Club Gautefall

Bjønndalsveien 11H

Prisantydning
1 650 000 kr
Omkostninger
53 950 kr
Totalpris
1 703 950 kr
Felleskostnader
1 900 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2001
Internt bruksareal (BRA‑i)
71 ㎡
Bruksareal
71 ㎡
Tomteareal
1 641 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Lettstelt og praktisk ferieleilighet med 3 sov/9 sengeplasser beliggende rett ved Gautefall alpin - Gode leieinntekter!

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

2.etasje: Entré/gang, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad og toalettrom.

Oppvarming

Varmekabler på bad og generelt elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Kostnader for strømforbruk faktureres to ganger i året. Sameiet har felles varmtvanntanker for hele sameiet under ett.
Fra strømleverandør og nettleverandør får vi fakturaer for hele sameiet under ett, inkludert forbruk av varmtvann.
Styret i sameiet leser av strømmålerne i alle leilighetene 2 ganger i året. Deretter regnes det ut hva en enkelte skal betale. Regnskapsfører sender ut fakturaene.

Beliggenhet

Adkomst

Leiligheten ligger rett ved siden av Gautefall alpinsenter og er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren. Det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkering skjer på utsiden av leilighetene.

Beliggenhet

Denne fine fritidsleiligheten ligger svært sentralt til på Gautefall i Drangedal kommune med direkte tilknytning til ski-in/ski-out og Gautefall alpinsenter. Gautefall ligger sentralt i Sør-Norge på Gautefallheia mellom Drangedal og Nissedal/Treungen, og tilbyr alle slags aktiviteter for store og små. Området passer perfekt for deg som ønsker å tilbringe tid på fjellet sommer som vinter. Her kan man parkere bilen rett utenfor og gå til skianlegg, skiløyper, Gautefall kafe, turområder m.m.

Gautefall på vinterstid:
Om vinteren omgjør Gautefall seg til et paradis for de som elsker skisport. I området finner du kilometervis med merkede og preparerte løyper innover Gautefallheia. Gautefall Biathlon er et av Norges flotteste skiskytteranlegg, og er til bruk for alle som vil. Her er det lysløype og gode preparerte løyper på 4,3 km. Gautefall skisenter ligger ca. 5 minutter unna hytta med bil, og tilbyr mange ulike løyper nedover fjellet. Senteret har skiheis, barnebakker og bakker for de mer erfarne. På toppen av bakken finner du Bjørnehiet som ofte har Afterski på vinteren og god stemning. Ellers har senteret leie for utstyrt, skiskole og skiverksted.

Gautefall på sommerstid:
Om sommeren er Gautefall et fantastisk sted å være for både store og små. Det finnes flere ulike utendørsaktiviteter som sykling, fisking, bading, bærplukking, turgåing m.m. Området har uendelig med merkede turløyper i både krevende terreng og for hverdagstur. Man kan parkere ved Gautefall hotell og gå oppover mot Himmelriket, eller ta seg til fots ved Bjønntjønn hvor man har svært mange turalternativer. For barnefamilier kan man besøke Hulfjell vannpark som ligger et lite stykke unna hytta - Telemarks eneste utendørs vannpark.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.04.2018. Ferdigattesten gjelder leiligheter. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Privat vei i henhold til informasjon fra kommunen.
Brøyting betales en gang i året. Sameiet betaler for alle eiere under ett. Deretter sender regnskapfører faktura til den enkelte eier. I januar 2024 var kostnaden på kr 4 257 pr eier (inngår ikke i den månedlige innbetalingen).

Reguleringsplan

Eiendommen tilhører reguleringsplan "Reguleringsplan for del av Gautefallheia Sør", datert 25.04.2002, og er regulert til herberge og bevertningssted.

Eiendommen ligger i område som i kommunedelplanen er avsatt til fritidsbebyggelse - nåværende og idrettsanlegg - nåværende, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 04.02.2021.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4016/44/202/20:
22.11.2018 - Dokumentnr: 1585873 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Gautefall Alpineiendom AS
Org.nr: 997 596 307
Bestemmelser om plikt for eier til å leie ut leilighetene minimum 50% av året
Gjelder denne registerenheten med flere

20.06.2018 - Dokumentnr: 915464 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Næring
Sameiebrøk: 75/1400


Kommentar konsesjon

Drangedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum: kr 41 250,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 53 950,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Denne stilige og innbydende ferieleiligheten ligger i 2. etasje i et av leilighetskompleksene på Gautefall. Her har man umiddelbar nærhet til det man trenger for å oppleve Gautefall på sitt beste. En enkel og lettstelt 4-roms med god planløsning kan tilby muligheten for gode leieinntekter da disse er regulert til utleie gjennom skisenterets booking minimum 50% av året.

Leiligheten har en romslig entrè/gang med laminat på gulv og panel på vegger. God plass til oppheng av ytterklær og sko. Her er også stående et ekstra kjøleskap for mat og drikke. Gangen fører deg inn til stuen hvor det er åpen løsning til kjøkken. Lyse og pene overflater gjør romfølelsen svært god. Her er det plass til både stor spisegruppe og en deilig sofakrok. Det er laminat på gulv og panel på vegger hele veien. Fra stue er det tilkomst til en deilig balkong.

En moderne og pen kjøkkeninnredning er installert i hjørne av rommet med integrerte hvitevarer. Det er laminat kjøkkenbenk med lakkerte finerte fronter og foliert base på skrog. Hvitevarene medfølger i handelen.

Bad er nylig malt på vegger og det er flis på gulv med varmekabler. Rommet inneholder vask med servant, toalett og dusjnisje. Det er også nylig byttet dusjinnredning og dusjhode med blandebatteri. Ved siden av bad er et ekstra praktisk toalettrom med laminat på gulv og enkel vask/toalett installert.

Leiligheten har 3 soverom i noe romslig størrelse og kan idag tilby 9 sengeplasser. Alle soverommene har garderobeskap/skyvedørsgarderobe.

Hvitevarer

Hvitevarer medfølger i handelen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4016/44/202/20:
22.11.2018 - Dokumentnr: 1585873 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Gautefall Alpineiendom AS
Org.nr: 997 596 307
Bestemmelser om plikt for eier til å leie ut leilighetene minimum 50% av året
Gjelder denne registerenheten med flere

20.06.2018 - Dokumentnr: 915464 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Næring
Sameiebrøk: 75/1400


Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter inneholder vann og avløp, eiendomsskatt og renovasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Leiligheten er tilknyttet tv og internett

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: C44259ED-E8F2-419A-B5DB-95FD542AF730