Selge bolig på Evje eller i Setesdal?

Skal du selge huset på Evje? Sørmeglerens lokale eiendomsmegler har lang erfaring og svært god lokalkunnskap om boligmarkedet i Evje og Setesdalen. 

Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen gir seg ikke før boligen er solgt

 

Sørmegleren satser i Setesdalen og på Hovden, og startet ved årsskiftet 2019 nytt kontor med hovedsete på Evje. Velg en eiendomsmegler med hjerte for Setesdal! Vårt nye kontor er i samme lokaler som Sparebanken Sør i Evje sentrum. Ta gjerne en uforpliktende prat med Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen om forventninger, pris, prosess og kostnader. Vi hjelper deg gjerne! Ring oss, eller fyll ut skjema under, så kan vi ringe deg. 

Bestill uforpliktende salgsvurdering med eiendomsmegler i Setesdal

Vennligst vent. Laster skjema...

Eller ta direkte kontakt med vår lokale eiendomsmegler på Evje og i Setesdal

Jan Terje Halvorsen

Eiendomsmegler / Avd. leder Avd. Setesdal

Hva skjer på befaring med eiendomsmegler? 

På befaring går eiendomsmegler og selger gjennom huset og snakker om forventninger, prosess, pris og kostnader. Når du får en eiendomsmegler på befaring er det lurt å i forkant tenke gjennom hva som er viktig for deg. Forbered deg gjerne med å finne frem det du har av informasjon, som oppussing, bygnings-, tomtestørrelse og grenser. 

Vår jobb er å tilrettelegge så du føler deg trygg. 

Les mer om stegene i et boligsalg. 

Hva bør du tenke på når du skal velge eiendomsmegler? 

Det er mye som spiller inn når du skal velge hvem som skal selge huset ditt, og dette er et spørsmål med flere svar. Når du skal velge eiendomsmegler er det lurt å tenke blant annet på dette. 

  • Tilgjengelighet
  • Lokalkunnskap
  • Nettverk
  • Erfaring
  • Magefølelse

Sørmegleren gjør din bolig synlig. Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg.