Strømdalsåsen - Arkitekttegnet særpreget familiebolig på solrik, skjermet utsiktstomt. Barnevennlig og rolig i blindvei

Strømdalsåsen 47
Prisantydning: 3 950 000,-
Bra: 252 m2
Strømdalsåsen 47SE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles flott og barnevennlig beliggenhet på taket av Strømdal, med fantastisk utsikt over Skien sentrum, mot Vealøs og fjellene i øst. Det er kort vei, via gangstier, til Kollmyr barneskole, Gulset ungdomsskole, barnehager samt Gulsethallen med idrettsanlegg og svømmehall. Flere turløyper i Gulsetmarka med gapahuk og flotte bademuligheter i Åletjern og Tvittingen. Vinterstid er det oppkjørt lysløype, hoppbakke (helårs) og akebakker. Kort vei til Gulsetsenteret, med flere butikker og gode bussforbindelser.

Adkomst

Fra Skien sentrum tar man til høyre i rundkjøringen ved Myren og deretter første til høyre inn Skoglivegen. Følg vegen oppover og ta etterhvert til høyre inn Strømdalsåsen. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Inneholder

1. etasje: Vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken, grovkjøkken/vaskerom, kjølerom, 2 soverom, walk in closet, bad og toalettrom.

Underetasje: Vindfang, trapperom, peisstue, kontor, soverom, bad, vaskerom, bod og teknisk rom.

Standard

Boligen fremstår som innbydende og romslig med stilrene arkitektoniske særpreg som gir lyse og luftige løsninger. Det er praktiske rom i begge etasjer og boligen egner seg godt for en barnefamilie med bla soverom, stue, baderom og utgang i begge etasjer. Boligen er tegnet av arkitekt Kåre Kverndokk.

I boligens hovedetasje er det laminat i vindfang og garderoberom. Det er parkett i hall, stue, kjøkken og vaskerom. Flislagte gulv på vaskerom/grovkjøkken og baderom. Baderom har varmekabler. På vegger og i himlinger i hovedetasjen er det panel.

Det er korkbelegg på gulv i underetasjen. På vegger er det panel og i himlinger er det malte, slette overflater. Baderom har flislagte vegger og gulv, med varmekabler. På vaskerom er det flislagt gulv med varmekabler og panel på vegger.

Fra overbygget inngangsparti er det inngang til entrè og hall med stort og praktisk garderoberom. På innsiden av garderoberom er det kjølerom (kjøleaggregat må skiftes).

Det er gjennomgående lyse rom med god takhøyde fra hall/forstue og videre inn til kjøkken stue. Stuen har varmepumpe og peis med innsats og har nydelig utsikt via store vindusflater. Fra stuen er det utgang til overbygget solrik veranda og fra forstuen er det utgang til stor terrasse. Det er åpen løsning til spisestuen og kjøkken.

Hyggelig plassbygget kjøkken, med god benkeplass. Kjøkkeninnredning i plommetre med benkeplater i heltre og stein. Det er god skapplass i over- og underskap. Nyere avtrekk til yttervegg og nyere vask. Fra kjøkken er det videre inngang til grovkjøkken/vaskerom med innredning, utslagsvask og sluk. Fra dette rommet er det utgang til hall.

Fra soveromsfløy er det inngang til soverom, baderom/badstue og separat wc-rom. Det er 2 soverom i boligens hovedetasje hvorav master bedroom har egen utgang til bakgården. Garderober og god oppbevaringsplass på soverom.

Baderommet i hovedetasjen er romslig og pent oppgradert i 2003. Det er flislagte gulv med varmekabler og fliser/panel på vegger. To innredninger i heltre med servantskål og speil med belysning, en på hver side av rommet. Hjørneboblekar, Showerama dusjkabinett og wc. Fra baderommet er det inngang til stor badstue med sittebenk og badstueovn. Det er i tillegg et separat wc-rom med inngang fra hall/forstue.

I boligens underetasje er det innredet et praktisk garderoberom med kontorplass. Vider er det inngang til koselig kjellerstue med gode lysforhold og åpen peis. Det er egen utgang til hage.

Soverommet i underetasjen er romslig med garderobeløsning, og har flere muligheter. Dette disponeres i dag som et familierom med god plass til dobbeltseng og barneseng. Fra soverom er det inngang til meget delikat baderom.

Pent baderom, oppusset i 2012, med flislagte gulv med varmekabler og flis/panel på vegg. Moderne baderomsinnredning med servant og underskuffer samt speil med belysning. Dusjkabinett og wc.

På vaskerom i underetasjen er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Skyllekum og brannslange. God lagringsplass og varmekabler i gulv.

Det er flere praktiske og mange gode oppbevaringsmuligheter i bodrom og garderober. Opprinnelig tiltenkt garasje er innredet til hobbyrom/bod, er isolert og har gode lagringsmuligheter.

Oppvarming

Elektrisk (panelovner og varmekabler) samt åpen peis , nyere peisovn og varmepumpe i boligens hovedetasje. I underetasjen er det en åpen peis i kjellerstuen. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i begge etasjer. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det er parkering i carport som er bygget inntil boligens inngangsparti. For øvrig er det gode parkeringsmuligheter på tomten.

Tomt

Eiet tomt på 1 091 m². Hovedsakelig plan hjørnetomt med noe skrånende naturtomt mot øst. Tomten er meget pent opparbeidet med plenområde mot sydvest, rikt beplantet med diverse prydbusker, hekk og naturlig vegetasjon, som utgjør en flott og skjermet ramme rundt boligen. Utenfor stuen er det overbygget veranda med fantastisk utsikt over Skien sentrum, mot Vealøs og fjellene i øst. Mot syd vest er det en stor, delvis overbygget terrasse med beligningsstein og skifer. Det er meget gode sol- og utsiktsfohold fra eiendommens veranda, terrasser og hageområde. Belegningsstein i innkjørsel og på gårdsplass. Denne tomten må oppleves!

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører reguleringsplan 806 224 Regulerings- og bebyggelsesplan for Strømdal datert 3.7.1967.

Diverse

Bolig fra 1976. Carport og bod/hobbyrom(tidligere garasje.) Drenert rundt del av underetasje 2005. Skiftet utvendige masser på overside mot badstue/bad. Nytt overbygg til ved 2003. Nye glass i enkelte vinduer ca 2010. Et nytt vindu. Kledning er beiset 2014-16. Takshingel fra ca 2000. Terrasse er lagt om 2016. Beleggningstein i carport. Takrenner og beslag fra 1990 tallet. Noe nyere beslag. Parkett er slipt 2003. Peisovn 2003. Varmepumpe 2006. Nyere ventilator og vask på kjøkken. Bad fra 2003. Bad underetasje 2012. Bilder på fuktsikring kan fremlegges.
Høye fuktverdier på vegg i bod underetasje. Bemerkninger på våtrom.

Tilstandsrapport fra Jørn T. Hansen datert 13.09.2017 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning.

Ansvarlig megler

Beathe Gundersen

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Strømdalsåsen 47
Postnr og sted
3718 Skien
Byggeår
1976
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
3 950 000,-
 
Ligningsverdi
791 967,-
Kommunale avg.
22 055,-
 
Energimerking
F
Arealbeskrivelse
Bruksareal:
Kjeller: 85 kvm
1. etasje: 167 kvm
Primærrom:
Kjeller: Vindfang, trapperom, peisstue, kontor, soverom, bad og vaskerom.: 73 kvm
1. etasje: Vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken, grovkjøkken, 2 soverom, bad og toalettrom. : 132 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: Bod og teknisk rom.: 12 kvm
1. etasje: Kjølerom og walk in closet.: 35 kvm

Primærrom
205 m2
Bruksareal
252 m2
Bruttoareal
276 m2
Tomt
1091 m2
Soverom
3

Nabolaget

Eiendommen har en særdeles flott og barnevennlig beliggenhet på taket av Strømdal, med fantastisk utsikt over Skien sentrum, mot Vealøs og fjellene i øst. Det er kort vei, via gangstier, til Kollmyr barneskole, Gulset ungdomsskole, barnehager samt Gulsethallen med idrettsanlegg og svømmehall. Flere turløyper i Gulsetmarka med gapahuk og flotte bademuligheter i Åletjern og Tvittingen. Vinterstid er det oppkjørt lysløype, hoppbakke (helårs) og akebakker. Kort vei til Gulsetsenteret, med flere butikker og gode bussforbindelser.

44%

er gift

30%

er barnefamilier

42%

har høyskole-utdanning

89%

eier sin egen bolig

Kontakt megler

Beathe Gundersen

Eiendomsmegler
Tlf: 952 27 776
bg@sormegleren.no
Cappelensgate 10Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under