Sandøya Vel søker 10.000,- til sitt forsamlingslokale

Hos Sørmegleren er vi stolte av å presentere Sørmegleren Nabofond. Dette er et initiativ vi har utviklet i samarbeid med Sparebanken Sør for å bidra til at våre nabolag blir enda bedre. Hva ville du brukt 10.000,- til i ditt nabolag?

Sandøya Vel, representert av Linn Zwilgmeyer, er vår aller første søker og representerer starten på prosjektet.

«På Sandøya er Kjennhaug mer enn et forsamlingslokale. Det er et symbol på fellesskapet. Med søknaden til Sørmegleren Nabofond, håper vi å kunne forbedre dette verdifulle samlingsstedet for nabolaget.», forteller hun.

Kjennhaug benyttes til det meste, alt fra filmklubb og korøvelser til jazzdans og felles fester. Det er her midlene fra Sørmegleren Nabofond kommer inn. De har i dag ikke nok tallerkener og dekketøy til å kunne servere alle på en gang, og de ønsker i tillegg litt nye blomstervaser og pynt til lokalet.

Godt vi har hverandre

Maria Stornes, avdelingsleder i Tvedestrand, er utelukkende positiv til prosjektet og håper på mange søkere.

«Sørmegleren Nabofond representerer akkurat det vi står for; å kunne bidra til å styrke og berike lokalsamfunnene vi er en del av», sier Maria. «Jeg tror absolutt at dette vil inspirere og muliggjøre små, betydingsfulle prosjekter som vil være med å styrke samholdet i nabolagene».

Sørmegleren Nabofond er mer enn bare et fond. Det er en invitasjon til alle våre nabolag, velforeninger, hytteforeninger og borettslag om å komme sammen for å bidra til positive endringer som kommer alle til gode. Med Godt vi har hverandre som vårt motto, ser vi frem til mange inspirerende søknader og gleder oss til å kunne styrke samholdet i våre lokalsamfunn.

Hva ville du brukt 10.000,- til i ditt nabolag?


Søk nå
Skrevet av

Benedicte Glenne

Ta kontakt

Fant du det du lette etter?