Hvorfor velge Sørmegleren som eiendomsmegler?

Velger du Sørmegleren, får du erfarne og engasjerte eiendomsmeglere med stor lokalkunnskap og bredt nettverk.

Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med kontorer i alle sørlandsbyer

 

Sørmegleren gjør boligen din synlig

Fordi vi er den ledende meglerkjeden i Agder og Telemark, og selger omtrent hver tredje bolig som omsettes i dette nedslagsfeltet, har vi også et spesielt slagkraftig markedsapparat. Dette inkluderer annonsering på finn.no, Facebook, Google, samt i lokale og regionale medier. I tillegg vil boligen din bli godt eksponert i våre sentralt beliggende avdelingskontorer.

Her kan du besøke Sørmegleren på Facebook

Les mer om digital annonsering med Synlig

På grunn av Sørmeglerens markante posisjon i eiendomsmarkedet, tør vi påstå at vi kan gjøre boligen din synlig for flere. Dette vil igjen øke sjansene for å finne den rette kjøperen som er villig til å betale prisen du ønsker.

Egen innloggingsportal

Som boligselger hos Sørmegleren får du tilgang til Din Sørmappe, hvor du får nyttige tips og informasjon underveis i salgsprosessen. Her blir dokumenter og bilder tilgjengeliggjort, og du kan følge med på annonsens visningsstatistikk på finn.no.

Les mer om Din Sørmappe

Finansiering av boligkjøp i Sparebanken Sør

Sørmeglerens tette samarbeid med Sparebanken Sør gjør at vi kan tilby gode og helhetlige finansieringsløsninger til både deg som selger, og også potensielle kjøpere av din bolig. Sparebanken Sør har rask saksbehandling og svært konkurransedyktige betingelser, noe som viser seg å være helt avgjørende i en budrunde. 

Her kan du lese mer om Sparebanken Sørs finansieringsalternativer

Gratis og uforpliktende befaring! 

Første steg når du skal selge bolig er å invitere en eiendomsmegler hjem på befaring av eiendommen din. Befaring, også kalt salgsvurdering, er gratis og uforpliktende! 

Se også..