Vurderer du selge boligen din i Vennesla?

0,- STRESS

Som landsdelens største eiendomsmegler selger vi flere boliger enn noen andre. Dersom vi – mot alle odds – ikke får solgt boligen din, betaler du ingenting for jobben, kun for direkte utlegg.

 

Sørmegleren har erfarne eiendomsmeglere i Vennesla, og har kontor sammen med Sparebanken Sør på Venneslamoen. Bestill gratis og uforpliktende salgsvurdering med en lokalkjent eiendomsmegler her. 

Selge bolig i Vennesla

Ta gjerne en uforpliktende prat med en av våre eiendomsmeglere om forventninger, prosess, pris og kostnader. Vi hjelper deg gjerne! Ring oss, eller fyll ut skjema under, så ringer vi deg. Vi har erfarne eiendomsmeglere som kan Vennesla, Mosby og omegn. 

0,- stress å bestille befaring i Vennesla

Vennligst vent. Laster skjema...

Eller ta direkte kontakt med en eiendomsmegler i Vennesla

Siren Skomedal

Eiendomsmegler Avd. Vennesla

Bjørn Dahl Moe

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Avd. Vennesla

Jarle Sagedal

Eiendomsmegler / Avd. leder Avd. Vennesla

Hva skjer på befaring med eiendomsmegler? 

På befaring går eiendomsmegler og selger gjennom huset og snakker om forventninger, prosess, pris og kostnader. Når du får en eiendomsmegler på befaring er det lurt å i forkant tenke gjennom hva som er viktig for deg. Forbered deg gjerne med å finne frem det du har av informasjon, som oppussing, bygnings-, tomtestørrelse og grenser. 

Vår jobb er å tilrettelegge så du føler deg trygg. 

Les mer om stegene i et boligsalg. 

Hva bør du tenke på når du skal velge eiendomsmegler? 

Det er mye som spiller inn når du skal velge hvem som skal selge huset ditt, og dette er et spørsmål med flere svar. Når du skal velge eiendomsmegler er det lurt å tenke blant annet på dette. 

  • Tilgjengelighet
  • Lokalkunnskap
  • Nettverk
  • Erfaring
  • Magefølelse

Sørmegleren gjør din bolig synlig. Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg.