Hamreheia/ Lund

Hamreheia 58C

Prisantydning
14 900 000 kr
Omkostninger
386 700 kr
Totalpris
15 286 700 kr
Byggeår
2009
Internt bruksareal (BRA‑i)
168 ㎡
Bruksareal
185 ㎡
Tomteareal
841 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
4
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Tomannsbolig

Oversikt

Eksklusiv halvpart av tomannsbolig med lettstelt hage og panorama utsikt utover byen og havet. Garasje. Mulig m/ hybel.

Om eiendommen

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkering i halvpart av dobbelgarasje. Ellers parkering på felles tomt.

Beliggenhet

Attraktiv og sjelden beliggenhet på Hamreheia med panoramautsikt utover innseilingen, byen og oppover Otra. Her har du alle byens fasiliteter til din disposisjon i gang- og sykkelavstand. Rolig og hyggelig nabolag med hovedsakelig familie-eiendommer og eneboliger.

Nyt vakre tur- og rekreasjonsområder i Bertesbukta og Galgeberg med badeplassen Blomma. Ellers er det kort vei til Baneheia og Jegersberg, som er blant byens beste turområder. Strandpromenaden ved Kvadraturen er også et populært valg for hverdagsturen.

Rikt tilbud på barnehager (Bamsebo barnehage, Roligheden barnehage m fl. og skoler i alle trinn (Wilds Minne skole (1-7kl), Lovisenlund skole (1-7kl), Oddemarka skole (8-10kl.) i nærheten med trygg gang- og sykkelvei.

Andre tilbud som dagligvarebutikker (Coop Extra Marvika, Coop Mega Lund, Kiwi, Reme), treningssenter (Sats og Crossfit), fritidsaktiviteter (fotball, tennis, volleyball, friidrett), kollektivtransport og lekeplasser er også innen god avstand fra boligen.

Alt i alt en herlig beliggenhet der du har alle muligheter til et deilig sommerliv, med strender, svaberg og brygger/båtplasser like utenfor døren.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest 04.12.2023 . Ferdigattesten gjelder tilbygg og fasadeendring, oppdeling til 2 boenheter. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. 
Privat vei. Vei til eiendommen etablert over naboeiendommen(er). Veiretten er tinglyst.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig , tilhører reguleringsplan nr 1407 - Hamreheia områderegulering , datert 12.08.2014 / 02.02.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Tilrettelagt for mulig utleiedel i den innerste delen av leiligheten. Boligen kan kan for øvrig fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4204/152/2105:
27.11.2007 - Dokumentnr: 972576 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:397
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


14.04.2020 - Dokumentnr: 2330083 - Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:402 Snr:1
Rettighetshaver: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:402 Snr:2
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger


27.11.2007 - Dokumentnr: 972565 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4204 Gnr:152 Bnr:397


01.01.2020 - Dokumentnr: 1056332 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1001 Gnr:152 Bnr:2105


27.11.2007 - Dokumentnr: 972576 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:404
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


01.09.2009 - Dokumentnr: 639024 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighet hefter i: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:397
Bestemmelse om beplantning
Med flere bestemmelser


Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 372 500,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,-
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,-
 
Sum omkostninger: kr 386 700,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt 2024 for denne seksjon er ikke fastsatt.

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til Hamreheia 58C- Lekker halvpart av tomannsbolig i nydelige omgivelser på Hamreheia.
Denne nyoppførte leiligheten utgjør den ene delen av en tomannsbolig. Med panoramautsikt over byen og havet, godt plassert på en av byens beste utsiktstomter!

Denne leiligheten tilbyr en fleksibel planløsning som lar deg forme leiligheten etter dine ønsker. Den innerste delen av leiligheten kan brukes som en del av hovedleiligheten slik den fremstår idag, eller som utleiedel- alt etter behov.

Boligens hovedrom er rommet med åpen stue kjøkkenløsning. Et stort allrom med et lekkert eksklusivt kjøkken levert av Strai, kjøkkenøy og god plass til spisebord. Fra kjøkkenet kan man lage mat, mens man nyter utsikten over sjøen og Kvadraturen.
Det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement og utgang til uteplass. I rommet sørger de store vindusflatene for en nydelig utsikt så langt øyet kan se.
Fra denne er det utgang til delvis overbygd terrasse, samt hagen.

Like ved stuen er det inngang til et fleksibelt rom som kan benyttes som soverom, tv-stue, bibliotek eller hva man måtte ønske. Også herfra er det store vindusflater mot den nydelige utsikten, samt dør ut til uteplassen.

Hovedsoverommet er av god størrelse, skjermet fra leiligheten med adkomst gjennom baderommet like ved stuen. Rommet har plass til stor seng, med tilhørende møblement og garderobe.
I den innerste delen av leiligheten er det to soverom til. Denne delen av leiligheten med tilhørende stor tv-stue samt bad og separat vaskerom passer ypperlig til en egen ungdomsfløy eller kan kan avdeles som egen utleiedel. Røropplegget til kjøkken ligger skjult i vegg mot tilstøtende bod som kan fungere som egen inngang. Fra et av soverommene er det utgang til skjermet terrasse område.

Baderommene i leiligheten er elegant flislagt og strategisk plassert. Et av baderommene er tilknyttet hovedsoverommet, noe som gir en privat og luksuriøs følelse med lekker baderomsinnredning fra Svedbergs Epos fra Halvor bakke, romslig dusjnisje og god belysning. Baderom II er tilknyttet den indre delen av leiligheten. Det tredje baderommet er strategisk plassert ved gangen, slik at det er enkelt tilgjengelig for gjester og alle i husstanden.

I leiligheten er det et romslig vaskerom samt teknisk rom. Det er balansert ventilasjon i leiligheten, samt vannbåren varme i gulv som bidrar til lavere strømutgifter til oppvarming.

Den gjennomgående eksklusive standarden er tydelig i alle detaljer, med moderne og klassiske materialvalg, god takhøyde og høykvalitets utførelse. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en luftig atmosfære. I tillegg har eier lagt ledstripe belysning i gang og allrom for å kunne skape den rette stemningen.

Boligen var ferdigstilt i starten av 2024. Her har arkitekten tegnet en elegant, funksjonell og tidløs leilighet med gjennomgående gode løsninger.
Parkering på felles tomt og i felles garasje. Bod i garasje.


 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 05.03.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Boligen er bygd i 2009 og ble totalt ombygd/ oppusset i 2023 og er i god stand. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig er takpapp, takrenner og beslag i god stand. Kledningsbord og murfasade er i god stand. Vinduer og ytterdører er i god stand, se punktskjema. Eier opplyser om at uferdig pussing rundt vinduer på bakveggen etc. blir utbedret før salg. Innvendig er det etablert fall til gulvsluket på samtlige våtrom. STRAIkjøkkeninnredning er i god stand, induksjon platetopp med integrert ventilator er montert. Gulvhøyder ble kontrollert i 5 rom, ingen nevneverdige avvik ble registrert. Sikringsskap x 2 med automatsikringer, dokumentasjon for utførte arbeider ligger oppbevart i sikringsskapet. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert i teknisk-rom. Vannbåren gulv-varme i flere rom. boligventilasjon er montert, vanlig vedlikehold bør beregnes Halve dobbel-garasjen er medtatt i bra-e for boligen (17 m2).
Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått tilstandsgrad 2:
Utvendig > Vinduer
Utvendig > Dører
Tomteforhold > Drenering

NB: Eier opplyser om at uferdig pussing rundt vinduer og enkelte andre mindre ting blir rettet opp
fortløpende, og blir ferdigstilt før overtakelse. Når dette er blitt utbedret vil det blir gitt TG 0 på
bygningsdeler som er nye og som i dag har TG 2.
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Diverse

Bygget skal seksjoneres i 2 boligseksjoner. Vedlag i salgsoppgaven kopi av signert seksjoneringsforslag samt vedtekter.
Frem til overtagelse vil bygg og eiendom være forsikret av selger. Etter overtagelse vil bygget være forsikret gjennom sameiet, men Kjøper må selv besørge løsøre- og innboforsikring.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4204/152/2105:
27.11.2007 - Dokumentnr: 972576 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:397
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


14.04.2020 - Dokumentnr: 2330083 - Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:402 Snr:1
Rettighetshaver: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:402 Snr:2
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger


27.11.2007 - Dokumentnr: 972565 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4204 Gnr:152 Bnr:397


01.01.2020 - Dokumentnr: 1056332 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1001 Gnr:152 Bnr:2105


27.11.2007 - Dokumentnr: 972576 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:404
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


01.09.2009 - Dokumentnr: 639024 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighet hefter i: Knr:4204 Gnr:152 Bnr:397
Bestemmelse om beplantning
Med flere bestemmelser


Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt 2 Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom? Ja, Full ombygging i 2023, utført av Krag Bygg AS.
Pkt 4 Er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade? Ja, Deler av tak er nytt i 2023, utført av Krag Bygg AS.
Pkt 10 Er det utført arbeid på det elektriske anlegget? ja, Nytt elektrisk opplegg i 2023, utført av Elektroeksperten AS.
Pkt 13 Er det utført arbeid på utvendige eller innvendige avløpsrør eller vannrør? Ja, Skiftet innvendig rør i total ombygging, enkelte bunnledninger ligger fra 2008. Utført av Rør i Sør AS i 2023.
Pkt 16 Er det utført arbeid på varmeanlegg eller ventilasjonsanlegg? Ja, nytt ventilasjonsanlegg i 2023, utført av Krag Bygg AS.

Produktnummer: BDF5A354-4F9B-4718-BE0A-05C5A61F1B0A