Bærøy / Kragerø

Bærøytangen 5

Prisantydning
9 950 000 kr
Omkostninger
265 220 kr
Totalpris
10 215 220 kr
Kommunale avgifter
28 125 kr / år
Byggeår
1950
P-rom
88 ㎡
Bruksareal
101 ㎡
Tomteareal
6 808 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

"Ny" moderne hytte / 75m. strandlinje / 6,8 mål tomt / Brygge / Privat og solrik / 2 bad / 12 sengepl

Om eiendommen

Innhold

Stue med åpen kjøkkenløsning, bad, bad/vaskerom, 3 soverom.

Uthus delt i to rom.

Båtplass
Det følger med båtplass.

Standard

Entré
Du ankommer eiendommen via terrasse kledt med skifer. Videre kommer man inn en innbydende og lys hytte, som gir et herlig førsteinntrykk av boligen. Det er hele 3,5 meter takhøyde i stuen og kjøkkenet.

Stue
Stuen er lyst og luftig rom med rikelig plass til ulikt møblement. I stuen finner du også en peis forblendet med Oppedalskifer for å virkelig kunne nyte de kaldere dagene. De store vindusoverflatene i stuen skaper en lun atmosfære både morgen og kveld. Gjennom skyvedøren på 4,5m har du direkte adkomst ut til en herlig terrasse som fungerer som en fantastisk forlengelse av stuen gjennom sommerhalvåret. Et perfekt sted for selskap med gjester - eller bare nyte egentid!

Kjøkken
Et moderne kjøkken fra HTH som ligger i en åpen sosial løsning med stuen. Kjøkkenet er utstyrt med folierte fronter, benkeplate av Silestone ved utslagsvask og har en stilfull kjøkkenøy med benkeplate av eik som står i stil med parkettgulvet. I tillegg har kjøkkenet helintegrerte hvitevarer fra Siemens som oppvaskmaskin, komfyr, platetopp med benkeventilator, samt kombinert kjøl- og fryseskap.

Bad
Boligen har 2 lekre bad, hvor et av badene har adkomst fra hovedsoverommet. Begge badene er flislagte og har downligts i himlingen. For øvrig er de utstyrt med vegghengt toalett, håndvask og dusjkabinett. I tillegg finner du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet med adkomst fra hovedsoverommet. Begge badene er utstyrt med varmekabler.

Soverom
Det er 3 soverom av varierende størrelse. Alle rommene er lyse og innbydende rom. Du finner i tillegg også mulighet for sengeplasser på hemsen i hytten.

Eiendommen holder god standard.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 101 kvm
Rom som er P-rom: Stue/kjøkken, bad, bad/vaskerom, 3 soverom og hems. Uthus på 13m2 med to rom.

1.Etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, bad, bad/vaskerom, 3 soverom.

Annet:
Hytta har hems over bad med mulighet for sengeplasser.
Uthus på 13m2 med to rom.

Byggeår og byggemåte

1950 ifølge Kragerø kommune. Oppgradert i 2020. Uthus fra 2022

Deler av kjelleren består av gammel krypekjeller, øvrig areal av støpt plate på grunn. Plate på mark av betong og bjelkelag. Yttervegger av bindingsverk av tre, mens utvendige overflater av stående kledning av tre. Vinduene til hytten av malte trerammer og isolerglass med utvendige beslag. Ytterdør av tre, terrassedør av trerammer med utvendige beslag. Skyvedør også av trerammer og isolerglass med utvendig beslag. Salet takkonstruksjon med lastoverføring på drager i møne og på yttervegger. Taket er tekket med takstein av betong med underliggende lekter og sløyfer. Takrenner, nedløp og beslag av plastisolert stål. Utvendig finner du terrassen av skifer og impregnert trelast.

Uthus
Konstruksjon av bindingsverk av tre utvendig kledd med panel av tré. Bygningen er fundamentert på ringmur av leca. Takkonstruksjon av tre tekket med takstein av betong. Innvendige overflater av trepanel på vegg og himling, gulva laminat. Vinduer av trerammer med innsatt glass. Dører av tre, malt. Bygningen har en høy grad av finish for uthus.

Oppvarming

Boligens primære varmekilder er elektrisk kraft og vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Ventilasjon er bestående av mekaniske vifter på begge badene, som både er fukt og bevegelsesstyrte.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Ifølge eier er ikke flytebrygge meldt kommunen.

Kragerø brannvesen har hatt inspeksjon av pipe og peis i mars 2022, uten anmerkninger.

Samsvarserklæring fra Elektro Skagerrak foreligger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av den 09.12.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Fritidseiendom bestående av fritidsbolig over et plan og uthus beliggende på Bærøy i Kragerø skjærgård. Eiendommen ble kjøpt av nåværende eier i 2018. Opprinnelig bygning ble ombygget og renovert. Hytta stod så ferdig med en tilnærmet ny standard i 2020. Bygningen fremstår derfor som ny med noen gjenværende bygningsdeler som stammer fra byggeår. Kjøper anbefales å gjøre seg kjent med denne rapporten og til å gjøre sine nødvendige undersøkelser i forbindelse med kjøpet.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG3: Store eller alvorlige avvik.

Utvendig trapper: Det er ikke montert rekkverk. Tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket.

Innvendig trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke montert rekkverk. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav. Trappa er egnet for sporadisk adkomst

TG2: Avvik som kan krever tiltak.
Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Bygningen ligger i område med liten fare for høye radonverdier. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.
Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Avviket gjelder kun rampe ved inngangsparti. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Tiltak er ikke nødvendig.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Med båt.

Beliggenhet

Eiendommens navn er fra gammelt av "Jøtulhøgda" og skilt ut fra gamle Bærøytangen gård, som ligger på den nord-vestlige tuppen av Bærøytangen. Stiftelsen Nyland Verksteds ferieboliger oppførte hytta tidlig på 1950-tallet, og har hatt eiendommen som feriebolig for de ansatte på Nylands verksted frem til 2019, da nåværende eier overtok.

Eiendommen grenser til sjøen innerst i "Ingershol" med 75m strandlinje. Hytta ligger på en flate på eiendommen, ca. 10 meter over vannet. Der ligger den meget solrikt og usjenert til, med fjell, gressplen og trær. Det er god plass til trampoline, ballspill og lek.

Tomt

Areal: 6 808 kvm, Eierform: Eiet tomt. 
Oppgitt areal er basert på skylddeling og matrikkelinfo. Skylddelinger kan være unøyaktige og er ikke koordinatfestet, tomtens arealet kan derfor avvike i større eller mindre grad. Tomtens areal her hentet fra matrikkelbrev innhentet fra  Kragerø kommune. Grensene ble målt 27.06.2022. Matrikkebrev ligger vedlagt prospekt.

Parkering

Til eiendommen kommer man med båt. Det er ingen parkering til eiendommen. Det går ferge til Bærøy.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Erstatningsuthus er satt opp etter godkjennelse gitt av Kragerø kommune 28.06.2021. Vedtak ligger vedlagt prospekt.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, tilhører reguleringsplan Bærøy Sone 6, datert 13.02.1989. Kommunen opplyser at det ikke er noen reguleringsplaner under arbeid.

Disse reguleringsbestemmelser gjelder for det området som på plankartet er vist med reguleringsgrensen. I området kan det oppføres fritidshus i 1. etasje, med møneretning vist på plan. Uthus og evt. birom skal oppføres i tilknytning til fritidshuset. I området kan eksisterende bebyggelse forandres eller bygges til etter gjeldende forskrifter og vedtekter. Mindre vesentlige unntak fra disse bestemmelser kan, når særlige grunner taler for det tillates av bygningsrådet innenfor rammen av bestemmelsene i bygningsloven og bygningsvedtekter.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

2022/355008-1/200  Bestemmelse om vann- brønn- og adkomstrett 31.03.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3814 Gnr:31 Bnr:73
Det gis vann-, brønn- og adkomstrett. Området der bruksretten gjelder er vist på vedlagt kart. Denne retten gis på grunn av tidligere inngått avtaler (avtalen er datert 30.03.1966) men siden grensene ikke var oppmålt fra før av på gbnr. 31/91 så var dette vanskelig å se at området som er vist på kart hører til gbnr. 31/91. Etter oppmålingsforrettning 12.11.2021 er grensene nå klare. Se vedlagt erklæring med kart i prospekt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Fritidsboligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Bygningen ligger i område med liten fare for høye radonverdier.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Nei, det er ikke odel.

Konsesjon

Kragerø kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

9 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 248 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 950 000,-)) 265 220,- (Omkostninger totalt) 10 215 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 28 125 pr. år Renovasjon (fritid), feieavgift (fritid), vann- og avløpsavgift samt eiendomsskatt (fritid).

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 15.957,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Estimert årlig strømforbruk: Ca. 8-10 000KW/t. Strømforbruket er avhengig av bruken.
Forsikringsselskap/Polisenummer: Eika Forsikring/60876025; kr: 6.318,-. for året 2022.
Tv/bredbånd: Mobilt bredbånd fra Telia: kr. 599.- pr. mnd. ubegrenset bruk. Det er trukket kabel til Bærøytangen 4 slik at det er felles abonnement for begge eiendommer.
Pris på bredbånd ville kunne variere avhengig hvilken løsning og leverandør man velger og hastighet på bredbåndet.

Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Bærøytangen 5, Gnr. 31 Bnr. 91 i Kragerø kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Hvitevarer montert i kjøkkeninnredning medfølger.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring da selger er et firma.

Det oppfordres interessenter til å lese selgers egenerklæringsskjema. Her er listet opp de firmaer som har utført arbeider ved oppgradering. Selger har også selv stått for noe egeninnsats. Det opplyses i egenerklæringa et boblebad på terrassen og flytebrygge ikke er omsøkt.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler Bjørn Helliksen
på tlf. 40 40 19 77. eller Kent Andersen på tlf. 48 85 55 51

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0194

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0194. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avd. leder Kent Andersen, tlf. 48 85 55 51

Vederlag

Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 9 950 000,-) (Kr.175 000) Totalt kr. (Kr.175 585)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3066754