Lyngdal

Vardåsen 36

Prisantydning
2 990 000 kr
Omkostninger
43 720 kr
Totalpris
3 033 720 kr
Byggeår
2021
P-rom
88 ㎡
Bruksareal
90 ㎡
Tomteareal
674 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
4
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Nyoppført hytte på fin utsiktstomt med solrik beliggenhet.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 90 kvm Sekundærrom: 2 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 90 m²
P-rom inkl: Vaskerom, gang, 4 soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning
S-rom inkl.: Bod.
Hems - ikke måleverdig areal pga. lav takhøyde (under 1,90)
Gulvflate 25 kvm. - Adkomst via vippetrapp.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra arealrapport.

Oppvarming

Elektrisk.
Varmekabler i gang, bad, biinngang, stue og kjøkken.

Med salget medfølger en ferdig montert vedovn med stålpipe til en verdi av kr. 15.000,-. Kjøper står fritt til å velge type ovn innenfor kostnadsrammen (evt. legge i ekstra selv), samt bestemme hvor ovnen skal stå.

Beliggenhet

Adkomst

Sving av Fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal mot Bjørnvåg/Tranevåg. Følg veien forbi Farsund Resort, og følg videre skilting mot Stautland. Etter ca. 2 km, kommer et kryss med skilt mot Tranevåg. Følg veien til høyre. Etter ca. 700 meter ligger feltet på høyre side merket med TIL SALGS skilt. Området er avstengt med bom. Alle beboerne har egen adgang via mobil. Kontakt megler på tlf: 40408073, dersom du vil inn i feltet med bil. Evt. kan man parkere ved et område ved bommen og gå opp i feltet.

For å kjøre opp til hytta ta veien mot høyre i Y-krysset og til venstre i midten av bakken. Hytta er merket med salgsplakat fra Sørmegleren.

Parkering

På egen tomt.

Beliggenhet

Tomten har en flott beliggenhet med nydelig utsikt utover Rosfjorden og havgapet. Meget solrikt. Hytteområdet ligger i Lyngdal kommune, omtrent på grensen til Farsund kommune.

Nærmeste restaurant ligger på Bjørnevåg Resort som ligger en fin gåtur unna.

Farsund er en meget koselig kystby. I Farsund by er det yrende folkeliv på sommeren, og servicefasilitetene er mange. Er man glad i å sykle, er mulighetene og turene mange. I Farsund kan man også kjøre go-cart, dykke, dra på fuglesafari, leie båt, fiske, ri m.m. Rundt om i Farsund kommune er severdighetene mange. Blandt annet er det Lista Fyr, Loshavn/Eikvåg, Penne Feltet, Lista Museum og Norberg og Varnes fort.

Lyngdal er en by i vekst. Lyngdal kommune strekker seg fra hav til hei. Lyngdal har fasiliteter som Sørlandsbadet med egen badeøy, kino, kjøpesentere, strender, bowling, resturanter og annet. Mulighetene er mange, og om sommeren yrer livet i denne byen.

Turene med båt en mange, og mange flotte steder i umiddelbar nærhet kan oppleves Se http://listerfriluft.no/skjaergaardsparken for mer utfyllende informasjon.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligen. Kjøper er gjort oppmerksom på, og aksepterer at en slik ferdigattest normalt foreligger først noe tid etter overtakelsestidspunktet. Det forutsettes i så fall at det foreligger midlertidig brukstillatelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse, kan kjøper i medhold av bustadoppføringslovas § 31 holde tilbake et beløp på meglers klientkonto som sikkerhet frem til ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med forholdene som gjenstår for at ferdigattest kan foreligge. En uavhengig takstmann kan avgjøre rettmessig tilbakehold, og takstmann får da fullmakt til å frigi beløpet når forholdet som hindrer ferdigattest er utbedret.

Byggesøknadens tegninger viser feil summering. Det er oppgitt areal i salgsoppgaven som er riktig. Dette vil bli rettet opp i ved søknad om ferdigattest.

Vei, vann og avløp

Veien fra hovedveien er privat og felles for alle i feltet.

Eiendommen er tilkoblet:
Vann fra felles borehull.
Kloakk til felles renseanlegg.
Renseanlegget og borehullet ligger på hovedbruket.

Påkoblingskostnader til vann og kloakk er inkludert i kjøpesum.

Vedtekter for feltet ligger vedlagt i prospektet.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsformål, og tilhører reguleringsplan Fløyheia hyttefelt, datert 10.12.2009. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Hytta kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:


2014/857777-1/200 Bestemmelse om veg 07.10.2014
rettighetshaver:Knr:4225 Gnr:58 Bnr:92
Overført fra: 4225-58/45
Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:ingen

Økonomi

Omkostninger kjøper

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
27 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 090 000,-))
12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

43 720,- (Omkostninger totalt)

3 033 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Nøkkelinformasjon

Standard

Nyoppført hytte som ikke er tatt i bruk. Hytten har en gjennomgående god standard i moderne stil. Gulvene i hytten er belagt med parkett (hvitpigmentert eik) og flis. Veggene er bekledd med gips oppmalt i moderne fargetoner.

Hytten er utstyrt med stor stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen har en ekstra god takhøyde som skaper en god atmosfære. Store vindusflater slipper godt med lys inn og den flotte utsikten mot sjøen kan beskues fra flere hold. Fra stuen er det utgang til en solrik og romslig terrasse. I stuen vil de bli montert en peis med stålpipe.

Godt utstyrt kjøkken fra Aubo med alle hvitevarer integrert. Kjøkkenet har en god utforming med glatte fronter i grått, noe som står i harmonin med hyttens utforming. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, kombiskap, komfyr, koketopp og ventilator.

Badet er delikat innredet med fliser med varmekabler på gulv og fliser på vegg. Badet er utstyrt med toalett, baderomsinnredning og dusjnisje.

Eget vaskerom som også fungerer som bi-inngang.

Hytten har en meget arealeffektiv utforming med totalt 4 soverom i forskjellig størrelse.

Vippetrapp til uinnredet hems fra boden.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger boligen: alle integrerte.

Diverse

Det er mulighet for kjøp av båtplass i nærområdet.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning.

Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/61-20-0184. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:


2014/857777-1/200 Bestemmelse om veg 07.10.2014
rettighetshaver:Knr:4225 Gnr:58 Bnr:92
Overført fra: 4225-58/45
Gjelder denne registerenheten med flere

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:ingen

Info kommunale avgifter

Ikke fastsatt.

Kommunale avgifter påløper når eiendommen har fått ferdigattest.
Ved ferdigstillelse er det hytterenovasjon som vil påløpe. Pr. 2022 ligger denne på ca. kr. 2554,-
Produktnummer: 3059470E-FE00-441C-B607-5C3CDA4D7D55 Kategori: