Hovden

Belglii 42

Prisantydning
4 490 000 kr
Omkostninger
128 550 kr
Totalpris
4 618 550 kr
Formuesverdi
825 637 kr
Formuesverdi sekundær
2 972 293 kr
Byggeår
2001
P-rom
189 ㎡
Bruksareal
201 ㎡
Tomteareal
821 ㎡
Antall soverom
8
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

En flott enebolig med tilhørende utleiedel i underetasjen og garasje. Huset ligger solrikt til med en nydelig utsikt!

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 201 kvm
Bra. pr. etasje.: U.etg. 95 m² - 1. etg. 95 m² - 2. etg. 11 m².

P-rom inkl:
1.etg.: Inngangsparti, 2 stk. soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
2.etg.: 2 stk. soverom og bad. En bod før overloft over stue.
U.etg.: Inngangsparti, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og 4 stk. soverom.

S-rom inkl.:
1.etg.: Bod ved inngangsparti.
U.etg.: Teknisk rom og tørkerom/badstuerom uinnredet kun for utleiedelen.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og vedovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i Finn-annonsen.

Parkering

Parkering i garasje og foran garasjen.

Beliggenhet

Huset ligger på en tomt med god utsikt og usjenert beliggenhet. Meget gode solforhold hvor solen kan nytes fra morgen til sen kveld på gode dager.

Boligen ligger i etablert felt på Hovden, gangavstand til alle fasiliteter og nydelig turterreng området rundt Hovden sommer som vinter.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.04.2023. Ferdigattesten gjelder for einebustad m/ hybelleilighet og garasje. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Bykle kommune bekrefter at eneboligen er godkjent med to boenheter.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Det er satt inn intern trapp mellom hovedetasje og underetasje. I 2.etg. er det blitt satt inn bad, i del godkjent som "hems". Godkjent soverom i 2.etg. er blitt delt i to separate soverom. Det ene soverommet i underetasjen/utleiedel er godkjent som "klær" og har et mindre vindu. Takstmann har referert til rommet som soverom, og rommet er derfor omtalt som soverom i vår beskrivelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Det gjøres oppmerksom på at deler av eneboligen og garasjen ligger utenfor eiendomsgrensa, på kommunal eiendom. Bykle kommune opplyser at byggesaken er avsluttet med ferdigattest, og at en da må anta at forholdet rundt plassering av tiltaket er vurdert. De opplyser videre at tiltakshaver kan gå videre til å eventuelt kjøpe areal av grunneier (Bykle kommune). Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuelle pålegg/søknader ved dette påhviler kjøper.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og tilhører reguleringsplan nr. 201308 for Stussli bustadfelt datert 23.01.2017. Tilhører kommunedelplan for Hovden 2013-2015 (planID 201109) datert 27.02.2014, samt kommuneplan 2018-2030 (planID 201701) datert 28.02.2019.


På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har egen utleiedel i underetasjen. Boligen er registrert og godkjent med to boenheter. Det er satt inn trapp mellom boenhetene

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 9748. Tinglyst: 30.06.1997. Bestemmelse om gjerde. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt. Bestemmelse om bebyggelse innen 1 år.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Kommentar odelsrett

Bykle kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Info energiklasse

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 112 250,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 12 500,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 128 550,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

Nøkkelinformasjon

Bebyggelse

Agder Bygg AS har vært ansvarlig for råbygg med etasjeskillet.

Standard

En flott enebolig med tilhørende utleiedel i underetasjen og garasje. Huset ligger solrikt til med en nydelig utsikt!

Planløsning:
1. etg. Flislagt gang med varme i gulv. Inngang til to soverom med plass til seng og klesskap. Stor stue med plass til både sofagruppe og spisebord. I stuen er det rikelig med vindusflater som gir godt med lys inn i stuen samt en deilig utsikt mot Hartevann og Hovdenut!

Koselig peis i stuen samt utgang til en solrik terrasse. Kjøkken er delvis åpent mot stue og har godt med skapplass. Frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger salget. Stort bad med belegg på gulv. Badet har dusjkabinett, servant med underskap og overspeil. Toalett og badekar med massasjedyser - boblebad. Kontorplass i forlengelse av gangen.

2. etg. Består av 2 soverom samt et bad med dusjkabinett, toalett, servant samt solarium som blir stående. (Ingen garanti). God med oppbevaring på loft.

Underetasjen består av en utleiedel og har egen inn / utgang. det er et fellesrom for VVB og elektriske tavler, med trapp ned fra overetasjen. Denne delen har en flislagt stue/kjøkken med varme i gulv. Plass til både sofagruppe og spisebord. Åpen løsning mot kjøkken. Frittstående hvitevarer som kjøleskap/frys, komfyr og oppvaskmaskin medfølger salget. Denne etasjen består videre av 4 soverom og bad med fliser på gulv. Dusjkabinett, servant, toalett og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel som medfølger salget. Inngang til ikke ferdig innredet men kan enkelt bli badstue. fra bad. (Ikke lagt inn ovn). Trapperom i underetasjen er flislagt samt at varmtvannstankene står under trapp. Fra uteleiedelen er det utgang til solrik terrasse med utsikt.


Tilstandsrapport:
Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Daniel Knudsen den 21.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Det gjøres oppmerksom på at enkelte elementer har passert normal forventet levetid, slik at vedlikehold/utbedring må påregnes i tiden som kommer. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Vinduer / dører: Vinduer fra byggeår med 2-lags isolerglass fremstår med elde og slitasje for alder. Enkelte vinduer tar i karm og anbefales justert. Det registreres harde pakninger med påfølgende nedsatt tettefunksjon. Det ble ikke observert punkterte glass men det er tidvis vanskelig å påvise. Med tanke på alder er risikoen for dette økende i tiden som kommer. Løpende observasjoner anbefales. TG2 er gitt pga alder/slitasje på vinduer, vedlikehold/utskifting av vinduer må påregnes i tiden som kommer.
Bad 1 etg. - Totalvurdering av overflater: Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må påregnes på sikt.
Bad 1 etg. - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon. TG 2 er gitt på bakgrunn av alder på fuktsikringen.
Bad u.etg - Totalvurdering av overflater: Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater.
Bad u.etg - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Tg2 satt pga alder og noe for lite fall til sluk.
Trappeoppgang U.etg - Totalvurdering av overflater: Tg2 satt pga alder.
Trappeoppgang U.etg - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Tg2 satt pga alder.
Trappeoppgang U.etg - Totalvurdering av sanitært utstyr og ventilasjon: Tg2 satt pga alder.
Bad 2.etg - Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Tg2 satt pga ikke kontrollert sluk.
Etasjeskiller/gulv på grunn: Stedvis ujevnheter i etasjeskillere er påregnelig grunnet alder og byggemetode.
Kjøkken 1.etg: Utover anmerkede forhold og påregnelig bruksslitasje, fremstår kjøkkenet i funksjonell stand. Det bemerkes at automatisk vannstopper og komfyrvakt ikke er etablert. Anbefales etablert som et sikkerhetstiltak.
Kjøkken U.etg: Utover anmerkede forhold og påregnelig bruksslitasje, fremstår kjøkkenet i funksjonell stand. Det bemerkes at automatisk vannstopper og komfyrvakt ikke er etablert. Anbefales etablert som et sikkerhetstiltak.
VVS: TG-2 er satt med bakgrunn i alder på eldre rør og avløps installasjoner, som har oppnådd forventet normal brukstid.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger boligen: frittstående hvitevarer på begge kjøkken.

Diverse

Selger har forsøkt å bruksendre eiendommen fra bolig til fritid, men dette er ikke blitt innvilget da området boligen ligger i er regulert til bolig. Det er boplikt i kommunen.

Randonmåling

Fra 1.1.2014 er det krav i henhold til strålevernforskriften om at utleieenheter skal være radonmålt. Selger opplyser at det ble gjennomført måling i 2002 uten utslag.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11230160. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 9748. Tinglyst: 30.06.1997. Bestemmelse om gjerde. Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt. Bestemmelse om bebyggelse innen 1 år.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Info kommunale avgifter

Årsprognose for 2023. Inkluderer vann, kloakk, feiing og renovasjon.
Fakturert beløp i 2022 var kr. 14 815,-.

Polisenummer

670752.7

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern.

Sammendrag selgers egenerklæring

- Er det utført arbeid med drenering?
Ja. Såle / plattform / drenering fra tak, støttemur og grunnmur mot vei og nord. Thermomur v/ Daniel Trollsås. 1999.

- Er det utført radonmåling?
Ja. 2002 med måler, ingen utslag.

- Har du andre opplysninger om boligen eller eiendommen utover det du har svart?
Boligene (loftplan, hovedplan og underetasje er utstyrt med separate temperaturområder med termostater for hver enkelt område. Det er også montert utstyr for fjern styring av to varmesoner for alle plan.
Det er montert gips i tak i første etasje med panel som overflate.
Det har vært el tilsyn med jevne mellomrom uten merknader. Feier har kontrollert ildsted og pipe uten kommentar, men vil ha påskrudd stige-trinn fra veranda opp mot pipe ca. 4 meter, dette er ikke montert.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Vilkår og betingelser

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Tilbud på lånefinansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss.

Forsikringsselskap

Knif

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til kr 65 000,00 inkl. mva. i provisjon.
Videre er det avtalt tilrettelegging kr 15.500,-, oppgjørshonorar kr 11.900,- og digital markedspakke kr 6.950,- I tillegg belastes selger direkte utlegg. 
 
Totalt ca. kr 99 350,00,- inkl. mva.

Visning

Produktnr: 2B7C85AA-1E45-4B15-9526-A5CEAD4B68DB Kategori: