Unik leilighet med fantastiske uteareal beliggende på populære Nidelvåsen

Klokkehattveien 12
Prisantydning: 1 650 000,-
Bra: 55 m2
Ta kontakt for å avtale visningSE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Unik leilighet med fantastiske uteareal beliggende på populære Nidelvåsen. I boligområde på Nidelvåsen finner du boliger som passer for alt fra førstegangsetablerere til store familier. Området hvor denne leiligheten er etablert ligger på kollen ytterst mot Hølen og Nidelva, helt først i feltet. Her har alle opparbeidede hager og lekeplass/fellesområder. Denne leiligheten ligger i en horisontaldelt tomannsbolig og har unike uteareal. Leiligheten ligger i 1 etg og inneholder: Gang, bod, dusjbad, soverom og stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Stor overbygget veranda med nedgang til steinsatt solterrasse, plenaeral og overbygget uteplass ved inngangspartiet. Utvendig bod. Parkering like utenfor leiligheten. Moderne- enkelt og greit.

Beliggenhet

Velkommen til Nidelvåsen, en helt ny bydel som er bare 5 km fra Arendal sentrum. Her er det kort vei til nytt bydelssenter med dagligvare, apotek, bakeri, legesenter mm. Fantastiske turområder langs Nidelva og kort vei inn til Åsbieskogen med nydelige turområder.
Leiligheten ligger i det mest etablerte feltet på Nidelvåsen og noen har litt utsikt til Nidelva og Hølen. Rolig område i blindvei med svært gode solforhold.

Adkomst

Fra Arendal sentrum kjører man til Strømmen og tar av i rundkjøringen mot Bjorbekk. Følg Rykeneveien oppover, forbi Rørlegger og bilbutikk på hver side av veien. Videre en slak nedoverbakke og du ser skilt på din høyre hånd til Nidelvåsen. Ta av her til høyre og deretter første vei til venstre igjen. Deretter kjører du forbi Vårbergerveien på din venstre hånd og tar inn neste vei til venstre ved skilt Klokkehattveien. Denne boligen finner du da nest innerst på din høyre hånd. Velkommen.

Byggeår

2006 i følge Arendal kommune.

Bygninger og byggemåte

Oppført i tre. Registrert i Arendal kommune som horisontaldelt tomannsbolig.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 61 kvm
P-rom inneholder: Stue, gang, kjøkken, bad/vaskerom, 1 soverom
Bod med egen inngang: S-rom: 6 kvm.
Arealer og rombenevnelser er hentet fra våtromsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Innhold

Leiligheten ligger i 1 etg og inneholder: Entre, stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til overbygget veranda og nedgang til solterrasse med tidlig morgensol. Soverom, dusjbad m/wc og vaskerom/bod. I tillegg er det et stort åpent rom foran uteboden. Opprinnelig er dette fellesareal men disponeres i dag av denne leiligheten alene.

Standard

Leiligheten er lys og fin og har gode solforhold. Lekre kvaliteter på fliser i gang og i bad. Videre er det parkett i de resterende boligrommene, bortsett fra belegg på boden inne. Malt mur/murgulv på utvendig bod. Veggene har hovedsakelig malte MDF plater på vegger og på bader er det fliser i dusjnisje. Faste hyller i bod. Fliser i utvendig bod og malte murvegg/kledning. Sigdal hvit kjøkkeninnredning med laminat benkeplater og hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys inngår i denne handelen. Bad med hvit nostalgisk baderomsinnredning fra Ikea. Fast hylle og dusjkabinett.

Diverse

I planløsningen på denne leiligheten er det opprinnelig tegnet inn et mindre soverom til. Dette skulle vært på innsiden av stuen. Eier har ikke hatt behov for to soverom, så stuen er derfor mye større enn andre tilsvarende leiligheter. Dersom man ønsker et ekstra soverom, kan lettveggen enkelt settes opp.

Det er pliktig medlemskap i velforeningen for boligområdet. Velforeningen skal ivareta feltets vedlikehold og ansvar for adkomstveier og andre fellesarealer, samt ivareta drift og vedlikehold av feltets tekniske installasjoner.

Parkering

Denne leiligheten parkerer like foran inngangspartiet nærmest denne leiligheten.

Oppvarming

Her er det en fin Dovre vedovn i stuen, som gir lun og god varme på kalde vinterkvelder. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 2 082 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er selveiertomt som eies i fellesskap med øvrige seksjonseiere. I praksis så benytter denne leiligheten alt areal foran og på sidene av leiligheten. Her er det opparbeidet fin plen med lavtvoksende hekk, nydelig steinsatt uteplass med mur i bakkant og hekk rundt. I tillegg er det opparbeidet en liten uteplass like utenfor det hyggelige overbygde uteområdet. Her kan en nyte ettermiddagene/ kveldene i deilig solskinn.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til områder for boliger med tilhørende anlegg. Noe av eiendommen er regulert til felles lekeareal for barn, samt felles parkeringsplass/avkjørsel. Tilhører reguleringsplan Nidelvåsen, endring, datert 21.10.2004. Planident: 1610r5e1. Reguleringsplanen er fraveket iflg kommunen og ansvarlig søker. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Boligsalgsrapport

Våtromsrapport fra Jens Christian Edvardsen datert 20.02.18 er en del av dette prospekt og må leses i sin helhet før budgivning. Takstmannens konklusjon: Det er selve våtrom og installasjon som kjøkken som er kontrollert, resterende leilighet er ikke undersøkt for feil og mangler. Forskriftsbrudd utover det som er kommentert er ikke vurdert. Ved nivellering mot dusjkabinett ble det registrert lite fall, ukjent lokalt fall under dusjkabinett. Se forøvrig rapporten.

Felleskostnader inkluderer

Kommunale avgifter, tv og internett utgifter, forsikring, vedlikehold, lønnskostnader, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar bbl og andre driftskostnader.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Klokkehattveien 12
Postnr og sted
4824 Bjorbekk
Byggeår
2006
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Leilighet
 
Prisantydning
1 650 000,-
 
Ligningsverdi
360 258,-
Felleskost/mnd.
1 545,-
Kommunale avg.
7 369,-
 
Eierskifteforsikring
Ja
Energimerking
D
Arealbeskrivelse
Stue, gang, kjøkken, bad/vaskerom, 1 soverom
Primærrom
51 m2
Bruksareal
55 m2
Bruttoareal
61 m2
Tomt
2082 m2
Soverom
1
Etasje
1

Nabolaget

Velkommen til Nidelvåsen, en helt ny bydel som er bare 5 km fra Arendal sentrum. Her er det kort vei til nytt bydelssenter med dagligvare, apotek, bakeri, legesenter mm. Fantastiske turområder langs Nidelva og kort vei inn til Åsbieskogen med nydelige turområder.
Leiligheten ligger i det mest etablerte feltet på Nidelvåsen og noen har litt utsikt til Nidelva og Hølen. Rolig område i blindvei med svært gode solforhold.

33%

er gift

34%

er barnefamilier

26%

har høyskole-utdanning

82%

eier sin egen bolig

Kontakt megler

Helga Sverdrup Hvass

Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder
Tlf: 40 40 80 25
helga@sormegleren.no
Vesterveien 1BHar du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under