Stathelle - Sjarmerende og påkostet enebolig med solrike terrasser og flott utsikt over Eidangerfjorden. Garasje.

Bjørnerudsveien 4
Prisantydning: 3 150 000,-
Bra: 133 m2
Bjørnerudsveien 4SE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beliggenhet

Eiendommen har en meget populær beliggenhet på "gamle" Stathelle, med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker, turområder, samt Brotorvet kjøpesenter med alle fasiliteter. Fra eiendommen er det enkel adkomst til badestrand, båthavn og hyggelige Brevik, som ligger rett over fjorden, samt Langesund og nedover Bamblekysten og Telemarks vakre skjærgård.

Adkomst

Fra E18 følger man vegen mot Brevik og tar over Breviksbroen til Stathelle. Ta 2. avkjørsel til høyre i rundkjøringen og 3. avkjørsel i neste rundkjøring. Hold høyre og sving venstre inn Øvregate. Ta første til høyre inn Bjørnerudsveien og eiendommen ligger på venstre side. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Inneholder

1. etasje: Entré, kjøkken, stue, wc, bad/vaskerom og utvendig bod.

2. etasje: Gang, stue/soverom, sovealkove og soverom.

Standard

Boligen er ombygget og oppgradert på 1990-tallet og fremstår som sjarmerende og godt vedlikeholdt. Det er lyse og store rom i begge etasjer med flere muligheter.

I boligens hovedetasje er det flislagte gulv i vindfang, parkett i stue og spisestue og belegg på kjøkken. Plater med tapet på vegger. Takess fra 1990 og nyere mdf panel i stuehimling. 2.etasje har furugulv, tapet på vegger og tapet/panelte himlinger.

Baderom/vaskerom i boligens hovedetasje har flislagte gulv og vegger. Baderomsinnredning med nedfelt servant og god oppbevaringsplass i underskap og sideskap.Wc. Badekar og dusj på vegg. Opplegg til vaskemaskin. Elektrisk avtrekk på vegg.

Kjøkkeninnredning består av eik innredning fra 1990. Takhøyt kjøkken. Dører og skuff fronter i eik. Laminerte skrog og laminert benkeplate. Innredning fremstår med liten bruksslitasje med tanke på alder. Forskriftsmessig avtrekk er montert til innredning.

Oppvarming

Elektrisk (varmekabler og panelovner) samt varmepumpe og kombinert ved-/parafinovn i stuen. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i garasje, for øvrig gode parkeringsmuligheter på tomten.

Tomt

Tomtestørrelse 505,3 m². Plan eiendomstomt meget pent opparbeidet med plen og belegningsstein. Tomten er rikt beplantet med diverse prydbusker, frukttrær, blomsterbed og hekk. Det er flere solrike terrasser og verandaer med flott utsikt fra Brevik til Langesund. Gjerde i tomtegrenser.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, og tilhører reguleringsplan 178 Stathelle -Brohodet datert 28.10.2005. Se vedlagt varsel om igangsetting av arbeid med reguleringsplan for Rådhusplassen på Stathelle. Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Diverse

Bolig fra ca 1950. Støpte grunnmurer. Vegger i bindingsverk. Takstein fra 1990. Isolasjon i vegger i hoveddel er ukjent. Isolert ved oppgradering av gulv og vegger i 2 etasje i følge selger. Tilbygd ca 1990 med gang, bad og kjøkken. Garasje har ny port med portåpner 2015. 2 boder i hage ca 2014. Hovedoppgradering fra ca 1990. Ark og loftstue fra ca 2002. Varmepumpe ca 2008. Beleggningstein fra 1990 tallet fra port. Kledning er malt jevnlig de siste 5 år. Pumpe for grunnvann i kjeller. Noe bom i fliser i vf. Parafintank i utvendig bod. Parafinovn. Sprekk i veggplater i stue.

Tilstandsrapport fra Jørn T. Hansen datert 08.09.2017 er en del av denne salgsoppgave og må leses i sin helhet før budgivning.

Ansvarlig megler

Beathe Gundersen

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Bjørnerudsveien 4
Postnr og sted
3960 Stathelle
Byggeår
1950
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
 
Prisantydning
3 150 000,-
 
Ligningsverdi
472 780,-
Kommunale avg.
15 037,-
 
Arealbeskrivelse
Bruksareal:
1. etasje: 91 kvm
2. etasje: 42 kvm
Primærrom:
1. etasje: Entré, kjøkken, stue, wc og bad/vaskerom.: 75 kvm
2. etasje: Gang, stue, sovealkove og soverom.: 42 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Utvendig bod: 16 kvm

Primærrom
117 m2
Bruksareal
133 m2
Bruttoareal
144 m2
Tomt
505 m2
Soverom
3

Nabolaget

Eiendommen har en meget populær beliggenhet på "gamle" Stathelle, med kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker, turområder, samt Brotorvet kjøpesenter med alle fasiliteter. Fra eiendommen er det enkel adkomst til badestrand, båthavn og hyggelige Brevik, som ligger rett over fjorden, samt Langesund og nedover Bamblekysten og Telemarks vakre skjærgård.

37%

er gift

29%

er barnefamilier

20%

har høyskole-utdanning

75%

eier sin egen bolig

Kontakt megler

Beathe Gundersen

Eiendomsmegler
Tlf: 952 27 776
bg@sormegleren.no
Cappelensgate 10Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under