Om Sørmegleren

Sørmegleren selger omtrent hver tredje bolig som omsettes i Agder-fylkene, og regnes som landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder og Telemark.

Om oss

Våre eiendomsmeglere bruker Sørmeglerens store nettverk til å gjøre din bolig, fritidseiendom, nybyggprosjekt eller næringslokale så synlig som mulig. For jo flere interessenter, desto større sjanser for å oppnå den beste prisen.

Sørmegleren i Agder er eid av Sparebanken Sør og Sørlandet Boligbyggelag, og Sørmegleren i Telemark er eid av Sparebanken Sør og Porsgrunn Boligbyggelag. Dette gjør at vi kan formidle gode og helhetlige finansieringsløsninger, samt at vi har spesielt høy kompetanse på salg av borettslagsboliger.

Å selge og kjøpe eiendom er den største økonomiske transaksjonen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Som meglere er vi derfor betrodd et tungt ansvar. Dette ansvaret forvalter Sørmegleren på en profesjonell måte; med respekt og faglighet gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge Sørmegleren?

  • Erfarne og engasjerte meglere
  • Stor lokalkunnskap og bredt nettverk
  • Slagkraftig markedsapparat som gjør boligen synlig for flere

Les mer om hvorfor Sørmegleren er et godt valg 

Ledige stillinger i Sørmegleren

En karriere i Sørmegleren er en spennende og utfordrende reise. Her får du dyktige og ambisiøse medarbeidere med høy kompetanse om det som engasjerer oss mest; Å selge bolig. Vil du jobbe med oss?

Organisasjonsnummer

Sørmegleren AS, org. nr.: 944 121 331

Sørmegleren Telemark AS, org. nr.: 918 067 116

Vennligst vent. Laster skjema...