Enebolig i hyggelig område med byggesøkt hybel

Fullriggerveien 54
Prisantydning: 1 890 000,-
Bra: 218 m2
Ta kontakt for å avtale visningSE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Romslig enebolig med mulighet for hybel i 1.etg. Denne er byggesøkt og godkjent men er ikke benyttet som dette av nåværende eier. Boligen har romslig tomt som er pent opparbeidet og det er dobbelgarasje med hobbyrom på loftet. Romslig bolig i hyggelig og barnevennlig område.

Beliggenhet

Hyggelig etablert boligområde i Kilsund med eneboliger og rekkehus i nærområdet. Barnevennlig rolig strøk med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, bensinstasjon og marina. Nydelige turområder og flott skjærgård. Det er hyggelig sørlandsmiljø og større sommerarrangementer i Kilsund. Kilsund ligger ca 17 km fra Arendal sentrum og ca 10 km fra Tvedestrand. Sentralt midt mellom to koselige sørlandsbyer.

Adkomst

Fra Arendal sentrum kjører man Kystveien (RV 420) mot Krøgenes og Eydehavn. Når du har kjørt forbi Saltrødsenter og videre over broa på Eydehavn holder man til venstre og følger ytre vei og skilt til Tvedestrand. Når du får skilt med Kilsund på høyre hånd tar du inn her og følger veien til broen med lysregulering. Ta deretter første vei til venstre opp mot Kilsundsskogen. Ta til venstre ved Briggveien og til venstre igjen inn Fullriggerveien. Følg denne til veien svinger jevnt til høyre, boligen ligger da midt i svingen og vil bli merket med "til salgs fra Sørmegleren" det vil bli skiltet ved fellesvisninger. Velkommen!

Inneholder

Enebolig over 2 plan som inneholder:
1.etg.: Gang, soverom, bad, kjøkken, mellomganger, vaskerom, bad og bod/verksted.
2.etg.: Mellomgang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.
Dobbelgarasje med hobbyrom på loftet.

Standard

1.etg.: Gang har belegg på gulv og panel på vegger. Soverom har laminat på gulv og malte vegger. Bad har flis på gulv og flis/våtromstapet på vegger. Her er det varmekabler, wc, vask, dusj og badstue. Rom innredet med kjøkkenskap og benkeplate har laminat på gulv og malte vegger. Mellomgang har belegg på gulv og panel på vegger. Vaskerom har malt gulv og panel på vegger. Her er det varmtvannsbereder, opplegg til vaskemaskin og utslagsvask. Bod har betonggulv og panel på vegger. Bod/verksted har betonggulv og panel på vegger.

2.etg.: Mellomgang har teppe på gulv og panel på vegger. Bad har flis på gulv og flis/panel på vegger. Her er det wc, vask, dusjnisje og varmekabler. 2 soverom der det ene har parkett på gulv og tapet på vegger. Det andre har teppe på gulv og malte vegger. Begge soverom har plassbygget skap. Det ene har utgang til veranda. Kjøkken har laminat på gulv og flis/tapet på vegger. Her er det oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap, laminat benkeplate og malte fronter. Stue har laminat på gulv og panel på vegger. Her er det vedovn, peis og utgang til veranda og hage.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

På egen grunn og i dobbelgarasje.

Tomt

Opparbeidet med plen, prydbusker og trær.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og deler av eiendommen i nord er regulert til offentlig friområde, og tilhører reguleringsplan Kilsund datert 28.12.1970. Arealplanid: 3532r3. Plan under arbeid i nærheten: Steinodden, Kilsund
https://www.arendal.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-eiendom/reguleringsplaner/reguleringsplaner-under-arbeid/steinodden-kilsund.11603.aspx
Kilsund Senter: https://www.arendal.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-eiendom/reguleringsplaner/reguleringsplaner-under-arbeid/kilsund-senteret.5437.aspx
På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Diverse

Boligen er byggesøkt og godkjent med hybel, denne er ikke brukt som dette av eier.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Fullriggerveien 54
Postnr og sted
4920 Staubø
Byggeår
1974
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
1 890 000,-
 
Ligningsverdi
382 711,-
Kommunale avg.
20 603,-
 
Energimerking
F
Arealbeskrivelse
Enebolig
Bruksareal:
1. etasje: 77 kvm
2. etasje: 84 kvm
Primærrom:
1. etasje: Gang, vindfang, 1 soverom, bad og vaskerom : 50 kvm
2. etasje: Stue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom: 84 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: 3 Boder: 27 kvm

Garasje
Bruksareal:
1. etasje: 31 kvm
2. etasje: 26 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasje: 31 kvm
2. etasje: Loftsrom : 26 kvm

Primærrom
134 m2
Bruksareal
218 m2
Bruttoareal
246 m2
Tomt
923 m2
Soverom
3

Nabolaget

Hyggelig etablert boligområde i Kilsund med eneboliger og rekkehus i nærområdet. Barnevennlig rolig strøk med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, bensinstasjon og marina. Nydelige turområder og flott skjærgård. Det er hyggelig sørlandsmiljø og større sommerarrangementer i Kilsund. Kilsund ligger ca 17 km fra Arendal sentrum og ca 10 km fra Tvedestrand. Sentralt midt mellom to koselige sørlandsbyer.

Kontakt megler

Even Nyheim Guttormsen

Megler / Jurist
Tlf: 40 40 80 24
even@sormegleren.no
Vesterveien 1BHar du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under