Finn avdeling og megler

Tvedestrand

Hovedgata 26, 4900 Tvedestrand

Eiendomsmegler Tvedestrand

Skal du selge bolig i Tvedestrand? Våre eiendomsmeglere i Tvedestrand er lokalkjente og selger til sammen omtrent hver tredje bolig i sørlandsperlen. Vi har god kunnskap og erfaring fra markedet og ønsker å gi deg den beste salgsopplevelsen. Kontoret vårt er lokalisert i sentrum av Tvedestrand – en ekte, sjarmerende sørlandsby kjent for sin vakre skjærgård. Øyperlene Lyngør, Sandøya, og Borøya ligger som perler på en snor. Her kan man gjøre alt fra å spise på restauranter til å utforske varierte aktiviteter i vakre naturomgivelser. Tvedestrand er en kystby med mye liv sommerstid; verdt å nevne er Kystkulturuka med konserter og den tradisjonsrike Tvedestrandsregattaen med et yrende folkeliv.

Våre eiendomsmeglere i Tvedestrand ønsker å gi deg den beste rådgivningen, tett oppfølging og en trygg og strukturert salgsprosess. Vi har kontor sammen med Sparebanken Sør, og kan derfor tilby rask finansieringsavklaring.

Bestill befaring Tvedestrand

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat og uforpliktende befaring. Vi er en trivelig, sosial og arbeidsom gjeng som gjerne vil hjelpe deg!

Prisliste

Meglerprovisjonen kan variere, da både boligens verdi og beliggenhet kan være avgjørende.

Her er våre veiledende priser for Tvedestrand

Vi hjelper deg med alle dine spørsmål

"*" obligatorisk felt

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.