Snik - Enebolig med garasje. Romslig og flat tomt.

Spangereidveien 359 - Snik
Prisantydning: 1 490 000,-
Bra: 201 m2
Ta kontakt for å avtale visningSE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Vi skal nå selge en frittliggende enebolig på Snik, ca 3,5 km fra Vigeland sentrum og like ved Audnaelva. I kort avstand fra eiendommen finner du Snikssanden og Underøy med flotte sandstrender og rekreasjonsområder. Stor og flat tomt som er pent opparbeidet med hage og beplantninger. Boligen er oppført i 1957 og innredet i hovedplan, loft og kjeller. Boligen er godt vedlikeholdt gjennom årenes løp, men har behov for oppgraderinger.

Frittliggende garasje med bod.

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Snik like før Audnastrand. Kort avstand til Snikssanden og Underøy med fine strender og turområder. Ca 3,5 km til Vigeland hvor man finner dagligvarebutikker, skoler, barnehager m.m

Adkomst

Fra Vigeland, følg skilting mot Lindesnes fyr. Ca. 3,5 km sør for Vigeland sentrum ligger eiendommen på høyre side av veien. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Bygninger og byggemåte

Oppført i tre, se tilstandsrapport.

Arealer med beskrivelse

Enebolig

Bra: 201 m²

P-rom: 125 m², inkl.: 1.etg.: Vindfang m/trapp, gang, kjøkken, 2 stuer, toalettrom, bad/vaskerom og soverom. Loft: Gang m/trapperom, toalettrom og 2 soverom.

S-rom: 76 m², inkl.: Kjeller: Gang m/trapp, eldre vaskerom, matbod, vedbod og stort rom.

Frittstående garasje

Bra: 30 m²

S-rom: 30 m², inkl.: Garasje og verksted.

Innhold

1.etg.: Vindfang m/trapp, gang, kjøkken, 2 stuer, toalettrom, bad/vaskerom og soverom.

Loft: Gang m/trapperom, toalettrom og 2 soverom.

Kjeller: Gang m/trapp, eldre vaskerom, matbod, vedbod og stort rom.

Frittstående garasje med verksted.

Standard

Hovedetasje

Teppe på gulv i stue og på soverom, ellers belegg. Malte og tapetserte vegger og malt/takess i himling. Eldre kjøkkeninnredning. Bad er innredet med baderomsinnredning, dusjkabinett, toalett og opplegg til vaskemaskin.

Loft

Teppe på gulv på ett soverom, furugulv på ett soverom og belegg i gang og på wc. Panel på ett soverom, bad har baderomspanel, ellers tapetserte vegger. Malte himlinger. Wc med toalett og vask.

På tomten står det også en garasje med bod/verksted, og et drivhus.

Tilstandsrapporten klonkluderer i hovedsak med: "Enebolig med frittstående garasje, beliggende på Snig, nær utløpet av Audna elva, i Lindesnes kommune.Bygningene vurderes å være godt vedlikeholdt og i god brukbar stand. Kjelleren er tidvis utsatt for vanninntrengning ved stormflo eller mye nedbør, hvor grunnvannet stiger. Boligen har oppnådd en alder på ca. 60 år, og det er foretatt lite fornyinger i senere tid. Det er nå kommet til punkt hvor det må påregnes modernisering, oppgraderinger og fornyinger, i nær fremtid. Boligen tilfredstiller ikke dagens forskrifter med hensyn til tetthet, isolering og ventilasjon. Ellers er det avdekket enkelte mindre avvik uten store økonomiske konsekvenser, men avvikene kan med fordel rettes. For øvrig vises det til beskrivelse, levetidsbetraktninger, vedlikeholdsintervaller, samt vurdering gitt under de respektive avsnitt og bygningsdeler. Rapporten må leses i sin helhet."

Diverse

Lindesnes kommne opplyser at det pga. eneboligens alder ikke foreligger godkjente bygningstegninger og ferdigattest i deres arkiver.

Parkering

I garasje og på tomt.

Oppvarming

Vedovn i stue. Ellers basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tomt

Areal: 1 337 kvm
1 337,3 m² iflg matrikkelbrev fra Lindesnes kommune datert 15.06.2017. Lindesnes kommune opplyser følgende om tomtens arealer: "Eiendommen er oppmålt ved skylddeling og det foreligger derfor ikke målebrev. Det ble i 2016 klargjort eksisterende grenser - sak 2016/447 i kommunens arkiver. Det gjelder 55/155 og 55/214 Snik, klargjøring av eksisterende grenser."

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig og tilhører reguleringsplan Snik nord datert 02.06.2003, rev. 24.01.2007. Eiendommen grenser i nord og vest til friluftsområde. Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Det er regulert nytt tomtefelt (Snik nord) på høyden bak boligen og sørover. Utsnitt av planen ligger bak i prospektet. Videre er det også vedtatt en ny reguleringsplan Snigsmoen litt lenger sør for eiendommen. Kontakt megler for mer informasjon.

Videre er plan for ny gang- og sykkelsti fra Rødberg til Snik under planlegging og skal ilfg Lindesnes kommune påbegynnes ila 2017. Denne eiendommmen må avgi deler av grunnen i denne forbindelse.(ca 4 meter fra veien og inn) Kompensasjonen for dette er kr 35 pr kvm og vil tilfalle den som eier eiendommen på det tidspunktet gang- og sykkelstien påbegynnes.

Boligsalgsrapport

Tilstandsrapport fra Toralf Skuland datert 20.06.2017 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Spangereidveien 359 - Snik
Postnr og sted
4520 Lindesnes
Byggeår
1957
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
1 490 000,-
 
Ligningsverdi
393 288,-
Kommunale avg.
9 132,-
 
Energimerking
G
Arealbeskrivelse

Primærrom
125 m2
Bruksareal
201 m2
Tomt
1337 m2
Soverom
3

Nabolaget

Eiendommen ligger i Snik like før Audnastrand. Kort avstand til Snikssanden og Underøy med fine strender og turområder. Ca 3,5 km til Vigeland hvor man finner dagligvarebutikker, skoler, barnehager m.m

Kontakt megler

Audun Remesvik

Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder
Tlf: 95 23 89 76
audun@sormegleren.no
Kirkegaten 7Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under