Visning

På visning legges grunnlaget for budrunden. En godt gjennomført visning er avgjørende for et godt boligsalg. Derfor er eiendomsmegler eller en annen representant som kjenner boligen godt alltid med på fellesvisninger. 

5. Visning

Visning
Ikonet for visning er en stilisert klokke og går igjen i Sørmeglerens annonsematereiell

På visning skal eiendommen vises fra sin beste side. Boligen ryddes, vaskes og klargjøres for å vises fra sin beste side. Det kan være lurt å invitere en venn eller venninne til å se over boligen når du mener den er klar for visning. Et kritisk og nøytralt blikk kan løfte både første- og helhetsinntrykket. 

Eiendomsmegler deltar på fellesvisning, og gjør alt for å være den beste ambassadør og selger for eiendommen din. På forhånd har vi satt oss godt inn i fakta om eiendommen og nærområdet, og på visning noterer vi navn og telefonnummer på de som kommer. De fleste foretrekker at eiendomsmegler er alene på visning, og at selger tar seg en velfortjent kaffepause i mellomtiden. Du vil få en god oppdatering etter visning. 

Etter visning kontaktes alle potensielle kjøpere.  

Les 7 tips om visning

Dette gjør eiendomsmegler før visning

  • Gir deg råd og tips om hvordan boligen bør fremstå
  • Gir deg en grundig gjennomgang om hva som skal skje på visning
  • Informerer alle interessenter om planlagt visning
  • Tar imot påmeldinger og forbereder til visning ved å sørge for at alle interessenter har mottatt salgsoppgave og annen viktig informasjon

Dette gjør eiendomsmegler på visning

  • Gjennomfører visning
  • Registrerer besøkende og eventuelle spørsmål

Dette gjør selger før og under visning

Selger rydder, vasker og gjør boligen klar for visning. Under selve visningen tar selger seg en velfortjent kaffepause på kafé eller hos gode venner.