Kongerød - Praktisk og lettstelt leilighet. Romslig sørvendt og innglasset balkong. Lav fellesgjeld og lave felleskostnader. Barnevennlig boområde.

Kongerødvegen 56 B
Prisantydning: 990 000,-
Fellesgjeld: 66 425,-
Totalpris: 1 056 425,-
Bra: 53 m2
Visning: 20/02 1630-1730SE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og veletablert boområde på Klyve. Leiligheten ligger i enden av Kongerødvegen, så her er det lite gjennomgangstrafikk. Fra leiligheten er det kort vei til skole, barnehager, butikksenter, dagligvarebutikk og flotte turområder - sommer som vinter. Borettslaget har fine lekearealer for barn med lekeplass og ballbane. Gode bussforbindelser mellom Skien og Porsgrunn.

Adkomst

Fra GS-senteret: Følg Klyvevegen frem til du får Kongerødvegen på høyre hånd. Følg Kongerødvegen helt til endes og du får leiligheten i siste blokk på høyre side. Det vil bli merket med visningsskilt fra Sørmegleren ved fellesvisninger.

Byggeår

1966 i følge Skien kommune.

Bygninger og byggemåte

Blokkbebyggelse i 3 etasjer. Mur/betongkonstruksjon.

Arealer med beskrivelse

P-rom: 53 m2
BRA: 53 m2

Arealer er innhentet fra SBBL i forbindelse med salget. Megler har ikke kontrollert areal og kan ikke gå god for areal. Interessenter bees eventuelt å kontrollmåle selv.

Innhold

Leiligheten inneholder: Entrè, soverom, bad, stue og kjøkken.

Boder: 1 i kjeller og 1 på loft.

Standard

Lys og romslig entrè med god plass til å henge og sette fra seg yttertøy. Laminat på gulv, tapet på vegger og lysmalt himling. Skyvedørsgarderobe med speil og godt med plass.

Soverom av god størrelse med integrerte skap. Her er det laminat gulv, tapet på vegger og lysmalt. Her er det god plass til dobbeltseng.

Pent og praktisk bad med fliser på gulv, fliser på vegger og panel i himling. Badet er utstyrt med klosett, opplegg til vaske- og tørketrommel, dusjnisje, servant med underskap og sideskap, samt speil. Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke med i handelen.

Delikat kjøkken med lyse fronter. God benke- og skapplass. Fliser på vegg mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er utstyr med integrert ovn, platetopp, kjøl- og frys, ventilator og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer på kjøkken følger med i handelen.

Romslig stue med god plass til tv-seksjon, sofagruppe og øvrig ønsket møblement. I stuen er det peisovn som gir fra seg rikelig med varme. Dør ut til innglasset balkong med flott utsikt.

Diverse

Styreleder: Roger Larsen - Tlf: 94 52 23 48
I borettslaget er god økonomi. Styreleder forteller at det er planlagt utskiftninger av vinduer og beslag i 2020. Dette vil utgjør mindre forskjell på felleskostnadene. Kontakt styreleder dersom det skulle være spørsmål rundt dette.

Opplysninger fra SBBL:
- Nytt elektrisk anlegg i 2014 - alle tavlerom/inntak i kjellere, alle hovedkabler og alle sikringsskap til alle leilighetene - helt nytt og moderne med ekstra kapasitet ved oppussing/utvidelse etc.
- Trappevask inngår i husleien - renholdsfirma - nytt fra 1.sep 2015.
- Dekoder fra Canal Digital inngår nå i husleien/følger leiligheten - Avtale fra november 2015. Digital-TV med pakken: + pluss inkludert i leien.
- Internett skal bestilles i tillegg hvis man ønsker det av den ekelte. Rabatterte priser.
- Ny vaktmesterbu deseember 2015 med kontor, garasjer og verksted - alt under ett tak - salg av poletter og utdeling av avfallsposer her.
- Ny lekeplass i 2013 - fullstendig byttet ut apparater, sandbasseng og innramming.
- Helt ny båt- og hengerparkeringsplass november 2015. Asfaltert våren 2016.

Parkering

Egen tildelt parkering og felles parkering rett utenfor blokka. Gode muligheter for gjesteparkering like ved.

Oppvarming

Varme i gulv, panelovner og vedovn. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 42 804 kvm, Eierform: Fellestomt. Pent opparbeidet tomt med plen og diverse beplantinger. Borettslaget har en flott lekeplass, egen fotballbane og fine uteområder med grillplasser og sittegrupper. Asfalterte adkomstveier og biloppstillingsplasser. Tomten er eiet av borettslaget og tomtearealer er innhentet fra forretningsfører.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område godkjent for friområde - nåværende (ingen), boligbebyggelse - nåværende, LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende, bevaring kulturmiljø, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, turvegtrasè - nåværende. Eiendommen erbdeer regulert til boligformål, tilhører reguleringsplan Kongerød gård med tilhørende bestemmelser, datert 16.3.2006. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Kjøpers kostnader

990 000,- (Prisantydning)
66 425,- (Andel av fellesgjeld)

1 056 425,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

4 960,- (Omkostninger totalt)

1 061 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnader inkluderer

Renter og avdrag på borettslagets lån, kommunale avgifter, huseierforsikring, utvendig vedlikehold, honorar til styret og forretningsfører og andre driftsutgifter. Plenklipping, snørydding og rengjøring av fellesarealer er satt bort. Borettslagets kabel tv leveres av Canal Digital og er inkludert i felleskostnaden.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 66.425,-
Andel fellesformue kr.

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 26081192312, Sparebank 1 Telemark
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 02.02.2018: 1,93% pa.
Antall terminer til innfrielse: 67
Saldo per 02.02.2018: 9.212.142,-
Andel av saldo: 66.425,-
Første termin/første avdrag: 28.12.2009 (siste termin 28.09.2034)
IN-ordning: Laget har ikke avtale om IN-ordning.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Kongerødvegen 56 B
Postnr og sted
3737 Skien
Byggeår
1966
Eieform
Andel
Boligtype
Leilighet
 
Prisantydning
990 000,-
Fellesgjeld
66 425,-
Totalpris
1 056 425,-
 
Ligningsverdi
385 336,-
Felleskost/mnd.
3 415,-
 
Eierskifteforsikring
Ja
Energimerking
G
Arealbeskrivelse

Primærrom
53 m2
Bruksareal
53 m2
Tomt
42804 m2
Soverom
1
Etasje
3

Nabolaget

Leiligheten ligger i et rolig og veletablert boområde på Klyve. Leiligheten ligger i enden av Kongerødvegen, så her er det lite gjennomgangstrafikk. Fra leiligheten er det kort vei til skole, barnehager, butikksenter, dagligvarebutikk og flotte turområder - sommer som vinter. Borettslaget har fine lekearealer for barn med lekeplass og ballbane. Gode bussforbindelser mellom Skien og Porsgrunn.

Kontakt megler

Richard Løyning Arntsen

Eiendomsmegler
Tlf: 905 53 665
ra@sormegleren.no
Cappelensgate 10

Jørgen Thorkildsen

Daglig leder / Megler MNEF
Tlf: 971 75 664
jt@sormegleren.no
Cappelensgate 10Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under