Stor og attraktiv leilighet i Farsund sentrum med solrik terrasse og garasjeplass.

Torvgaten 9
Prisantydning: 3 500 000,-
Bra: 177 m2
Visning Torvgaten 9SE BILDEGALLERI DEL PÅ FACEBOOK Bestill prospekt

Beskrivelse

Nå har du muligheten til å få kjøpt en leilighet på størrelse med en stor enebolig beliggende midt i sentrum med kort avstand til byens mange fasiliteter.

Leiligheten holder en gjennomgående høy standard og har kvaliteter som Hamran kjøkken, 2 fliselagte bad, 2 store stuer, 3 romslige soverom og en solrik terrasse.

Til leiligheten medfølger det en garasjeplass i et lukket anlegg på Nytorvet, som ligger få meter fra leiligheten.

VELKOMMEN PÅ VISNING!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i sentrum, med kort avstand til alle byens fasiliteter. Leiligheten ligger midt i "alt". Bakeren ligger få meter nede i gaten, hvor nybakte rundstykker kan kjøpes tidlig på morgenen. Gåavstand til småbåthavnen, og bryggeslengen som går til det populære badehuset med sauna, samt til byens mange fasiliteter og servicetilbud. Her kan nevnes barne- og ungdomsskole, videregående skole, barnehager, butikker, Amfi kjøpesenter, kino, lege, tannlege, parken, Varbak og Ekko.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør opp Kirkegaten, og ta til høyre, der veien deler seg i 3. Ta deretter første til høyre, og eiendommen ligger på høyre side, merket med salgsplakat fra Sørmegleren. Inngang ved siden av blomsterbutikken.

Standard

Romslig leilighet, som går over to plan, med en gjennomgående høy standard. Gulvene er hovedsakelig belagt med parkett og malte tregulv. Veggene er malt i lyse fargetoner.

Leiligheten har inngang i 1. etasje, hvor det er en egen entré. Her er det plass til å henge fra seg, og ta trappen opp neste avsats i 2. etasje, hvor det er dør inn til kjøkkenet. Kjøkkenet er romslig, og har en pen innredning med profilerte fronter fra Hamran i lys utførelse. Kjøkkenet har en god oppbygning med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonskoketopp, ventilator, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskapet er enkeltstående, og vil ikke medfølge handelen. Kjøkkenets utforming gir rom for flere innredningsmuligheter. Her er god plass til langbord, eller man kan ha et spisebord og en avslapningssone. Fra kjøkkenet er det utgang til en stor og solrik terrasse på ca. 30 kvm. Solen kan nytes her fra ca. kl. 9 til kl. 19 midtsommers. Terrassens størrelse gir plass til flere sittegrupper. Fra terrassen kan man se ned i den koselige bakgården til blomsterbutikken.

Stor og vid åpning mellom kjøkken og stue. 2. etasje har ekstra god takhøyde, noe som skaper en god atmosfære i stuen. Stuen fremstår som lys og trivelig, hvor det kommer godt med lys inn fra stuens og kjøkkenets vindusflater. En pen hvit kakkelovn fra Contura er installert i stuen. Denne gir godt med varme og stemning på kalde dager.

Det er to bad i leiligheten, fordelt med ett i hver i etasje. Badene er likt innredet med fliser med varmekabler på gulv og fliser på vegg. Badene er videre utstyrt med vegghengt toalett, baderomsinnredning, dusjkabinett og avtrekksvifte. Badet i 2. etasje har i tillegg en vaskeromsavdeling med opplegg til vaskemaskin, plass til tørketrommel, benk med utslagsvask og vvs.

Leiligheten er utstyrt med 3 store soverom. Hovedsoverommet ligger i 2. etasje i tilknytning til et bad og en bod. De to andre soverommene ligger i 3. etasje i tilknytning til en romslig og praktisk loftstue. Loftstuen har flere bruksmuligheter. Her ligger det røropplegg klart til evt. installering av kjøkken.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Varmekabler på bad. Flott kakkelovn fra Contura installert i stuen.

Parkering

Parkering i lukket anlegg på Nytorvet, rett ved leiligheten, samt gateparkering. Parkeringsplassen på Nytorvet medfølger handelen.

Tomt

Leiligheten har ingen egen tomt på gateplan. Fellesarealet utgjør utvendig gangarealet inn til leiligheten og butikken, jfr. seksjoneringen.

Regulering

Eiendommen er regulert til forretning/kontor mv og bevaringsverdig bebyggelse, og tilhører reguleringsplan Farsund by datert 20.06.1995.
Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Diverse

Fra stuen i 3. etasje er det luke til loftet, hvor det er lagringsplass og lys. Det er lagt gulv på hele loftet, slik at her er det ekstra god plass till lagring.

Les mer

Nøkkelinformasjon

Fakta om eiendommen
Adresse
Torvgaten 9
Postnr og sted
4550 Farsund
Byggeår
1904
Eieform
Eier (Selveier)
Boligtype
Leilighet
 
Prisantydning
3 500 000,-
 
Ligningsverdi
776 598,-
Kommunale avg.
9 901,-
 
Energimerking
G
Arealbeskrivelse
Leilighet
Bruksareal:
1. etasje: 5 kvm
2. etasje: 95 kvm
3. etasje: 77 kvm
Primærrom:
1. etasje: Entré/trapperom.: 5 kvm
2. etasje: Kjøkken, stue, gang, soverom og bad. : 93 kvm
3. etasje: Stue, 2 soverom og bad. : 74 kvm
Sekundærrom:
2. etasje: Bod: 2 kvm
3. etasje: Bod: 3 kvm

Primærrom
172 m2
Bruksareal
177 m2
Bruttoareal
195 m2
Soverom
3

Nabolaget

Leiligheten ligger i sentrum, med kort avstand til alle byens fasiliteter. Leiligheten ligger midt i "alt". Bakeren ligger få meter nede i gaten, hvor nybakte rundstykker kan kjøpes tidlig på morgenen. Gåavstand til småbåthavnen, og bryggeslengen som går til det populære badehuset med sauna, samt til byens mange fasiliteter og servicetilbud. Her kan nevnes barne- og ungdomsskole, videregående skole, barnehager, butikker, Amfi kjøpesenter, kino, lege, tannlege, parken, Varbak og Ekko.

Kontakt megler

Anita Cecilie Gabrielsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Tlf: 40 40 80 73
acg@sormegleren.no
Kirkegaten 7Har du spørsmål til megler angåede denne
eller egen bolig?

Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under