Bli kjent med boligeksperten Junina Nørgaard

Sørmegleren Mandal utvider teamet med boligeksperten Junina Nørgaard. Junina har solid og spennende erfaring fra både boligsalg og ledelse. Her deler hun sine seks beste råd til deg som skal selge bolig.

Junina Nørgaard er oppvokst i Mandal, med boligprat rundt frokostbordet. Faren var eiendomsmegler, og fra en tidlig alder fattet hun en spesiell interesse for hus og folk.

– Da jeg bestemte meg for å bli eiendomsmegler, var det kun det som gjaldt. Jeg har alltid jobbet målrettet, sier hun.

Enkelt valg

Etter endt studium gikk hun rett ut i jobb. Siden den gang har hun opparbeidet seg en sterk fagkompetanse og bransjeerfaring. Hun har ledet meglerkontor i både Oslo og Mandal. Nå gleder hun seg til å bringe sine erfaringer inn i jobben som Sørmegler.

– Sørmegleren Mandal var et naturlig førstevalg for meg. De har et stort, erfarent og stabilt lag. I tillegg har de høye markedsandeler år etter år, fastslår hun.

Mandal har en helt spesiell plass i Juninas hjerte.

– Det er en fantastisk by! Her har man skjærgården og strendene nært, samtidig som det kun er 1,5 time i bil til skiløyper på ‘høyfjellet’.

 

Kunden i fokus

Junina kommer inn i jobben med glimrende referanser. Nøkkelen mener hun selv er å evne og være en «mellomkvinne». Hun er ærlig, trygg og har alltid en plan – for hver enkelt kunde.

Junina er også småbarnsmor, og mener dette har gitt henne en nyvunnet styrke som megler.

– Når man blir forelder får man et nytt perspektiv på livet, noe jeg mener har gjort meg til en enda bedre megler.

For deg som skal selge bolig, har Junina følgende råd:

  • Start prosessen tidlig. Da har du mulighet til å rette opp i ting som gjør seg dårlig på tilstandsrapporten
  • Pass på å ta utebilder i sommerhalvåret, når det er grønt og frodig utendørs
  • Ferdigstill alle småting, slik som f.eks. lister
  • Et ryddig rom med nøytral maling gjør underverker på et bilde
  • Prioriter ellers det folk ser ved første øyekast. Du trenger ikke rydde i skuffer og skap
  • Velg megleren som gir deg den beste magefølelsen. Megleren skal være ditt ansikt utad. Hvem ville du som kjøper foretrukket på en visning?

Avdelingsleder Audun Remesvik: Junina styrker laget
– Vi i Sørmegleren Mandal er glade for å ønske Junina velkommen. Junina er en trivelig og glad person, som omgir seg med positiv energi. Til tross for sin unge alder har hun et stort, lokalt nettverk og en bred erfaring i bransjen. Hun er rask i vendingene, alltid klar for å gjøre en innsats og har et sterkt konkurranseinstinkt.  Dette er i sum noe Sørmeglerens kunder vil kunne nyte svært godt av, sier han, og fortsetter:

– Som avdeling går vi styrket inn i en ny sesong. Vi har god aldersspredning internt, er flinke til å kommunisere med hverandre og jobber målrettet som team. Kundene finner oss midt i byen, rett ved siden av byens største bank.

Fant du det du lette etter?