Om Sørmegleren

Sørmegleren selger omtrent hver tredje bolig som omsettes i Agder og regnes som landsdelens ledende eiendomsmegler. Siden oppstarten i Grenland har vi tatt en solid markedsposisjon også her. Sørmegleren er tilstede på 18 lokasjoner, 14 i Agder og fire i Vestfold og Telemark. Vårt hovedkontor ligger i Kristiansand.

Eiendomsmegler i sør

Sørmegleren er eid av Sparebanken Sør og Sørlandet Boligbyggelag, og Sørmegleren i Porsgrunn og Skien er eid av Sparebanken Sør og Porsgrunn Boligbyggelag. Dette gjør at vi kan formidle gode og helhetlige finansieringsløsninger, samt at vi har spesielt høy kompetanse på salg av borettslagsboliger.

Å selge og kjøpe eiendom er den største økonomiske transaksjonen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Som meglere er vi derfor betrodd et tungt ansvar. Dette ansvaret forvalter Sørmegleren på en profesjonell måte; med respekt og faglighet gjennom hele prosessen.

Våre eiendomsmeglere bruker Sørmeglerens store nettverk til å gjøre din bolig, fritidseiendom, nybyggprosjekt eller næringslokale så synlig som mulig. For jo flere interessenter, desto større sjanser for å oppnå den beste prisen.

Befaring med eiendomsmegler er gratis og uforpliktende, bestill befaring med eiendomsmegler her, eller les om hva som skjer på befaring. 

Hvorfor velge Sørmegleren?

  • Erfarne og engasjerte meglere
  • Stor lokalkunnskap og bredt nettverk
  • Slagkraftig markedsapparat som gjør boligen synlig for flere

Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg 

Se eiendommer til salgs

Sørmeglerens historie

Sørmegleren oppsto i kjølvannet av bankfusjonen mellom Sparebanken Sør og Sparebanken Pluss. 1. januar 2014 fusjonerte eiendomsmeglerkjedene Plussmegleren og ABCenter, og dannet 11 kontorer fra Farsund i vest til Risør i øst. 

I 2017 så Sørmegleren Telemark dagens lys. 2 kontorer i hjertet av Skien og Porsgrunn sentrum. I dag teller kontorene 10 ansatte, og har tatt en solid markedsposisjon som utfordrere i et etablert boligmarked. 

Våren 2018 åpnet Sørmegleren igjen nye kontorer, denne gangen på hjemmebane. Sørmegleren i Søgne og Setesdal er et faktum. Vi tror på lokal tilstedeværelse, og satsningen er i forlengelse av virksomhetens hovedkontor Kristiansand. Nye kontorsteder blir Søgne/Songdalen, Evje og Hovden. 

Sparebanken Sør åpnet 3. september 2020 nye kontorer i hjertet av Sandefjord, og Sørmegleren er med. Med to dyktige og lokalkjente eiendomsmeglere ser vi frem til et spennende kapittel i Sørmeglerhistorien. 

18. september samme år åpnet Sørmegleren i Kragerø da de fem dyktige meglerne som tidligere utgjorde PrivatMegleren Kragerø endret kjede til Sørmegleren. Kontorene er våre tredje og fjerde i Vestfold og Telemark, og vårt søttende og attende totalt.

Sørmegleren teller i dag rett i underkant av 100 ansatte og omsetter årlig for omtrent 95 millioner kroner. 

 

Hovedkontor

Besøksadresse: Skippergata 10, Kristiansand

Postadresse: Postboks 33, 4661 Kristiansand

Organisasjonsnummer

Sørmegleren AS, org. nr.: 944 121 331

Sørmegleren Telemark AS, org. nr.: 918 067 116

Vennligst vent. Laster skjema...