Siljan/Holtesletta - Meget velholdt enebolig med kjellerstue, 3 sov og garasje. Solrik tomt med grense til friområder.

Holte skog 23
Prisantydning: 2 750 000,-
Bra: 217 m2
Visning: 21/02 1730-1830SE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet på Holtesletta i Siljan, i trivelig og godt etablert boligområde. Det er kort vei til skole, idrettsanlegg og gode bussforbindelser til Siljan sentrum samt Skien sentrum og Oslo. Gode fritidstilbud i nærområdet som lysløype, alpinanlegg, turområder, idrettshall, badeplass m.m.

Adkomst

Fra Skien følger man Siljanvegen og etterhvert Heivannsvegen mot Siljan. Når man kommer til Holtesletta er det første vei til høyre, inn Holte skog. Følg vegen rett frem, og eiendommen ligger etterhvert på venstre side. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Byggeår

1981 ifølge Siljan kommune.

Bygninger og byggemåte

Enebolig med garasje oppført i 1981. Grunn med jord og leirmasser. Leca grunnmur og vegger i bindingsverk som er kledd med stående kledning. Valmtak med takstein. Drenering fra byggeår. Drenert mot vest ca 2008. Terrasser oppgradert ca 2012. Fliser på trapp ca 2014. Beiset utvendig 2013. Garasje port 2015 med port åpner. Laminatgulv i stue ca 2002. Nyere laminat på 2 soverom. Panel i stuehimling 2002. Et soverom er oppgradert 2016. Behandlede furudører ca 2010. Peis med innsats fra 2010. Kombiovn med utvendig parafintank på vegg. Varmepumpe 2016. Kjøkken fra byggeår. Bad med nytt belegg og baderoms plater 2012. Gulv i kjellerstue ca 2010. Høye fuktverdier i utforet vegg i kjellerstue. Stedvis knirk i gulv. Dører og vinduer fra byggeår har brukt mye av forventet levetid. Fuktskjolder og mugg/sopp nederst på sutakplater på loft.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 150 kvm
Bruksareal: 217 kvm
Bruttoareal: 238 kvm

P-rom inneholder:
1. etasje, 102 kvm: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad og 3 soverom.
Kjeller, 48 kvm: Kjellerstue og vaskerom

S-rom inneholder:
Kjeller: 5 boder

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad og 3 soverom.
Kjeller: Kjellerstue, vaskerom og 5 boder.
Garasje

Standard

Boligen er meget godt vedlikeholdt, og holder en gjennomgående god standard i begge etasjer.

Kjellerstue har varmekabler i gulv. Laminat fra ca 2010. Panel, teglstein og mur på vegger. Andre uinnredede rom med støpte gulv og leca grunnmurer. Panelte himlinger i kjeller.

I boligens 1 etasje er det belegg i vindfang, på ett soverom og på kjøkkengulv. Laminat på andre gulv fra 2002 og
ett soverom med laminatgulv fra 2016. Tapet på vegger og panel og takess i himlinger.

Fra vindfang/gang er det inngang til innbydende og hyggelig stue i vinkel, som er innredet med sofagruppe, tv-stue og spisestue. Fra stuen er det utgang til solrike verandaer. Det er peis med innsats i stuen. Fra spisestuen er det inngang til kjøkken.

Koselig kjøkken med spiseplass, med praktiske innganger fra vindfang og spisestue. Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og god skapplass i over- og underskap. Fliser på vegg over laminert benkeplate.

Det er tre soverom i boligens hovedetasje, som er praktisk for barnefamilien. Gode garderobeløsninger på alle soverom.

Baderommet i hovedetasjen er meget delikat og innbydende, oppusset i 2012. Det er våtromplater vegger og belegg på gulv. Stilren baderoms innredning med hel servantplate og god oppbevaringsplass i underskap. Badekar med veggfestet dusjgarnityr. Wc.

I underetasjen er det innredet en koselig kjellerstue med tilhørende tv-stue, som kan omgjøres til et godkjent soverom ved å sette inn vindu som tilfredsstiller rømningsvei. Kjellerstuen er et meget praktisk rom for barnefamilien. Peis ovn.

Det er flere bod rom med god lagringsplass. Vaskerom i kjeller.

Parkering

Garasje er bygget inntil boligen. Ny garasjeport med elektrisk port-åpner. For øvrig er det parkering på gårdsplass.

Oppvarming

Elektrisk (varmekabler og panelovner) samt varmepumpe og peis med innsats i stuen. Det er åpen peis og vedovn i kjellerstuen. Dersom enkelte rom ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 941 kvm, Eierform: Eiet tomt
Hovedsakelig plan eiendomstomt, meget pent opparbeidet med plen og asfaltert innkjørsel og på gårdsplass. Tomten er beplantet med blomsterbed, diverse prydbusker, frukttrær og hekk i tomtegrenser. Fra usjenert og solrikt hageområde er det tilgang til hyggelig friområde med skogsterreng, som er et flott lekeområde for barn. Solrike terrasser mot øst
og vest.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål, tilhører reguleringsplan 6 - Del av Holte Skog, datert 23.04.1976. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Boligsalgsrapport

Tilstandsrapport fra Jørn T. Hansen datert 08.01.2018 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning.

Kjøpers kostnader

2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)

80 900,- (Omkostninger totalt)

2 830 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Holte skog 23
Postnr og sted
3748 Siljan
Byggeår
1981
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
2 750 000,-
 
Ligningsverdi
466 012,-
Kommunale avg.
22 580,-
 
Eierskifteforsikring
Ja
Arealbeskrivelse

Primærrom
150 m2
Bruksareal
217 m2
Bruttoareal
238 m2
Tomt
941 m2
Soverom
3

Nabolaget

Eiendommen har en attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet på Holtesletta i Siljan, i trivelig og godt etablert boligområde. Det er kort vei til skole, idrettsanlegg og gode bussforbindelser til Siljan sentrum samt Skien sentrum og Oslo. Gode fritidstilbud i nærområdet som lysløype, alpinanlegg, turområder, idrettshall, badeplass m.m.

Kontakt megler

Beathe Gundersen

Eiendomsmegler
Tlf: 952 27 776
bg@sormegleren.no
Cappelensgate 10Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under