Ledige stillinger i Sørmegleren

Sørmegleren er et firma med høye ambisjoner og spennende kunder. Vi selger omtrent hver tredje bolig som omsettes i Agder-fylkene, og regnes som landsdelens ledende eiendomsmegler med 15 kontorer i Agder. Siden oppstarten i Telemark i 2017 har vi også her tatt en solid markedsposisjon. I tillegg står vår nybyggavdeling for salg av omtrent 9 av 10 nye boliger i Kristiansand. 

Ledige stillinger i Sørmegleren

Har du lyst til å jobbe i Sørmegleren?

Sørmegleren er Sørlandets største eiendomsmeglerselskap, og har 87 ansatte fordelt på femten lokasjoner pr. 01. september 2019. Hovedkontoret til Sørmegleren ligger i Skippergata 10 i Kristiansand sentrum.

Sørmegleren formidler om lag 2 800 boliger i året. Dette utgjør omtrent hver tredje bolig som omsettes i Agder, og gjør Sørmegleren til Sørlandets største eiendomsmegler. Kontornettet strekker seg fra Hovden i nord til Mandal i sør, og fra Farsund i vest til Porsgrunn i øst. 

Sparebanken Sør er hovedaksjonær, og eier 90 % av aksjene i Sørmegleren Holding AS, som er morselskapet til eiendomsmeglerkjeden Sørmegleren AS. Øvrige aksjeeiere i Sørmegleren AS er Sørlandet boligbyggerlag, og i Sørmegleren Telemark AS Porsgrunn boligbyggerlag. 

Sørmegleren er på offensiven, og har eiendomsmeglere med hjerte for og kjennskap til landsdelen. Med mottoet Vi gir oss ikke før boligen er solgt, lover vi å stå på for boligselger og -kjøper til siste slutt.

Karriere i Sørmegleren

En karriere i Sørmegleren er en spennende og utfordrende reise. Her får du dyktige og ambisiøse medarbeidere med høy kompetanse om det som engasjerer oss mest; Å selge bolig.

Vårt viktigste konkurransefortrinn er kunnskap. Eiendomsmeglere, saksbehandlere og ledere har et selvstendig ansvar for å utvikle sin kompetanse i tråd med de krav som stilles til de ulike roller. Sørmegleren vil som arbeidsgiver legge forholdene best mulig til rette for at den enkelte ansatte skal kunne gjennomføre aktuelle utdannings- og utviklingstiltak. Vi arrangerer hvert år kurs for etterutdanning av alle eiendomsmeglere. 

> Oversikt over våre kontorer

Drømmer du om en karriere i Sørmegleren? Eventuelle ledige stillinger listes under. 

Ingen utlyste stillinger i Sørmegleren

Beklager, vi har ingen utlyste stillinger nå, men er alltid på utkikk etter fremtidens kolleger.

Send oss gjerne kort tekst om deg selv sammen med CV, så tar vi eventuelt kontakt for videre dialog. 

Har vi ingen utlyste stillinger som passer deg, er du velkommen til å sende oss en kort tekst om deg selv sammen med CV.

Søk her!