Gauetfall

Tunringen 12

Prisantydning
2 790 000 kr
Omkostninger
86 220 kr
Totalpris
2 876 220 kr
Formuesverdi
615 000 kr
Byggeår
2019
P-rom
86 ㎡
Bruksareal
88 ㎡
Tomteareal
298 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
3
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Moderne, pen og innholdsrik hytte fra 2019. 2 stuer, peisovn, balkong, terrasse på ca. 66 kvm., jacuzzi og anneks.

Om eiendommen

Innhold

1. etasje: Entré, bod, bad/wc/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
2. etasje: Loftstue og 2 soverom.
Annet: Anneks/bod på ca. 14 kvm.

Oppvarming

Hytta er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme i entreen og på badet. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet har automatsikringer og fjernavlesing, og skapet er plassert på yttervegg. Hyttas varmtvannsbereder på ca. 200 liter står på badet. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Det er parkering på egen, gruslagt gårdsplass ved siden av hytta. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet

Fritidsboligen ligger i naturskjønne omgivelser på Gautefall, vest i Drangedal kommune. Gautefall er en sann fritidsdrøm året rundt, og her er det vakker natur så langt øyet kan se. Et av Telemarks største skisentre, Gautefall skisenter, er nærmeste nabo. Her kan hele familien kose seg i bakken dagen lang med forskjellige traseer for alle ulike ferdighetsnivåer.

Skisenteret har blant annet en av Norges mest moderne 6-seters ekspressheiser, samt 7 heiser, 16 forskjellige nedfarter og eget langrenn-/skiskytteranlegg. Gautefall Ski Lodge er et utmerket sted å ta med seg sin kjære for en romantisk overnatting, eller moro på after-ski med vennegjengen.

Sørmegleren Kragerø har eget utstillingsvindu på Skisenteret, for hyttesalg i Drangedal og omegn. Gautefallheia er Drangedals største utfartsområde og strekker seg inn i nabokommunen Nissedal. Vinterstid byr området på flott skiterreng bestående av kilometervis med oppkjørte løyper, og skiføret kan på snørike vintre holde seg helt til mai måned.

Om våren åpenbarer det seg et unikt turterreng med fine svaberg og glitrende vann. Her finner du utallige merkede stier og over 10 mil med sykkelløyper. Legg gjerne turen til Himmelriket, Jørundskårheia, Grønnlifjell og Reinsvassnuten. Er du glad i å fiske kan du prøve lykken i en flust av bekker og elver.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen ligger også bakeri, Bygger'n og stemningsfulle Treungen gjestgiveri. Sistnevnte holder til i et flott hus i jugendstil. Z museum er et annet fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.03.2019. Ferdigattesten gjelder fritidsbolig og bod. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritid, tilhører reguleringsplan "FOR FELT H4 I DEL AV GAUTEFALLHEIA SØR", datert 01.10.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Viser til gjeldende reguleringsbestemmelser hvor det står følgende:
"3.1 Fritidsbebyggelse H4-FR1 til H4-FR3
a) Innenfor områdene tillates oppført frittstående hytter og bygg med leiligheter.
b) Byggene skal ha utforming, materialbruk, dimensjoner og fargebruk som passer inn i det lokale bygningsmiljøet, og som harmonerer med landskapet og omgivelsene. Fargene skal være mørke naturfarger. Utvendig kledning skal være stav/laft, villmarkskledning eller annen passende trekledning. Murer skal pusses eller kles med naturstein, piper skal være rørpiper, pusset mur eller forblendet med naturstein.
c) Bebygd areal «BYA» skal være lik eller mindre enn 35% av tomtearealet.
d) Leilighetsbyggene kan føres opp i 2 etasjer og mønehøyden skal ikke være høyere enn 8 meter over gjennomsnittlig planert terreng. Der terrenget er skrånende, skal byggene ha 1,5 etasje. Hovedmøneretning på leilighetsbyggene skal ligge parallelt med terrengkotene.
e) Mønehøyden for de frittstående hyttene skal ikke være over 6,5 meter og gesimshøyden skal ikke overskride 4,5 meter over gjennomsnittlig planert terreng.
f) Bygg skal ha takvinkel mellom 16 og 45 grader. Mindre tak over inngangspartier og liknende kan ha annen takvinkel. Tekkemateriale skal være torv, tretak, skifertak eller shingel.
g) Det skal ikke være større høyde en 0,8 meter fra bakken og opp til bordkledning. Byggene skal stå på ringmur – ikke søyler."

Se hele dokumentet i vedlegg til salgsoppgave.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3815/44/442:
06.10.2023 - Dokumentnr: 1103289 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331
Elektronisk innsendt


05.03.2018 - Dokumentnr: 500403 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3815 Gnr:44 Bnr:365


01.01.2020 - Dokumentnr: 526753 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0817 Gnr:44 Bnr:442


Kommentar konsesjon

Drangedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Kommentar odelsrett

Ingen odel.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 69 750,-
Tinglysning av skjøte: kr 585,-
Tinglysning av pantedokument kr 585,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 12 500,-
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,-
 
Sum omkostninger: kr 86 220,-
 
Regnestykker forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Standard

Entré
Hytta har et pent, inntrukket inngangsparti med gruslagt adkomst, repos i tre og veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en romslig og fin entré med hvitmalt panel på veggene og grå fliser på gulv med gulvvarme. Det er plass til både knaggrekker og skohyller, og mer oppbevaringsplass finnes i en tilliggende innebod på ca. 2 kvm.

Kjøkken
Kjøkkenet har et stilrent og pent design med gode benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, takoppforede skap og grå laminatbenkeplate med planlimt, dobbel kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Ved kjøkkenet er det utgang til en herlig, nordvestvendt terrasse på ca. 66 kvm med gode solforhold og misunnelsesverdig utsikt.

Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et lunt og koselig allrom. Her er det fin plass til sofagruppe, lenestoler og tv-/mediastasjon, og i overgangen til kjøkkenet er det rom for å samle familie og gjester til hyggelige måltider rundt et langbord. Allrommet har lyslasert panel på veggene og enstavs parkett på gulvet, og i et hjørne er det en rentbrennende peisovn med stort flammebilde.

Loftstue
Ved soverommene i andre etasje er det en lys og fin loftstue - et kjærkomment element for barnefamilier. Loftstuen har hvitmalt panel på veggene og enstavs parkett på gulvet, og den gode høyden i skråhimlingen skaper en luftig atmosfære. Utsikten via de store vinduene på langveggen er vidstrakt og naturskjønn, og rommet har utgang til en nordvestvendt balkong på ca. 13 kvm hvor denne utsikten virkelig kommer til sin rett.

Bad/wc/vaskerom
Badet i hytta fremstår som velholdt og pent, med hvite våtromsplater i flisimitasjon på veggene og grå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et dobbelt speilskap med belysning. Videre har badet et toalett, opplegg for vaskemaskin, mekanisk avtrekk og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Soverom og garderobe
Det er tre pene soverom i hytta - ett i første etasje og to i andre etasje. I tillegg er det plass til besøkende feriegjester i et frittliggende anneks med oppholdsrom. Soverommene er holdt i en stilren kombinasjon med hvitmalte vegger og tidsmessige parkettgulv, og det er fin plass til senger og tilhørende møblement i tillegg til kommode eller skap. Hytta har lagringsplass i en innebod på ca. 2 kvm og i en utebod i annekset.

Diverse

- Moderne, familievennlig hytte fra 2019.
- Innholdsrik planløsning over 2 etasjer.
- Parkering på egen, gruslagt gårdsplass.
- Vidstrakt, fantastisk og idyllisk utsikt!
- Nordvestvendt balkong på ca. 13 kvm.
- Nordvestvendt terrasse på ca. 66 kvm.
- Frittliggende anneks på ca. 14 kvm.
- Pen entré med varme i flislagt gulv.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
- Stilrent, pent og velutstyrt kjøkken.
- Pent og praktisk bad/wc/vaskerom.
- 3 soverom og soveplass i anneks.
- Lagringsplass i innebod og utebod.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3815/44/442:
06.10.2023 - Dokumentnr: 1103289 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331
Elektronisk innsendt


05.03.2018 - Dokumentnr: 500403 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3815 Gnr:44 Bnr:365


01.01.2020 - Dokumentnr: 526753 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0817 Gnr:44 Bnr:442


Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter inkluderer følgende:
- Avløp
- Eiendomsskatt
- Feiing
- Renovasjon
- Vann

Det er eiendomsskatt på kr. 5 656,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Info strømforbruk

Strøm ca. kr. 3 000,- pr. mnd. Dette vil variere etter bruk.
Produktnr: B63C65B6-6FDD-4F0A-B249-5415CA8A21FB