Gautefall

Bjønndalsmyra 6

Prisantydning
2 990 000 kr
Omkostninger
91 220 kr
Totalpris
3 081 220 kr
Byggeår
1990
P-rom
90 ㎡
Bruksareal
90 ㎡
Tomteareal
1 044 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

2 flotte, nyoppussede 3-roms fritidsleiligheter med høy standard og solrik terrasse. Naturskjønt område ved skisenteret.

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Planløsning
1. etasje (seksjon 5): Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
1. etasje (seksjon 6): Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Det er mulighet for parkering på fellesområdet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er også en elbillader med egen bilmåler instalert.

Beliggenhet

Fritidsleilighetene ligger i naturskjønne omgivelser på Gautefall, vest i Drangedal kommune. Gautefall er en sann fritidsdrøm året rundt, og her er det vakker natur så langt øyet kan se. Gautefallheia er Drangedals største utfartsområde og strekker seg inn i nabokommunen Nissedal. Vinterstid byr området på flott skiterreng bestående av kilometervis med oppkjørte løyper, og skiføret kan på snørike vintre holde seg helt til mai måned.

Leilighetene ligger rett ved et av Telemarks største skisentre, Gautefall skisenter. Her finner du blant annet en av Norges mest moderne 6-seters ekspressheiser, samt 7 heiser, 16 forskjellige nedfarter og eget langrenn-/skiskytteranlegg. Like i nærheten ligger også Gautefall turisthotell og Gautefall fjellkirke.

Om våren åpenbarer det seg et unikt turterreng med fine svaberg og glitrende vann. Her er det utallige merkede stier og over 10 mil med sykkelløyper. Legg gjerne turen til Himmelriket, Jørundskårheia, Grønnlifjell og Reinsvassnuten. Er du glad i å fiske kan du prøve lykken i et flust av bekker og elver.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen ligger også bakeri, Bygger'n og stemningsfulle Treungen gjestgiveri. Sistnevnte holder til i et flott hus i jugendstil. Z museum er et annet fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid.

Offentlige opplysninger

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3815/44/510/6:
29.03.2023 - Dokumentnr: 332053 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331
Gjelder denne registerenheten med flere
Elektronisk innsendt


08.03.2021 - Dokumentnr: 280218 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 6
Formål: Næring
Sameiebrøk: 65/520


Økonomi

Omkostninger kjøper

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-))

91 220,- (Omkostninger totalt)

3 081 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Nøkkelinformasjon

Standard

Entré
Fritidsleilighetene ligger i første etasje og har adkomst via et felles inngangsparti. Inn til seksjon 5 og 6 er det en felles gang med store, grå fliser på gulvet.Det er varmekabler i yttergang. Veggene er kledd med trepanel, og det er montert to knaggrekker. Under trappa finner man et teknisk rom med hyller og opplegg for vaskemaskin.

Videre har begge leilighetene en innbydende entré i direkte tilknytning til stuen, med trepanel på veggene og det samme nye 1-stavs laminatgulvet. Her er det varmefolie. Det er oppført en åpen, plassbygget garderobeløsning med knagger, hyller og en smart sittebenk. Alle detaljer som stikk og brytere er i leilighetene holdt i sort, noe som bidrar til et stilrent og gjennomført uttrykk.

Stue
I begge leilighetene utgjør stuen og kjøkkenet et sosialt og meget pent allrom, med gode lys- og utsiktsforhold via et stort vindu. En glassdør fører ut til den solrike terrassen, og på varme dager er det hyggelig å trekke ut for litt grilling.

Stuene har en varm atmosfære med 1-stavs laminatgulv og trepanel på veggene. Rommene er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spiseplass utenfor kjøkkenet. Her er det plass til å samle venner og familie rundt et langbord.
I stuen er det varmefolie.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningene fra 2023 er montert i en funksjonell L-form, med god skap- og skuffeplass. Her er det sorte, profilerte fronter og foliert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. På den ene kjøkkenveggen er det montert en nedfellbar barløsning med rom for flere sitteplasser.
Det er store, grå fliser over benken, og over kokesonen er det installert en ventilator med belysning. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og en kombinert kjøl/frys. Ovnene er praktisk plassert i et høyskap.
På kjøkkenet er det varmefolie.

Bad/wc/vaskerom
Badene, som er lekkert pusset opp i 2023, er stilrene med store, grå fliser på både gulv og vegger. På badet er det vegghengt toalett, varmekabler og downlights i himlingen. En dusjnisje er utstyrt med mosaikkfliser, svingbar dør og nisje for baderomsartikler. Den øvrige innredningen består av servant med sorte skuffer og et stilig, rundt speil med integrert belysning.

Soverom og garderobe
Begge leilighetene har to koselige soverom med like overflater som de øvrige oppholdsrommene. Alle soverommene er innredet med plassbygde sengeløsninger, og hver av leilighetene har til sammen fem sengeplasser. Her er det med andre ord muligheter for å ta med seg gjester til fjells. På alle soverommene står det en hylle, oppført i samme materialer som sengene. Ekstra lagringsplass finnes i det tekniske rommet leilighetene deler.

Diverse

Kort fortalt
- 2 flotte 3-roms fritidsleiligheter.
- Leilighetene ligger i 1. etasje.
- Lekkert pusset opp i 2022.
- Leilighetene har like innredninger.
- Lik, men speilvendt planløsning.
- Naturskjønn beliggenhet.
- Rett ved Gautefall skisenter.
- Parkering på fellesområdet.
- Ny terrasse ved hver leilighet.
- Gode solforhold på terrassene.
- Felles gang med gulvfliser.
- Teknisk rom under trappa.
- Moderne kjøkkeninnredninger.
- Det er integrerte hvitevarer.
- Godt med skap- og skuffeplass.
- Lune og pene stuer i leilighetene.
- Stilrene bad med store fliser.
- Gulvvarme og vegghengt wc.
- Leilighetene har to soverom hver.
- Til sammen fem soveplasser.
- Det er varmekabler i yttergang.
- Det er varmefolie i hall, stue og kjøkken.
- Elbillader med egen bilmåler.
- Soveutstyr til 6. personer.
- Alt av inventar er helt nytt og medfølger.
- Benker og grill på utsiden medfølger.
- Celcius solskjerming/ lamellgardiner innvendig.
- Leilighetene er ikke utleid etter totalrenovering.

Det er muligheten dersom ønskelig å kjøpe enhetene som et firma, da vil oppgjørskostnad påbeløpe kjøper.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3815/44/510/6:
29.03.2023 - Dokumentnr: 332053 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331
Gjelder denne registerenheten med flere
Elektronisk innsendt


08.03.2021 - Dokumentnr: 280218 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 6
Formål: Næring
Sameiebrøk: 65/520


Byggemåte

Seksjonsnummer 5;
Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 06.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst v/Knut Ramberg ble kontaktet av representant for Gautefall Invest AS for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av leilighet med adresse Bjøndalsmyra 6 - Snr: 5 i Drangedal Kommune. Alle arealer er tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapport. Vær oppmerksom på at det bare er innvendig forhold, vindu/dører i yttervegg og terrasse som er omtalt i denne rapport. Når det gjelder øvrige bygnings elementer viser en til sameiet. Det er bare et punkt som har fått TG: 2 - det er stedvis eldre kobberør til vann. Det er gitt TG: 3 til brannsikkerhet fordi det på befaringsdagen mangler brannslukkningsapparater. Ut over dette viser en til rapportens underpunkter og det er svært viktig at man leser disse nøye og ikke bare konklusjonen. Leiligheten fremstår som ny. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 / Store eller alvorlige avvik
Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold

TG2 / Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Tekniske installasjoner > Vannledninger

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Seksjonsnummer 6;
Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 06.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst v/Knut Ramberg ble kontaktet av representant for Gautefall Invest AS for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av leilighet med adresse Bjøndalsmyra 6 - Snr: 6 i Drangedal Kommune. Alle arealer er tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapport. Vær oppmerksom på at det bare er innvendig forhold, vindu/dører i yttervegg og terrasse som er omtalt i denne rapport. Når det gjelder øvrige bygnings elementer viser en til sameiet. Det er bare et punkt som har fått TG: 2 - det er stedvis eldre kobberør til vann. Det er gitt TG: 3 til brannsikkerhet fordi det på befaringsdagen mangler brannslukkningsapparater. Ut over dette viser en til rapportens underpunkter og det er svært viktig at man leser disse nøye og ikke bare konklusjonen. Leiligheten fremstår som ny. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 / Store eller alvorlige avvik
Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold

TG2 / Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Tekniske installasjoner > Vannledninger

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.n.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Visning

Produktnummer: C3E1A30B-6A48-4DCD-8CDF-F1C0FAF74950 Kategori: