Gangdalen/Strai - Innholdsrik og godt vedlikeholdt påbygd enebolig med fin utsikt og gode solforhold - Dobbel garasje + enkelt garasje.

Gangdalsveien 28
Prisantydning: 3 350 000,-
Bra: 190 m2
Visning: 24/05 1800-1900SE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en meget godt beliggende arkitekttegnet enebolig i rolig etablert og barnevennlig boområde på Strai. Blindvei. Kort vei til både buss, butikk og nydelig turterreng med både lysløype og badevann. Ca. 7 km til Kristiansand sentrum. Velholdt og påbygd med flott usjenert tomt. Pent opparbeidet hage med overbygd sommerstue. Fin utsikt til Strai og meget gode solforhold. Garasje i huset samt at en garasje i rekke like ved med opplegg til El-bil (kan medfølge mot pristillegg). Velkommen til visning.

Beliggenhet

Boligen ligger i rolig og veletablert område på Strai ca. 7 km fra Kvadraturen. Flotte utsikts og solforhold. Kort avstand til butikk, skole/barnehage og bussforbindelse. Like i nærheten finnes også flotte turområder med badevann og lysløype. En kort sykkeltur unna ligger også Hommeren med fotball- og volleyballbane og flerbrukshall.

Byggeår

1962 i følge Kristiansand kommune.

Bygninger og byggemåte

Se tilstandsrapport.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 2 019 kvm
P-rom inneholder:
U. etg.: Trapperom/gang, gang, hobbyrom som i dag brukes som TV-stue, WC og 1 soverom.
1. etg.: VIndfang, gang/trapperom, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Innhold

Boligen går over to etasjer og har følgende planløsning:
1. etg.: Vindfang, hall, kjøkken m/spiseplass, stue, bad og 2 soverom.
U. etg.: Gang soverom, wc, hobbyrom som i dag er innredet til kjellerstue, bod, gang, gang, 2 boder, vaskerom, bod.
Bortsettingsloft.

Standard

1. etg: Praktisk og innholdsrik påbygd bolig. Inngangsparti, kjøkken og bad ble påbygd i 2004.Fliselagt inngangsparti med varmekabler. Parkettlaminat på et soverom. Parkettgulv i øvrige oppholdsrom. Malt panel/tapet på vegger. Pent Strai kjøkken med hvitevarer. Flott påbygd fliselagt bad med fliser/panel på vegger. Vedovn i stue. Fra stue er det utgang til stor solrik terrasse med nydelig utsikt til Strai og heia. Terrassemarkise. Lamellgardiner i stue. God skapplass på soverom. Løst skap på ene soverom medfølger ikke.
U. etg:
Parkettgulv i de fleste oppholdsrom. Teppe i kjellerstue. Malt panel/tapet på vegger. Vedovn i gang. Utgang til hage fra gang. God bodplass.

Diverse

Bortsettingsloft. Automatsikringer. Stort garderobeskap på soverom medfølger ikke. På tegninger mottatt fra kommunen er kjellerstuen benevnet som et hobbyrom.

Parkering

Dobbelt garasje med automatisk portåpener i huset samt parkering på tomt. Garasje i rekke like ved huset med opplegg til El-bil kan medfølge med pristilegg. Står på eget bnr.

Oppvarming

Elektrisk/ved/varmepumpe.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 679 kvm, Eierform: Eiet tomt
Meget pent opparbeidet tomt med lun usjenert hage. Opparbeidet med plen, bed, prydbusker, blomster m.m. Sommerstue med utepeis. Asfaltert gårdsplass,

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg og tilhører kommuneplanen. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Gangdalsveien 28
Postnr og sted
4618 Kristiansand S
Byggeår
1962
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
3 350 000,-
 
Ligningsverdi
870 780,-
Kommunale avg.
18 954,-
 
Eierskifteforsikring
Ja
Arealbeskrivelse

Primærrom
147 m2
Bruksareal
190 m2
Bruttoareal
209 m2
Tomt
679 m2
Soverom
3
Ant. rom
5

Nabolaget

Boligen ligger i rolig og veletablert område på Strai ca. 7 km fra Kvadraturen. Flotte utsikts og solforhold. Kort avstand til butikk, skole/barnehage og bussforbindelse. Like i nærheten finnes også flotte turområder med badevann og lysløype. En kort sykkeltur unna ligger også Hommeren med fotball- og volleyballbane og flerbrukshall.

35%

er gift

43%

er barnefamilier

26%

har høyskole-utdanning

76%

eier sin egen bolig

Kontakt megler

Kjetil Lossius

Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 40 40 80 02
kjetil@sormegleren.no
Skippergata 10Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under