Å kjøpe og selge bolig er noe vi sjelden gjør. Samtidig er det en av livets største beslutninger og investeringer. Med Hjem.no ønsker vi å skape de beste forutsetninger for at riktig bolig finner riktig eier. Fra i dag får nordmenn endelig et reelt valg av markedsplass for eiendomsannonser med lanseringen av Hjem.no. Hjem.no er eid av eiendomsmeglerne selv og setter en helt ny standard for kjøp og salg av eiendom på nett.

– Dette er gode nyheter for både kjøpere og selgere. Når noen av landets ledende eiendomsmeglere slår seg sammen for å utvikle og lansere en ny eiendomsportal, så mener vi alvor, sier Øyvind Aasen, administrerende direktør i Sørmegleren.
– Når det kommer til kjøp og salg av eiendom, viser våre erfaringer tydelig at folk foretrekker å støtte seg til meglernes ekspertise. Med Hjem.no gir vi eiendomsmeglerne et kraftfullt verktøy som forsterker deres evne til å veilede kundene gjennom en av livets største beslutninger. sier Øyvind.

Nå kommer det en utfordrer på eiendomssiden, innenfor et område der Finn i praksis har hatt monopol i en årrekke.
– Nordmenn foretrekker og bør ha valgmuligheter, og bak eiendomsportalen Hjem.no står noen av Norges ledende eiendomsmeglere, understreker Øyvind.

Bedre match av kjøper og selger

Hjem.no er bygget for å gi både selger og kjøper av bolig en bedre og mer relevant tjeneste; det skal rett og slett bli enklere å matche kjøper og selger.

– Hjem.no bruker smart teknologi og kunstig intelligens til å matche boliger og boligkjøpere på en mer relevant måte. Det fungerer litt på samme måte som du er vant til fra sosiale medier, forteller Tone Solheim Grøsle, Marked- og Regionsjef i Sørmegleren.

– Et tradisjonelt boligsøk er ofte svært avgrenset, som gjør at du bare får se akkurat det du har søkt etter. Men det betyr i praksis at mange ekskluderer seg selv fra å finne den perfekte boligen, forklarer Tone videre.

Og er det én ting vi vet, er det at ingen vil gå glipp av den perfekte kjøperen.

Hjem.no bruker avansert, norsk teknologi og vil ha lavere pris enn dagens løsninger. Denne teknologien er ikke bare for å bedre brukeropplevelsen, men også for å sikre en mer effektiv match mellom boliger og potensielle kjøpere.

– Vi vil ikke at du skal gå glipp av en mulig kjøper fordi boligen din er et par kvadratmeter for liten eller for stor eller at den havner litt utenfor et avgrenset søkeområde. Samtidig vet vi at akkurat det samme gjelder for dem som leter; de vil gjerne kunne finne akkurat din bolig selv om den er litt annerledes enn det de søkte etter. Derfor bygger vi Hjem.no mer moderne, slik at flere kjøpere og selgere finner hverandre, forteller Øyvind.

 

Bli funnet av flere kjøpere

Hjem.no vil i tillegg inneholde en svært etterlengtet mulighet til å sammenligne mange boliger samtidig basert på rommene man er mest interessert i. – For mange vil dette bety en liten revolusjon i hvordan man kan lete etter boliger. Det betyr også at nettopp din bolig kan bli funnet av flere interessenter fordi de kan oppdage den på nye måter. Dermed kan du oppnå flere på visning og i budrunde, forteller Øyvind.

 

Velkommen Hjem

Den nye markedsplassen lanseres i midten av april. Sørmegleren er med fra start og gleder oss til å kunne ønske deg velkommen til Hjem.no og presentere din bolig på en bedre måte.

– Vi i Sørmegleren er opptatt av å stadig lete etter det som gir våre kunder en enda bedre mulighet til å lykkes i boligmarkedet. Vi ser frem til hvilke muligheter vi fremover kan gi våre kunder gjennom konkurransen en ny markedsplass for bolig skaper, avslutter Øyvind.

Dette er veldig gode nyheter for norske boligkjøpere og -selgere. Med Hjem.no blir det enklere å finne den riktige eiendommen eller kjøperen, og plattformen vil skape konkurranse og teknologiutvikling innenfor et område som fram til nå har vært preget av små framskritt på dette området.

Skrevet av

Benedicte Glenne

Ta kontakt

Fant du det du lette etter?