Om Sørmegleren

Sørmegleren selger omtrent hver tredje bolig som omsettes i Agder-fylkene og regnes som landsdelens ledende eiendomsmegler. Siden oppstarten i Telemark i har vi tatt en solid markedspossisjon også her. Sørmegleren er tilstede på 17 kontorlokasjoner, 15 i Agder og 2 Telemark. Vårt hovedkontor ligger i Kristiansand.  

Eiendomsmegler i sør

Sørmegleren i Agder er eid av Sparebanken Sør og Sørlandet Boligbyggelag, og Sørmegleren i Telemark er eid av Sparebanken Sør og Porsgrunn Boligbyggelag. Dette gjør at vi kan formidle gode og helhetlige finansieringsløsninger, samt at vi har spesielt høy kompetanse på salg av borettslagsboliger.

Å selge og kjøpe eiendom er den største økonomiske transaksjonen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Som meglere er vi derfor betrodd et tungt ansvar. Dette ansvaret forvalter Sørmegleren på en profesjonell måte; med respekt og faglighet gjennom hele prosessen.

Våre eiendomsmeglere bruker Sørmeglerens store nettverk til å gjøre din bolig, fritidseiendom, nybyggprosjekt eller næringslokale så synlig som mulig. For jo flere interessenter, desto større sjanser for å oppnå den beste prisen.

Befaring med eiendomsmegler er gratis og uforpliktende, bestill befaring med eiendomsmegler her, eller les om hva som skjer på befaring. 

Hvorfor velge Sørmegleren?

  • Erfarne og engasjerte meglere
  • Stor lokalkunnskap og bredt nettverk
  • Slagkraftig markedsapparat som gjør boligen synlig for flere

Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg 

Sørmeglerens historie

Sørmegleren oppsto i kjølvannet av bankfusjonen mellom Sparebanken Sør og Sparebanken Pluss. 1. januar 2014 fusjonerte eiendomsmeglerkjedene Plussmegleren og ABCenter, og dannet 12 kontorer fra Farsund i vest til Risør i øst. 

I 2017 så Sørmegleren Telemark dagens lys for første gang. 2 kontorer i hjertet av Skien og Porsgrunn sentrum. I dag teller kontorene lengst øst 10 ansatte, og har tatt en solid markedsposisjon som utfordrere i et etablert boligmarked. 

Våren 2018 åpnet Sørmegleren igjen nye kontorer, denne gangen på hjemmebane. Sørmegleren i Søgne og Setesdal er et faktum. Vi tror på lokal tilstedeværelse, og satsningen er i forlengelse av virksomhetens hovedkontor Kristiansand. Nye kontorsteder blir Søgne, Evje og Hovden. 

Sørmegleren teller i dag rett i underkant av 90 ansatte og omsetter årlig for omtrent 95 millioner kroner. 

 

Hovedkontor

Besøksadresse: Skippergata 10, Kristiansand

Postadresse: Postboks 33, 4661 Kristiansand

Organisasjonsnummer

Sørmegleren AS, org. nr.: 944 121 331

Sørmegleren Telemark AS, org. nr.: 918 067 116

Vennligst vent. Laster skjema...