Viddefjell: Innholdsrik enebolig i velateblert og barnevennlig boligområde - meget gode solforhold - flott utsikt VISNING 21.06 kl 16.30-17

Svaleveien 18
Prisantydning: 3 390 000,-
Bra: 222 m2
Ta kontakt for å avtale visningSE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Romslig og innholdsrik enebolig i etablert og rolig boligområde. Boligen er jevnlig vedlikeholdt og holder god standard, og inneholder blant annet 5 soverom, 2 bad, vaskerom, wc, stue og kjøkken, samt kjellerstue og flere boder. Meget gode solforhold på eiendommen. Pent opparbeidet hage med plen og veranda med flott utsikt. Kort vei til grunnskole, idrettsanlegg, matbutikk og offentlig badestrand. Ca 3 km til Risør sentrum.

Beliggenhet

Eiendommen har solrik beliggenhet i barnevennlig og etablert boligområde. Trygg og kort skolevei til barne- og ungdomsskole, og idrettsanlegg, samt kort vei til butikk og post, bussforbindelse og offentlig badestrand på Randvik. Ca 3 km til Risør sentrum, og videregående skole.

Adkomst

Se kart. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Byggeår

1978 ifølge Risør kommune.

Bygninger og byggemåte

Grunnmur av betong og leca. Veggkonstruksjonen er isolert bindingsverk, med vindtett sjikt, vertikal utlufting og utvendig kledd med stående malt panel. Se for øvrig tilstandsrapport.

Arealer med beskrivelse

Bta: 237 m² - Bra: 222 m² - P-rom: 197 m² - S-rom: 25 m²

P-rom inkluderer:
1. etasje: Entré, wc, bad, soverom, kontor/soverom, stue og kjøkken.
Underetasje: Bad, 3 soverom, vaskerom, garderobe og stue.

S-rom inkluderer: Matbod, bod og garasje.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Innhold

Romslig og innholdsrik enebolig med en praktisk planløsning og flere flotte terrasser. I 1. etasje er det gang med inngang til toalettrom. Stort og trivelig kjøkken, med spisestuen like ved. Pen stue med peisovn og skyvedør ut til solrik terrasse.
Koselig soverom med tilgang til eget bad og veranda. Etasjens andre soverom benyttes i dag til kontor. Fra spisestuen er det trapp ned til kjeller.

I underetasjen er det en flott kjellerstue med utgang til hagen. Det er 3 gode soverom, en praktisk garderobe, vaskerom, bad og 2 boder.

Standard

Boligen er jevnlig vedlikeholdt og holder en god standard. Utvendig er boligen i god stand, men det foreligger noe aldersslitasje på takrenner og nedløp, samt på terrassedekke.

Innvendig er det romslig kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2008. Benkeplater i laminat, og integrerte hvitevarer. Det er godt med benke- og skapplass. Alle hvitevarer på kjøkkenet følger handelen.

I 1. etasje er det et flott nytt bad fra 2018 med fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med toalett, badekar og servant med servantskap.

Badet i underetasjen er fra 2012 og har fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med toalett, dusjkabinett og servant med underskap.

Vaskerommet har flis med oppkant på gulv. Praktisk innredning. Ventilasjon via ventil i yttervegg.

Øvrige innvendige overflater har normal bruksslitasje med tanke på boligens alder. Trapp til underetasjen mangler rekkverk.

Se for øvrig tilstandsrapport.

Diverse

- Årlig strømforbruk er ca. 25 800 kWh ifølge. eier.

- Eiendommen er forsikret i Gjensidige, polisenr. 87729788. Årlig forsikringspremie er kr. 9 250,-

- Eiendommen selges umøblert, alle hvitevarer på kjøkken følger med.

- Det ligger fiber til tomtegrensen fra både Get og Telenor. Det er ikke lagt inn til boligen. Boligen har parabol.

Parkering

Garasje og god plass til parkering på tomten.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er installert varmepumpe i stue både i 1. etasje og i underetasje. Det er varmekabler i gulvene i gangen, badet og 2 av soverommene i kjelleren. Det er peis i stue i 1 etasje og vedovn i kjellerstue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 1 086 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 775
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er festet. Grunneier er Risør Kommune. Årlig festeavgift er pr. 15.06.2018 kr 775,-. Festeavgiften reguleres hvert 10. år. Neste regulering er 01.01.2019. Festekontrakten er uoppsigelig. Det gjøres oppmerksom på at grunneier skal godkjenne overdragelsen. Se vedlagte festekontrakt.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål, og tilhører reguleringsplan Randvik 4, datert 10.01.1975. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Boligsalgsrapport

Tilstandsrapport fra Lars Tore Mesel datert 28.05.18 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Konklusjon tilstand: Enebolig over 2 etasjer, bygget i 1978 som er normalt godt vedlikeholdt.
Deler av boligen har blitt pusset opp de siste åra, med blant annet nye bad, vaskerom og kjøkken. Forøvrig vises det til rapportens enkeltpunkter.

Konsesjon


Risør kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som megler så sender til kommunen for registrering. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Odel

Nei

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Svaleveien 18
Postnr og sted
4956 Risør
Byggeår
1978
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
3 390 000,-
 
Ligningsverdi
645 928,-
Kommunale avg.
21 858,-
 
Eierskifteforsikring
Ja
Energimerking
G
Arealbeskrivelse

Primærrom
197 m2
Bruksareal
222 m2
Bruttoareal
237 m2
Tomt
1086 m2
Soverom
5

Nabolaget

Eiendommen har solrik beliggenhet i barnevennlig og etablert boligområde. Trygg og kort skolevei til barne- og ungdomsskole, og idrettsanlegg, samt kort vei til butikk og post, bussforbindelse og offentlig badestrand på Randvik. Ca 3 km til Risør sentrum, og videregående skole.

40%

er gift

37%

er barnefamilier

29%

har høyskole-utdanning

91%

eier sin egen bolig

Kontakt megler

Jan Terje Halvorsen

Eiendomsmegler / Avd. leder
Tlf: 92 80 63 23
janterje@sormegleren.no
Torvet 2Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under