.2019.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Borettslagets eiendom ligger i hovedsak i uregulert område, vist i kommuneplanens arealdel med formålet for boligbebyggelse og bevaring kulturmiljø. Deler av eiendommen ligger i regulert område, og er vist med formålet offentlig friområde, gangvei og park. Dette gjelder utkanten av tomten.

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Tinglysning av hjemmelsovergang: kr 480,-
Tinglysning av pantedokument kr 480,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 5 100,-
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,-
 
Sum omkostninger: kr 8 860-
 
Regnestykker forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Boligen holder normal, god standard, og er i forbindelse med salget pusset opp og oppgradert med blant annet nytt kjøkken, malte og tapetserte overflater og noe nye gulv. Badet er oppgradert av borettslaget i 2019, og det er også etablert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, samt elektroniske dørlåser på ytterdør og fellesdører i borettslaget.

Fra felles oppgang er det montert Yale Doorman på døren inn til leiligheten, der du kommer inn i en luftig entré med plass til yttertøy og sko. Videre inn i stuen er det god plass til stor sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong med sørvestvendt plassering. Det er montert peisovn i stuen, som i kombinasjon med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning gir deg effektiv og behagelig oppvarming og godt inneklima.

Kjøkkenet har ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra IKEA. Innredningen har slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt kompositt kjøkkenvask Her er det svært godt med benkeplass og gode arbeidsflater rundt vasken og platetoppen. Av integrerte hvitevarer så er det montert stekeovn, induksjons platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryser. Plass til enkel frokostgruppe ved vinduet, som også gir godt med naturlig lys i rommet.

Leiligheten har to soverom, begge med god størrelse og plass til dobbeltseng. Hovedsoverommet i tilknytning til stuen har skyvedørsgarderobe. Soverom 2 har plass til garderobeløsning.

Alle oppholdsrom har laminatgulv, og det er i stuen brystningspanel og tapetserte vegger som gir en lun og varm atmosfære. Alle overflater i leiligheten har gjennomtenkte fargevalg, og en tydelig stil.

Baderommet ble oppgradert av borettslaget i 2019, og er et svært lekkert og romslig bad. Det er gulv- og veggflis i stort format, med delikate blanke, mørke flis på gulv. I dusjsonen er det mindre fliser på gulv og i søylen opp med blandebatteri og hånddusj. Sort baderomsinnredning med servant og tilhørende speil med lys på vegg. Vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Ellers plass til ekstra oppbevaringsmøbler i rommet.

Bod/teknisk rom i leiligheten har plass til rengjøringsartikler, støvsuger etc, og her er også aggregatet til ventilasjonsanlegget plassert. Borettslaget besørger utskifting av filter til ventilasjonsanlegget med jevne mellomrom. I borettslaget er det ansatt vaktmester som bistår beboere med blant annet slike ting.

Renovert

2023

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81230177. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Byggemåte

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Tor Andé Strøm den 30.10.2023 og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
INGEN TG3

TG IU (Ikke undersøkt):
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

TG2:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Innvendig > Pipe og ildsted
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.

Innvendig > Innvendige dører
Dør til soverom med adkomst fra stue tar i karm.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Polisenummer

1963179

TV/Internett/Bredbånd

Bredbånd og TV er inkludert i felleskostnadene
Produktnummer: 6E3A42FA-3EAD-476E-9A81-30C5CE99CA8F Kategori: