Et halvt år etter Ina Andersen har kommet tilbake fra fødselspermisjon, er Sørmegleren markedsleder igjen på Flekkerøya. Hun er født og oppvokst på øya og store deler av familien er bosatt her. «Selv mormor på 91 år bor fortsatt i eneboligen sin her ute», forteller Ina.

«Det har gitt meg god forståelse for hva kundene ønsker. De er tross alt naboene mine, og jeg møter ofte tidligere kunder på nærbutikken», fortsetter hun. I 2019 begynte hun som eiendomsmegler i Sørmegleren.

«Inas personlige tilnærming og oppfølging gjorde hele salgsprosessen trygg og behagelig for oss», forteller Lars og Mariann, tidligere kunder fra Flekkerøya. «Ina var engasjert og fulgte opp hver eneste interessent nøye»

Med solid erfaring innen eiendomsmegling og en personlig tilknytning til Flekkerøyas unike marked, blir Ina som en lokal guide for både kjøper og selger. «Min målsetting er å gjøre hver transaksjon så sømløs og vellykket som mulig. Det er viktig for meg at begge parter er fornøyd hele veien.»

Det er ingen tvil om at båndet til Flekkerøya er en styrke, og hun heier på det gode naboskapet. «Det beste med å bo på øya er det fantastiske naboskapet og de mange ildsjelene. Ta for eksempel broa på Daumannsholmen, bygget på dugnad – jeg nyter ofte turer dit,» sier hun. «Og selvfølgelig nærheten til byen. Tenk at bare 15 minutter fra kjernen av Kristiansand finner du denne Sørlandsperlen».

Nina Helen, en fornøyd kunde understreker Inas styrke; «Ina overvåket salget av vår bolig med en imponerende blanding av markedsinnsikt og kontinuerlige oppdateringer.»

Ina representerer det beste av hva Sørmegleren har å tilby. En personlig tilnærming kombinert med faglig dyktighet og sterkt fokus på langsiktige kundeforhold.

«Vi kommer til å velge Ina igjen som megler om vi skal selge», avslutter Nina Helen.

 

Selge bolig? Ta kontakt!
Skrevet av

Benedicte Glenne

Ta kontakt

Et halvt år etter Ina Andersen har kommet tilbake fra fødselspermisjon, er Sørmegleren markedsleder igjen på Flekkerøya.

Fant du det du lette etter?