Risør/Viddefjell: 3-roms andelsleilighet i 3 etasje, med innglasset balkong med flott utsikt mot sentrum og havet

Heiveien 7A
Prisantydning: 900 000,-
Fellesgjeld: 304 106,-
Totalpris: 1 204 106,-
Bra: 68 m2
Ta kontakt for å avtale visningSE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Velkommen til Heiveien 7A. Borettslagsleilighet i god stand med 2 soverom og oppgradert bad og kjøkken i 2015. Lys og romslig med innglasset balkong med flott utsikt. Sentral beliggenhet og gode solforhold. Kort vei til butikk og post, grunnskole og barnehage, samt offentlig badestrand på Randvik. Det er ca. 10 min. gange til Risør sentrum.

Beliggenhet

Leilighet ligger i 3 etasje med flott utsikt mot Risør sentrum og utover havet. Høyt, fritt og uten innsyn, med ettermiddagsol på balkongen til langt utpå kvelden. Balkongvinduene kan åpnes og lukkes etter behov. Sentral beliggenhet med kort gangavstand til butikk og post på Randvik, samt byens fasiliteter, innenfor 10 min. gange. Det er bussholdeplass like ved Heiveien. Forøvrig kort vei til både skole, idrettsanlegg og flotte turområder. Bademuligheter på Randvik som er en av de nærmeste strendene.

Adkomst

Kjør fra Frydendal mot Viddefjell, og ta inn første vei til venstre. Heiveien 7A har du som første blokk på venstre side.

Byggeår

1972 i følge Risør kommune.

Bygninger og byggemåte

Betongkonsturksjon med etasje- og veggskille i mur. Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport.

Arealer med beskrivelse

Leilighet: Bta: 75 m² - Bra: 68 m² - P-rom: 68 m² - S-rom: 0 m²
P-rom inkl.: Gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad/vaskerom.
I tillegg er det en innglasset balkong på ca. 10 kvm.

Kjeller: Bta: 10 m² - Bra: 9 m² - P-rom: 0 m² - S-rom: 9 m²
S-rom inkl.: Bod

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til idag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Innhold

Leiligheten er over ett plan, med gang, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og stue med utgang til innglasset balkong på ca. 10 kvm. Denne kan fint brukes som forlengelse av stuen. Bod i kjeller følger også med nr. 7.

Standard

Leiligheten holder god standard. Borettslaget Heiveien II har byttet ut alle rør på bad og kjøkken høsten/vinteren 2015. I den forbindelse har eier pusset opp badet og byttet dusjkabinett med dusjbatteri, toalett, servantskap med servantkran og speil med belysning. Badet har opplegg for vaskemaskin.

På samme tid ble kjøkkenet pusset opp med nytt IKEA kjøkken, vegger ble malt og nytt belegg på gulvet ble lagt. NY VVB på 120 liter i benkeskap. Tilrettelagt opplegg til ventilatorhette med kullfilter i skap. Nytt lysarmatur under skap, samt nytt kjøkkenbatteri med avstenging. Flislagt mellom over og underskap.

Se forøvrig på tilstandsrapport for bolig. I følge selger er dette fagmessig utført og kvitteringer kan fremvises ved behov.

Diverse

Oppvaskmaskin, komfyr og kombiskap følger med i salget. I tillegg medfølger garderobeskap på begge soverom og to vegghyller, samt knaggrekke og speil i gangen. Leiligheten selges ellers umøblert.

Kabel- og internettjenester er levert av Get AS, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder og ruter medfølger.

Årlig strømforbruk er på ca. kr 3.500 kwh pr. år for 2017. Heiveien II er forsikret i Tryg forsikring. Polisenummer 6545456. Forsikringspremien er inkludert i felleskostnadene.

Megleropplysninger fra Risør kommune og RBBL forretningsfører er vedlagt i salgsoppgaven.

Parkering

Biloppstillingsplasser på borettslagets tomt. Ingen nummererte plasser. Ellers vanlig gateparkering. Selger eier en garasjeplass. Denne medfølger ikke i salget, og kan kun kjøpes av andelseiere i Heiveien I (nr 14) i følge forretningsfører. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på badet. Panelovner.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 3 227 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt for borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med plen, bed og sjøutsikt. Gode solforhold. Asfaltert innkjørsel og gjesteparkering. Lekeapparater og en del utemøbler og benker.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område som i kommuneplan er avsatt til boligbebyggelse. Kommuneplan for Risør kommune, planperiode 2014 - 2025, vedtatt 24.09.2014. Deler av eiendommen ligger innenfor reguleringsplanen for Ringveien, til næring, friområdet og veiformål.

Boligsalgsrapport

Selger har innhentet tilstandsrapport ved Sørtakst AS ved Thomas Kildahl datert 18.01.2018, for boligen, og et sammendrag av denne rapporten er inntatt i prospektet. Konklusjon; Leiligheten er oppusset og oppgradert i senere tid. Det er skiftet røropplegg i hele blokka. Sammendraget gir oversikt over de viktigste tekniske forhold ved boligen, og er utarbeidet av takstmannen samtidig med utarbeidelse av tilstandssapporten. Den komplette tilstandsrapporten må gjennomgås før budgivning, og denne kan fås ved henvendelse megler, eller lastes ned ved å skanne QR-koden.

Kjøpers kostnader

900 000,- (Prisantydning)
304 106,- (Andel av fellesgjeld)

1 204 106,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 062,- (Gebyr for bruk av forkjøpsrett)

12 022,- (Omkostninger totalt)

1 216 128,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Medlemskap i Risør boligbyggelag kr 300,-, faktureres direkte fra Risør boligbyggelag. Priser 01.01.2018.

Felleskostnader inkluderer

Borettslagets driftskostnader, utvendig vedlikehold, brøyting og trappevask, bygningsforsikring, kommunenes avgifter, kabel-TV, bredbånd og administrasjonskostnader, samt renter og avdrag på borettslagets felles gjeld.

Innvendig vedlikehold og innboforsikring dekkes ikke av felleskostnadene.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 304 106 pr. 31.01.18
Andel fellesformue kr. 35 500 pr. 31.01.18

Lånevilkår fellesgjeld

Rentesatsen på fellesgjelden i Husbanken er pt. 1,633 %. Lånet skal nedbetales over 25 år regnet fra 2000 hvor 5 år er avdragsfrie perioder. Fast rente i 5 år fra 01.10.2016. Restgjeld kr 1.497.202,- pr. 31.01.2018. Rentesats på fellesgjelden i Handelsbanken er pt. 2,35 %. Lånet skal nedbetales over 30 år regnet fra 2015. Restgjeld er på kr 5.575.029,- pr. 31.01.2018.

Disse tallene er hentet ut fra opplysningene som er gitt fra forretningsfører ved RBBL.

Det gjøres oppmerksom på at lånekostnaden på felleslånet er basert på den rentesats lånet hadde på det tidspunkt nærværende salgsoppgave ble utarbeidet. Det tas derfor forbehold om renteendringer, samt beslutninger i sameiet/borettslaget kan medføre endringer i felleskostnader. Gjeldene felleskostnader kan fås hos Sørmegleren og bør etterspørres før budgivning.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Heiveien 7A
Postnr og sted
4950 Risør
Byggeår
1972
Eieform
Andel
Boligtype
Leilighet
 
Prisantydning
900 000,-
Fellesgjeld
304 106,-
Totalpris
1 204 106,-
 
Ligningsverdi
328 887,-
Felleskost/mnd.
4 092,-
 
Eierskifteforsikring
Ja
Energimerking
F
Arealbeskrivelse

Primærrom
68 m2
Bruksareal
68 m2
Bruttoareal
75 m2
Tomt
3227 m2
Soverom
2
Etasje
3

Nabolaget

Leilighet ligger i 3 etasje med flott utsikt mot Risør sentrum og utover havet. Høyt, fritt og uten innsyn, med ettermiddagsol på balkongen til langt utpå kvelden. Balkongvinduene kan åpnes og lukkes etter behov. Sentral beliggenhet med kort gangavstand til butikk og post på Randvik, samt byens fasiliteter, innenfor 10 min. gange. Det er bussholdeplass like ved Heiveien. Forøvrig kort vei til både skole, idrettsanlegg og flotte turområder. Bademuligheter på Randvik som er en av de nærmeste strendene.

37%

er gift

17%

er barnefamilier

17%

har høyskole-utdanning

77%

eier sin egen bolig

Kontakt megler

Jan Terje Halvorsen

Eiendomsmegler / Avd. leder
Tlf: 92 80 63 23
janterje@sormegleren.no
Torvet 2Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under