Pent oppgradert tomannsbolig med gode muligheter for leieinntekt

Melkedammen 13
Prisantydning: 3 350 000,-
Bra: 194 m2
Ta kontakt for å avtale visningSE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Tomannsbolig med gode muligheter for leieinntekt. Boligen er nylig oppgradert både utvendig og innvendig med blant annet ny kledning, nye vinduer, nytt tak, etterisolert, nye rør, nytt elektrisk samt overflater innvendig

Beliggenhet

Denne boligen ligger i et etablert boligområde med hovedsakelig rekkehus og eneboliger i nærmiljøet. Det er kun ca. 3 km. til sentrum og det går en snarvei ned Hansebakken til jernbanestasjonen og videre til sentrum. Kort vei til barneskole på Moltemyr, Birkenlund ungdomsskole og videregående skole i Barbu og sentrum. Nærbutikker både på Nyli og i Barbu. Flotte turområder med lysløype inn fra Jovannslia og ellers balløkker og lekeplasser i nærområdet.

Adkomst

Korteste vei er fra jernbanestasjonen, opp Engekjærdalen og ta en krapp sving til høyre på bakketoppen. Følg denne veien rett frem til du er på Melkedammen. Ta krapp sving opp til venstre så første vei til høyre. Boligen ligger da på venstre hånd og er merket med "til salgs fra Sørmegleren" Det vil bli skiltet på fellesvisning. Velkommen!

Bygninger og byggemåte

Oppført i tre og mur.

Arealer med beskrivelse

Bta: 221 m²

Bra: 194 m²

P-rom: 172 m²

P-rom inkl.:

Leilighet 1.etg.: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad

Leilighet 2.etg.: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad

Hybel u.etg.: Stue, bad/vaskerom og kjøkken

S-rom: 22 m²

S-rom inkl.: Boder, teknisk.

Innhold

Tomannsbolig fordelt på tre etasjer:

Leilighet i 1. etg: Gang, åpen stue kjøkkenløsning, 2 soverom og bad.

Leilighet i 2.etg.: Gang, åpen stue kjøkkenløsning, 2 soverom og bad.

Hybel i u.etg.: Gang/stue/kjøkken og romslig bad

Standard

Hele boligen er nylig oppgradert både innvendig og utvending. Utvendig er det oppgradert med ny kledning, etterisolert, nytt tak, nye vinduer mm. Innvendig er hovedleilighetene blitt oppgradert med nytt elektrisk, nye rør samt alt av overflater er tatt overflater her er det gips på vegger, laminat på gulv, nye kjøkken, leiligheten i 1.etg. har fått nytt bad det siste året. Badet i leiligheten i 2.etg. er også av nyere dato. Boligen holder god standard med listeløst mellom vegg og tak, samt listeløse foringer mellom vegg og vinduer. Kjelleren har blitt innredet av eier til en hybel, dette er ikke byggesøkt i Arendal kommune, denne hybelen holder god standard og er også oppgradert den senere tid med gode kvaliteter.

Diverse

Dette er en tomannsbolig der man har to godkjente boenheter. Selger estimerer ca kr.8500,- i leieinntekt på disse med den standard boligen har i dag. Hybel i U.etg. er utleid i dag til kr. 5000,- i leieinntekt. Her har man mulighet til å bo meget rimelig. Det må poengteres at hybel i leilighet er innredet av eier og at denne ikke er byggesøkt i Arendal kommune.

Parkering

På egen grunn.

Oppvarming

Elektrisk. Varmepumper og varmekabler. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 535 kvm, Eierform: Eiet tomt
Noe opparbeidet det gjenstår noe arbeid for å få lagt plen foran boligen.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål, og tilhører reguleringsplan Melkedammen datert 23.04.1970. Arealplanid: 2116r2. Plan under arbeid i nærheten: Nyli boligområde; 09062016-8 - https://www.arendal.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-eiendom/reguleringsplaner/reguleringsplaner-under-arbeid/nyli-boligomrade.10872.aspx

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Boligsalgsrapport

Utført av Jens C. Edvardsen 27.09.17. Eldre tomannsbolig renovert deler av bygningen ifølge eier, anlagt hybel i kjeller. Hybel i kjeller er ikke registrert i kommunale arkiver, anbefales videre undersøkelser. Vurderes å være mangler på våtrom. Det ble registrert fukt i kjeller mangler med fuktsikring samt antas kondensering. Se forøvrig komplett tilstandsrapport.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Melkedammen 13
Postnr og sted
4844 Arendal
Byggeår
1939
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Tomannsbolig
 
Prisantydning
3 350 000,-
 
Ligningsverdi
640 211,-
Kommunale avg.
22 903,-
 
Energimerking
C
Arealbeskrivelse

Primærrom
172 m2
Bruksareal
194 m2
Bruttoareal
221 m2
Tomt
535 m2
Soverom
4
Etasje
3
Ant. rom
6

Nabolaget

Denne boligen ligger i et etablert boligområde med hovedsakelig rekkehus og eneboliger i nærmiljøet. Det er kun ca. 3 km. til sentrum og det går en snarvei ned Hansebakken til jernbanestasjonen og videre til sentrum. Kort vei til barneskole på Moltemyr, Birkenlund ungdomsskole og videregående skole i Barbu og sentrum. Nærbutikker både på Nyli og i Barbu. Flotte turområder med lysløype inn fra Jovannslia og ellers balløkker og lekeplasser i nærområdet.

Kontakt megler

Even Nyheim Guttormsen

Megler / Jurist
Tlf: 40 40 80 24
even@sormegleren.no
Vesterveien 1BHar du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under