Se hvilke nabolag som har fått støtte

Første søknadsperiode kom det inn mange gode søknader, geografisk spredt fra Farsund i vest til Sandefjord i øst. Juryen har gått igjennom alle de spennende bidragene, og vi blir stolte av å se så mange ildsjeler der ute i nabolagene våre. De viser at i et nabolag så bor man ikke bare ved siden av hverandre. Vi bor sammen. Godt vi har hverandre.

Se hvilke nabolag som mottar støtte i mars, og hva de har søkt støtte om. Kanskje du blir inspirert til et nytt prosjekt i ditt nabolag?


Send inn søknad her

Hvem har fått støtte mars 2024?

Konsmo og Furumoen Vel
Velet har påbegynt arbeidet med ny BMX-bane for de yngste i Konsmoparken. Denne skal ferdigstilles våren/sommeren 2024. De søker om midler til en solid benk i området.

Bortelid Vel, Åseral
Bortelid Vel jobber for utvikling av sosiale tiltak i hyttebyen. Hver påskeaften arrangeres barneskirenn ved alpinsenteret for barn, 0-10 år. De søker midler til å kjøpe nye startnummer.

Kolbjørnsvik Velforening, Arendal
Søkte støtte til innkjøp av bærbusker, grønnsaker, blomster og pallerkarmer som vi kan plante på fellesområde ved lekeplassen. Et prosjekt de ønsker å gjennomføre sammen med barna i nabolaget. Invitere til en så- og plantedag først, og deretter kan de bli med på høsting. Et sosialt prosjekt for å styrke samhold og stifte nye bekjentskaper.

Preståsen Vellag, Sandefjord
Årlig sommerfest for store og små. Her helgrilles lam og det lages deilig tilbehør til. Leker arrangeres for barna.

Tverrveien, Vågsbygd
Årlig sommerfest i gata. Alle er velkomne. I 2023 hadde de 150 deltakere.

Stridsklev Borettslag, Porsgrunn
Borettslaget har en stor lekeplass som benyttes av mange i borettslaget, i tillegg til barnehager og andre naboer. De har behov for litt oppgradering av sitteplassene og ønsker å kjøpe et partytelt til denne.

Svalåsvegen Vel, Nodeland
Ønsker å kjøpe inn benker og bord til velforeningen.

Langåsen Vel, Mandal
Ønsker å oppgradere på lekeplassen med busker, pallekarmer og frukttrær til glede for alle i nabolaget.

Tønnevollskogen Vel, Grimstad
Nytt boligområde i Grimstad med en visjon om et frodig og flott grøntareal til glede for store og små. For å holde uteområdene velstelte og innbydende søker de bidrag til å kjøpe robotgressklipper.

Krossen Velforening, Evje
Krossen Velforening/Bakken boligfelt er en nyopprettet velforening. De har en stor lekeplass med behov for oppgraderinger, og de ønsker støtte til nytt lekeapparat / fotballmål.

Sandøy Vel, Vestre Sandøya
Søker midler til å oppgradere dekketøy og pynt på sitt forsamlingslokale «Kjennhaug». Stedet brukes til korøvelse, møte i filmklubbb og ikke minst for å feire store og små begivenheter. En samlingspunkt for hele øya.

Du og ditt nabolag kan også få 10.000,- i støtte til et felles prosjekt. Send inn søknad i dag!

"*" obligatorisk felt

Fyll ut søknadsskjema

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg! Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

Om nabolaget

Prosjektet må omfavne minimum 10 naboer for å kvalifisere til støtte.
Konto må tilhøre organisasjonen. Det gjøres ikke utbetaling til private kontonummer.

Kontaktperson

Oppgi navnet på en annen person i nabolaget som kjenner til søknaden.

Hva søker nabolaget 10.000,- i støtte til?

Vedlegg

Dra og slipp filer her, eller
Accepted file types: jpg, png, jpeg, webp, gif, pdf, doc, docx, mp4, mov, webm, wmv, Max. file size: 128 MB.
    Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

    Skrevet av

    Benedicte Glenne

    Ta kontakt

    Se hvilke nabolag som mottar støtte for februar, og hva de har søkt støtte om. Kanskje du blir inspirert til et nytt prosjekt i ditt nabolag?